Αστέρης και Αργυρώ στην πρώτη φωτογραφία του γάμου τους στον Σασμό - Η συγκίνηση στο φινάλε

Κατερίνα Μπούσιου
Αστέρης και Αργυρώ στην πρώτη φωτογραφία του γάμου τους στον Σασμό - Η συγκίνηση στο φινάλε

Με τον γάμο Αστέρη και Αργυρώς και ένα μεγάλο γαμήλιο γλέντι κλείνει ο Σασμός και αυτά είναι τα πλάνα του μεγάλου φινάλε. 

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη περίμεναν 3 χρόνια μέχρι επιτέλους να κάνουν τον γάμο τους στον Σασμό. Τους βρήκαν όλες οι τραγωδίες του κόσμου, πάλεψαν και επιτέλους ως Αστέρης και Αργυρώ κάνουν τον γάμο τους. Με το γαμήλιο κρητικό γλέντι τους κλείνει η σειρά, καθώς αυτός ο γάμος θα είναι όλο το επεισόδιο του φινάλε την ερχόμενη Πέμπτη στις 4 Ιουλίου. Θα μεσολαβήσουν επεισόδια με αρκετό δράμα καθώς θα έχουμε τη δολοφονία και τον θάνατο τόσο του Μαθιού όσο και του Ανδρέα.

https://www.instagram.com/p/C8uxUQhsbR7/

Μετά τον θάνατο του Μαθιού γίνεται σασμός με γάμο και τρικούβερτο γλέντι

Ο Alpha έχει επιβεβαιώσει τα spoilers που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα για τη διπλή δολοφονία μεταξύ Ανδρέα και Μαθιού, Βασίλη Μπισμπίκη και Δημήτρη Λάλου Ήδη το τρέιλερ του Σασμού, που μόλις κυκλοφόρησε δείχνει τις τελευταίες στιγμές του δίπλα στη Βασιλική του και τη μαμά Καλλιόπη. Για τις δύο γυναίκες ξεκινά ένας νέος γολγοθάς μετά τον θάνατό του.

Χωρίς έμπνευση το φινάλε του Σασμού με τον διπλό θάνατο Μαθιού - Ανδρέα: Τα αρνητικά σχόλια

Ο Μαθιός θα μαρτυρήσει την τελευταία στιγμή στον αστυνόμο πως αυτός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, καθώς πριν τη συμπλοκή με τον Αντρέα πήγαινε στο τμήμα για να παραδοθεί. Αυτή η σκηνή, είναι η στιγμή εξιλέωσης του για τα αμαρτήματά του. Χωρά πολύ συζήτηση αυτό το φινάλε, αλλά θα περιμένουμε να δούμε και πως θα αντιδράσει το κοινό. Αυτό το τέλος όπως καταλαβαίνεις δεν είναι απλά συγκινητικό, αλλά σπαραχτικό.

Οδηγεί όμως αυτός ο διπλός θάνατος στον πολυπόθητο σασμό. Ο παππάς και ο αστυνόμος κάνουν πράξη την ανακωχή μεταξύ των οικογενειών. Και επιτέλους, φτάνει η στιγμή να γίνει πράξη, με τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς με τον γιο τους Πετρή στο πλάι τους. Αυτός ο γάμος σεναριακά συμβαίνει σχεδόν δύο χρόνια μετά και αφού λήξει το πένθος. Και ήδη έχουμε υλικό από τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, ντυμένη ως νύφη.

Αλλά και τις πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες στο πλευρό του Αστέρη της, Ορφέα Αυγουστίδη, ντυμένο με παραδοσιακή στολή της Κρήτης. Εδώ θα δεις και την καπετάνισσα Καλλιόπη να δίνει την ευχή της στην νύφη της, καθώς και τον πρώτο χορό των νεονύμφων, που είναι πραγματικά λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Από τις ωραιότερες σκηνές του φινάλε είναι αυτές οι σκηνές. Και οι ηθοποιοί ήταν πραγματικά συγκινημένοι όπως πληροφορηθήκαμε.

Όλοι οι ηθοποιοί της σειράς έλαβαν μέρος στο γλέντι που ακολούθησε, αλλά αυτή τη βραδιά θα έχουμε και επιστροφές - έκπληξη. Έτσι στο τελευταίο επεισόδιο, ως οράματα δίπλα στους δικούς τους ευτυχισμένους ανθρώπους, θα είναι τόσο ο Μαθιός, όσο και ο Ανδρέας, ο πατέρας της Αργυρώς Μάρκος, ο πατέρας του Αστέρη, Βασίλης και ο Νικηφόρος. Άπαντες θύματα της χρόνιας βεντέτας.

Ο Μάνος Πετούσης που υποδύεται τον Δημήτρη, μας χάρισε και ένα στιγμιότυπο με την περήφανη μαμά Καλλιόπη. Θρηνεί ακόμη τον Μαθιό της, αλλά χαίρεται με τη χαρά του Αστέρη της.

https://www.instagram.com/p/C8uUuwws_bQ/

Tο γύρισμα κράτησε μέχρι τα ξημερώματα και μετατράπηκε και σε ένα τρικούβερτο γλέντι των ηθοποιών για την ολοκλήρωση της σειράς. Ένα άτυπο πάρτι μετά από 3 χρόνια επιτυχίας. Με την απαραίτητη αναμνηστική φωτογραφία για το τέλος.

sasmostelos.jpg

Κάποιους από τους ηθοποιούς θα τους δούμε και σε νέες σειρές του Alpha την επόμενη σεζόν, όπως για παράδειγμα τον Δημήτρη Λάλο στη σειρά «Τιμωρός».

Η Ευγενία Σαμαρά πόζαρε με την «κουμπάρα» Δανάη Παππά: To σχόλιο του Λάμπρου Λάζαρη και η πρόταση

Οφείλουμε πάντως να πούμε πως παρά τις σεναριακές ατέλειες της τελευταίας χρονιάς, οι ηθοποιοί της σειράς, ήταν και το μεγάλο ατού της. Είδαμε σπουδαίες ερμηνείες από σπουδαίους ηθοποιούς με θεατρική παιδεία. Δεν υποδύθηκαν, αλλά ήταν πραγματικά οι ρόλοι τους. Πρωταγωνιστικοί και μη.