Το Twitter/X βρήκε ποια είναι η παίκτρια του Survivor που επί 3 χρόνια μαντεύει σωστά τον νικητή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το Twitter/X βρήκε ποια είναι η παίκτρια του Survivor που επί 3 χρόνια μαντεύει σωστά τον νικητή

Kάθε χρονιά οι παίκτες του Survivor όταν αποχωρούν λένε στον Γιώργο Λιανό ποιος θέλουν ή ποιος πιστεύουν ότι θα είναι ο νικητής. Μία παίκτρια όμως, κατάφερε να πέσει «μέσα» το 2022, το 2023 και φέτος!

Survivor ήταν και πάει και για φέτος! Το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουνίου έγινε ο μεγάλος τελικός και νικητής για το 2024 αναδείχθηκε ο Ντάνιελ Νούρκα. Ο νεαρός ηθοποιός κατάφερε να κερδίσει τα δύο μεγάλα φαβορί, τον Φάνη Μπολέτση και την Κατερίνα Δαλάκα, κάνοντας ίσως την πιο μεγάλη ανατροπή που έχει γίνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Φάνης Μπολέτσης δεν βγήκε νικητής αλλά «κέρδισε» το κοινό του Survivor

Γι' αυτόν τον λόγο και η τηλεθέαση που σημείωσε ο τελικός έφερε το Survivor στην πρώτη θέση στη ζώνη μετάδοσής του.

Snapinsta.app_449420184_834925264763418_7357655475518657473_n_1080.jpg

Ποια παίκτρια είχε προβλέψει τους νικητές των 3 τελευταίων ετών;

Όπως γίνεται κάθε χρόνο όλοι οι παίκτες την ώρα που αποχωρούσαν από το παιχνίδι, αποκάλυπταν στον Γιώργο Λιανό ποιος ήθελαν ή ποιος πίστευαν ότι θα είναι ο νικητής. Κάποιοι λοιπόν, από αυτούς είχαν προβλέψει σωστά ότι νικητής θα είναι ο Ντάνιελ, ενώ άλλοι είχαν «ποντάρει» στον Φάνη και την Δαλάκα.

Η Κατερίνα Δαλάκα στην 3η θέση έκλεισε τον κύκλο του Survivor με μια φράση και αποθεώθηκε στο X

Μία παίκτρια ωστόσο, του Survivor έχει καταφέρει να προβλέψει τους νικητές του Survivor για τρεις συνεχόμενες χρονιές.

Αυτή δεν ήταν άλλη από την Σταυρούλα Χρυσαειδή, όπως θυμήθηκε ένας χρήστης στο Twitter/X.

448525891_677794741206377_6897144760453753110_n.png

Η Σταυρούλα φέτος συμμετείχε για 3η συνεχόμενη φορά στο Survivor. Μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί ποτέ σε τελικό, ωστόσο αυτοί που ήθελε να κερδίσουν ήταν τελικά και οι νικητές.

Το 2022 λοιπόν, κατακτώντας την 5η θέση είχε πει στον Γιώργο Λιανό πως θέλει τον Στάθη Σχίζα να είναι ο νικητής. Εκείνος κατάφερε να φτάσει στην δυάδα του τελικού μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη και να σηκώσει τελικά το τρόπαιο.

Το 2023 στο Survivor All Star η Σταυρούλα κατέκτησε την 6η θέση και την ώρα που αποχωρούσε ανέφερε πως από την 5άδα που θα παρέμενε κανείς δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς που ήθελε να κερδίσουν. Παρ' όλα αυτά επέλεξε έναν.

«Από αυτούς που βρίσκονται εδώ, θα πω τον Σάκη και ο μόνος λόγος είναι γιατί κι εγώ τον γνώρισα και όντως σαν άνθρωπος είναι πολύ εντάξει σε κάποια πράγματα, αλλά κυρίως θα πω για το αγωνιστικό κομμάτι, γιατί ξέρω πώς είναι να κουβαλάς μια ομάδα για πολλούς μήνες, οπότε κι αυτός κουβαλούσε τις ομάδες του για πολλούς μήνες. Οπότε αυτός είναι ο λόγος που θα πω ότι πρέπει να το κερδίσει, γιατί καλώς ή κακώς πολλοί είναι εδώ ή πολλοί προχώρησαν χάριν άλλων παικτών» είχε πει χαρακτηριστικά.

Και μάντεψε! Ο Σάκης Κατσούλης πήγε στον τελικό του Survivor All Star με τον Νίκο Μπάρτζη και τελικά ήταν αυτός που κέρδισε το έπαθλο, για 2η φορά μάλιστα, αφού είχε κερδίσει το παιχνίδι και το 2021.

Φτάνοντας στο σήμερα και κατά βάση στη χθεσινή βραδιά και τον τελικό του Survivor 2024 η Σταυρούλα εξ αρχής ήθελε να δει τους δύο φίλους της από την μπλε ομάδα να είναι οι δύο παίκτες που θα «παλέψουν» για το έπαθλο, τον Φάνη Μπολέτση δηλαδή και τον Ντάνιελ Νούρκα. Και πράγματι αυτοί οι δύο ήταν οι τελικοί διεκδικητές του επάθλου, με τον Ντάνιελ τελικά να είναι ο νικητής.