«Ευτυχία δεν είναι μόνο το να είσαι σε σχέση» λέει η Μελίνα Νικολαΐδη- Το ταξίδι με τον Ντέμη

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Ευτυχία δεν είναι μόνο το να είσαι σε σχέση» λέει η Μελίνα Νικολαΐδη- Το ταξίδι με τον Ντέμη

Η Μελίνα Νικολαΐδη απολαμβάνει τις διακοπές με τον μπαμπά της στη Γερμανία. Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους και οι στίχοι όλο νόημα για τη νέα φάση της ζωής της.

Στη Γερμανία για το Euro 2024 βρίσκεται η Μελίνα Νικολαΐδη, ακολουθώντας τον μπαμπά της, Ντέμη ο οποίος επιλέχθηκε σχολιαστής των ματς της διοργάνωσης από γνωστό αθλητικό κανάλι.

Μπαμπάς και κόρη θέλησαν να συνδυάσουν δουλειά με αναψυχή και ταξίδεψαν μαζί στo Βερολίνο, χαρίζοντάς μας όμορφα στιγμιότυπα.

Η Μελίνα Νικολαΐδη με αγαπημένο φόρεμα της Sarah Jessica Parker και της μαμάς της Δέσποινας Βανδή

Το ταξίδι Μελίνας-Ντέμη στο Βερολίνο

Η 20χρονη και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι πολύ δεμένοι και πραγματοποιούν συχνά κοινές εξόδους. Πρόσφατα οι δυο τους έδωσαν το παρών στο ΟΑΚΑ και στη συναυλία των Coldplay ενώ εδώ και λίγα 24ωρα απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στη Γερμανική πρωτεύουσα.

melina11.jpg

Η νεαρή κοπέλα παρακολούθησε τον αγώνα ανάμεσα στην Ελβετία και την Ιταλία και δημοσίευσε αρκετά Instagram-stories στον προσωπικό της λογαριασμό ενώ νωρίτερα μας έδειξε το κομψό casual outfit της.

https://www.instagram.com/p/C8zfI-itn2G/

Τόσο η Μελίνα αλλά και ο Ντέμης Νικολαΐδης μοιράστηκαν αρκετές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram τις οποίες θα βρεις στη gallery που ακολουθεί.

Μελίνα Νικολαΐδη και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν όμως μία λεπτομέρεια μαρτυρά πολλά

Οι στίχοι όλο νόημα της Μελίνας περί ζωής λίγο μετά τον χωρισμό από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Πριν από λίγες ώρες η 20χρονη μοιράστηκε ένα κείμενο-απόσπασμα βιβλίου σε Instagram-story και υπογράμμισε κάποιους στίχους με τους οποίους όπως φαίνεται ταυτίζεται.

«Μια μέρα θα συνειδητοποιήσεις πως η ευτυχία δεν εξαρτάται από τη δουλειά, το πτυχίο σου ή το να είσαι σε μία σχέση», υπογράμμισε η Μελίνα Νικολαΐδη.

1719735962930-707086017-melina8.jpg

Πριν από λίγες ημέρες διέρρευσε στον Τύπο πως η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, το πρώην ζευγάρι πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στη σχέση του πριν από ένα μήνα ωστόσο οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικά καλές. Τον τελευταίο χρόνο η Μελίνα Νικολαΐδη μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας-Λονδίνου όπου σπουδάζει υποκριτική.

melina16.webp

Η επιβεβαίωση του χωρισμού

Τον χωρισμό του πρώην ζευγαριού επιβεβαίωσε και η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από τον αέρα του «Happy Day».

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος η οποία κάνει προπονήσεις στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη στην Γλυφάδα ο ίδιος της επιβεβαίωσε ότι έχει χωρίσει εδώ και δέκα ημέρες.

«Νομίζω ότι ήταν ένας χωρισμός που επήλθε πάρα πολύ ήρεμα και μετά από συζήτηση μεταξύ του ζευγαριού. Αποφάσισαν ότι πλέον έχουν άλλες προτεραιότητες. Η Μελίνα είναι σε μια ηλικία που πρέπει να ζήσει και πέντε πράγματα, είναι μόλις 20 χρονών», τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Οι γεμάτες αγάπη δηλώσεις του Ντέμη Νικολαΐδη για την Μελίνα του

Μιλώντας παλαιότερα στο Oneman ο 50χρονος είχε εξομολογηθεί για τη σχέση με τα παιδιά του: «Όταν χωρίσαμε τα παιδιά δεν ήταν μικρά. Μπορούσε να γίνει κουβέντα. Την αποφεύγεις στην αρχή, θέλει λίγο χρόνο, την κάνεις όμως την κουβέντα. Είναι έξυπνα και ώριμα, μπορείς να συζητήσεις, θέλει χρόνο. Το σοκ μετά από ένα διαζύγιο έρχεται πάντα στην αρχή. Πιο πολύ η Δέσποινα ως καλλιτέχνης είναι μέσα σε αυτόν τον χώρο, οπότε πιο πολύ ασχολήθηκαν με εκείνη. Έχω τη συνολική εντύπωση ότι με σεβασμό ακουμπήσανε αυτό το θέμα, και έτσι θα έπρεπε. Το κερδίσαμε αυτό γιατί δεν είχαμε δώσει και δικαιώματα τόσα χρόνια. Δε μου αρέσει να κρίνουν κακά ή να καταδικάζουν κάτι που μπορεί να κάνει η Δέσποινα. Πάντα την έχω έννοια».

«30 χρόνια Δέσποινα Βανδή» αλλά για εκείνη η μεγαλύτερη επιτυχία της είναι τα παιδιά της

Απαντώντας στο εάν η κόρη του παρακολουθεί την εκπομπή του ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε εξηγήσει στην κάμερα του «Happy Day»: «Η κόρη μου Μελίνα είναι στο εξωτερικό οπότε δεν βλέπει την εκπομπή μου αλλά τα συζητάμε όλα. Θα βάλω την κόρη μου να βλέπει αθλητική εκπομπή; Αν δεν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρό είναι λίγο βαρετό να το βλέπεις. Ο γιος μου την βλέπει την εκπομπή, μου κάνει σχόλια, μου στέλνει πληροφορίες, είναι αυστηρός κριτής».

Πηγή κεντρικής: melinanikolaidi