Η Άντζελα Γκερέκου ως νύφη στο άνευρο φινάλε της Γης της ελιάς ήταν η μόνη που εντυπωσίασε το κοινό

Κατερίνα Μπούσιου
Η Άντζελα Γκερέκου ως νύφη στο άνευρο φινάλε της Γης της ελιάς ήταν η μόνη που εντυπωσίασε το κοινό

Ο χορός του Απόστολου Γκλέτσου στον γάμο του και η δίκη που θα προκαλέσει πάταγο σύμφωνα με την αποκάλυψη της Αντιγόνης Κουλουκάκη για την 4η σεζόν της Γης της ελιάς. 

Μετά από συνολικά 629 επεισόδια που μετρά η σειρά από την αρχή της, η τρίτη σεζόν στη Γη της ελιάς, έκανε φινάλε με κεντρικό θέμα, τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον αλλά και αρκετές ανατροπές. Η 4η σεζόν από το φθινόπωρο θα συνεχίσει με τα απόνερα αυτών των ανατροπών και μία σημαντική εξέλιξη και ιστορία που αφορά στην Ιουλία και την Αριάδνη. Μία δίκη θα τα τινάξει όλα στον αέρα. Αλλά προς το παρόν χαρήκαμε τη μοναδική στιγμή της Άντζελας Γκερέκου στο σημερινό φινάλε που ντύθηκε νύφη. Ο χορός με τον Απόστολο Γκλέτσο στον γάμο τους, σάρωσε σε εντυπώσεις στα social media.

Γάμος με εμπόδια και συγκίνηση

Όπως προβλεπόταν, η Γη της ελιάς στο τελευταίο της επεισόδιο επεφύλαξε εκπλήξεις όπως πάντα συνηθίζει να κάνει ο Αντρέας Γεωργίου στη λήξη της κάθε σεζόν. Όλα τα προβλήματα και οι κόντρες, αρχικά παραμερίστηκαν για να ετοιμαστούν όλοι οι τηλεοπτικοί χαρακτήρες, για τον γάμο της χρονιάς, της Αθηνάς και του Τζον. Mε την απαραίτητη συγκίνηση φυσικά.

Για την Άντζελα Γκερέκου και τον Απόστολο Γκλέτσο αυτή ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή στη σειρά. Κυρίως για την ηθοποιό που ξαναντύθηκε νύφη έστω και τηλεοπτικά. Βέβαια δεν έβαλε νυφικό αλλά ένα κομψότατο ταγιέρ. Οι φανς της Queen της Γης της ελιάς όπως την αποκαλούν στο Χ, χάρηκαν με την πιο ευτυχισμένη στιγμή της σειράς την τελευταία χρονιά. Μα και φυσικά ο Απόστολος Γκλέτσος χόρεψε ζεμπέκικο όπως μοναδικά ξέρει να κάνει. Αλλά όμως και η Άντζελα Γκερέκου τον συνόδεψε στον ίδιο χορό και με απίστευτο στυλ.

Αντί για πυροτεχνήματα, ο γάμος είχε μία έκρηξη καθώς η Αμαλία έκανε πράξη τις απειλές της και τίναξε στον αέρα το σπίτι του Ισίδωρου, ενώ ήταν στον γάμο της Αθηνάς μαζί με όλη την οικογένεια. Θα συλληφθεί για την πράξη της όπως θα δούμε στην αρχή της 4ης σεζόν. Και η μικρή Αγγελική ζει αν ανησυχείς.

Περιμέναμε μεγαλύτερο σασπένς όμως γύρω από αυτό και ήταν αρκετά άνευρο το φινάλε. Δεν μας είχε συνηθίσει έτσι ο Αντρέας Γεωργίου στις δύο προηγούμενες σεζόν.

Όμως κάποιοι δεν ξέχασαν τον Διονύση Παπανδρέου, τον αγαπημένο Φίλιππο. Η Χάιδω και η Βασιλική μπορεί να πήγαν στον γάμο στο δημαρχείο, αλλά δεν μπόρεσαν να ξεχάσουν το πένθος τους. Και οι μνήμες ξύπνησαν για τη Στέλλα Φυρογένη, που ήθελε μία τέτοια μέρα ξανά τον γιο της κοντά της. Όπως και για την Ιφιγένεια Τζόλα.

dionisisi.jpg

Όλα θα αλλάξουν όμως από την επόμενη χρονιά. Σε είχα ενημερώσει πριν από μερικές ημέρες για τις αλλαγές στο σενάριο αλλά και για τους νέους ηθοποιούς που θα γνωρίσουμε στην 4η σεζόν στη Γη της ελιάς. Δες και εδώ.

Η Άντζελα Γκερέκου αποκάλυψε το σκάνδαλο του φινάλε στη Γη της ελιάς λίγο πριν τον 2ο γάμο της

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου όμως, καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα μας έδωσε ένα πολύ συγκεκριμένο spoiler για την επόμενη χρονιά. Καταρχάς επιβεβαίωσε και το δικό μας ρεπορτάζ πως θα παντρευτεί ως Ιουλία με τον Στάθη και επιτέλους η σχέση τους, μετά από 3 χρόνια αγωνίας του κοινού θα έχει ευτυχισμένο τέλος. Όμως μετά το βιβλίο της Μαρίας που προκάλεσε σάλο, μία δίκη έρχεται να φέρει νέες καταιγίδες στη Μάνη.

Και όπως είπε: «Θα παντρευτούμε με τον “Στάθη” στην έναρξη της τέταρτης σεζόν. Ο Στάθης θα έρθει να με βρει στην Αθήνα και μπορεί να του συμβεί κάτι στον δρόμο. Θα ξεπεραστεί το εμπόδιο αυτό. Η Ιουλία δεν θα πάει στον γάμο της Αθηνάς και του Τζον γιατί θα αρρωστήσει το μωρό. Θα συμβεί και κάτι άλλο, χωρίς να επηρεάσει τον ίδιο τον γάμο αρνητικά. Θα συμβεί όμως κάτι που θα επηρεάσει τις ζωές όλων μας πολύ δραστικά», αποκάλυψε. «Έχουμε ένα μεγάλο δικαστήριο με την Αριάδνη, που είμαι (σ.σ. η Ιουλία) εναντίον του μαιευτήρα, εκεί δεν θα πάει πολύ καλά αυτό, και ίσως οι σχέσεις να διαταραχθούν για ακόμη μία φορά. Και ο Στάθης με την Ιουλία θα έχουν εμπόδια».