Ο Πέτρος Λαγούτης είπε πως στα 25 χρόνια που δουλεύει πρώτη φορά συνάντησε τέτοιες καταστάσεις

Ο Πέτρος Λαγούτης είπε πως στα 25 χρόνια που δουλεύει πρώτη φορά συνάντησε τέτοιες καταστάσεις

Ο ηθοποιός και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ παραχώρησαν μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού και μέσα σε όλα απάντησαν και στις έντονες φημολογίες σχετικά με τη σχέση που έχουν μεταξύ τους οι ηθοποιοί των «Παγιδευμένων». «Συνέβησαν πράγματα που 24-25 χρόνια που δουλεύω δεν τα έχω ξανασυναντήσει», είπε ο Πέτρος Λαγούτης ξεκαθαρίζοντας πως δεν αναφέρεται σε συνάδελφο. 

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, που φέτος πρωταγωνιστούν στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», βρέθηκαν καλεσμένοι το μεσημέρι του Σαββατου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται».

Oι φήμες για ρήξη στη σχέση των ηθοποιών

Οι δυο ηθοποιοί έδωσαν μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μέσα σε όλα απάντησαν και στις έντονες φημολογίες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό σχετικά με τη σχέση που έχουν μεταξύ τους οι ηθοποιοί.

Το τέλος του Ιάσονα θα σημάνει και το τέλος της Άννας στους Παγιδευμένους λίγο πριν το φινάλε;

Όλα ξεκίνησαν όταν την προηγούμενη εβδομάδα είχε κυκλοφορήσει η φήμη για τα unfollow μεταξύ των πρωταγωνιστών της σειράς και συγκεκριμένα ανάμεσα στην Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και στον Μιχάλη Λεβεντογιάννη. Μάλιστα πολλοί σύνδεσαν τις σχέσεις των ηθοποιών με το τέλος της σειράς στη δεύτερη σεζόν αφού κανονικά η σειρά στο εξωτερικό έχει έναν ακόμα κύκλο.

https://www.instagram.com/reel/CuY-yAsofnQ/

Με αφορμή λοιπόν τα όσα ακούγονται ο Πέτρος Λαγούτης θέλησε να δώσει μέσω της εκπομπής, τη δική του απάντηση και είπε:

«Γλυκόπικρη γεύση μάς άφησαν οι Παγιδεύμένοι. Δεν το λέω με χαρά με στενοχώρια το λέω γιατί θα έπρεπε να είναι γλυκιά. Είναι γλυκιά γιατί είχα την τύχη ότι είναι μια σειρά με καλογραμμένο σενάριο.

Τα αλλά θα μου επιτρέψεις να σου πω μέχρι εκεί που φτάνω και μπορώ. Ακόμα είμαστε σε ένα σοκ σε σχέση με όλο αυτό που συνέβη. Συνέβησαν πράγματα που 24-25 χρόνια που δουλεύω δεν τα έχω ξανασυναντήσει. Δεν μπορώ να πω ποια είναι αυτά δημόσια. Θα πω χωρίς να δείξω κανέναν και δεν αναφέρομαι σε συνάδελφο ότι δεχτήκαμε συκοφαντία και παραπληροφόρηση μερίδας του κόσμου.

Η μοιραία νύχτα του Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους Παγιδευμένους και η «προδοσία» του Αντρέα

Όλο αυτό για μένα ήταν σοκ, δεν το έχω συναντήσει ξανά στη ζωή μου. Και επειδή κάνουμε μια δουλειά που πρέπει να ανοίγεις το μέσα σου, αυτό το πράγμα ήρθε και μας καταρράκωσε, μας δυσκόλεψε. Υπήρχαν πολλές στιγμές που υποφέραμε. Διέρρευσαν πράγματα. Δεν μπορώ να πω από πού και έστρεψαν ένα μέρος του κόσμου εναντίον μας τα οποία ήταν αναληθή και φυσικά γι΄αυτό μιλάμε για συκοφαντία»

Πότε ολοκληρώνεται η σειρά

Η αγαπημένη σειρά που προβάλλεται στον ΑΝΤ1 και έγινε αγαπημένη συνήθεια για πολλούς, εδώ και δύο χρόνια, ρίχνει αυλαία φέτος αφού έχουν μείνει μόλις 2 τελευταία επεισόδια τα οποία θα προβληθούν τη Δευτέρα 1 Ιουλίου και τη Τρίτη 2 Ιουλίου.