Στο 1ο post της Κατερίνας Δαλάκα μετά το Survivor, η Πέγκυ Ζήνα της είπε αυτό που σκεφτόμαστε όλοι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο 1ο post της Κατερίνας Δαλάκα μετά το Survivor, η Πέγκυ Ζήνα της είπε αυτό που σκεφτόμαστε όλοι

Ο κύκλος του Survivor έκλεισε για την Κατερίνα Δαλάκα και στο πρώτο της post μετά την απόφασή της να μην βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο τα σχόλια ήταν αποθεωτικά. 

Για την Κατερίνα Δαλάκα το Survivor του 2024 έκλεισε φέρνοντας μαζί του την 3η θέση αλλά και πολλή συγκίνηση, αφού η αθλήτρια του στίβου που γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2018 στην πρώτη της συμμετοχή στο παιχνίδι, αποφάσισε πως φέτος θα ήταν η τελευταία φορά που θα την βλέπαμε να αγωνίζεται στον Άγιο Δομίνικο.

Όταν όλοι πάνε για την εμπειρία στο Survivor η Δαλάκα παραδέχτηκε ότι για εκείνη είναι δουλειά

Έχοντας πάρει τον απαιτούμενο χρόνο για να συνειδητοποιήσει όλα αυτά που συνέβησαν τα τελευταία 6 χρόνια η Κατερίνα Δαλάκα, έκανε ένα πολύ συγκινητικό post στο προφίλ της στο Instagram, μιλώντας για τον κύκλο του Survivor που έκλεισε και ευχαριστώντας όσους την στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα μετά το Survivor

«Λένε, πως η ζωή μας το μόνο που κάνει είναι κύκλους. Πως κάθε φορά που τελειώνει κάτι, εμείς θα πρέπει να έχουμε γελάσει πολύ, να έχουμε κλάψει πολύ. Όταν ο κύκλος κλείσει, εμείς πρέπει να έχουμε κάνει όσα θέλαμε να κάνουμε, σε μια ζωή που όλα είναι δρόμος και όλα είναι κύκλος… Εκεί το τέλος του, θα σηματοδοτήσει την αρχή σε κάτι άλλο, κάτι νέο, καινούργιο και φρέσκο! Ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου τα άτομα που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό το ταξίδι που λέγεται SURVIVOR και ζήσαμε παρέα κάτι μοναδικό! Υγεία σε όλους! Σας αγαπώ! Υ.Γ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ!», έγραψε η Κατερίνα Δαλάκα για την εμπειρία της στο Survivor, κλείνοντας με αυτά τα λόγια και τον δικό της κύκλο στο παιχνίδι αυτό.

Ταπεινός, ειλικρινής και η Μπακοδήμου είπε με μια ατάκα αυτό που όλοι σκέφτονται για τον Ντάνιελ

https://www.instagram.com/p/C8w7-iOMzyC/

Πολλοί survivors που βρέθηκαν μαζί της στους στίβους μάχης στον Άγιο Δομίνικο σχολίασαν την ανάρτησή της με άλλους, όπως ο Αλέξης Παππάς να λένε πόσο περήφανοι νιώθουν για εκείνη, άλλους να βάζουν emoji που έδειχναν ότι ήταν η κορυφαία παίκτρια.

Και παίκτριες όμως, από το Τούρκικο Survivor που είχαν έρθει αντιμέτωπες με την Κατερίνα Δαλάκα, όπως η Sema ή η Nagihan άφησαν το σχόλιό τους στην ανάρτησή της δείχνοντας τον σεβασμό τους για όσα κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια και την αγάπη τους, όπως και πολλοί άλλοι followers της.

Ανάμεσα σε όσους έγραψαν στην Κατερίνα Δαλάκα ήταν και ο αδερφός της, ο Κωνσταντίνος ή αλλιώς το «στήριγμά» της, όπως είδαμε και στον ημιτελικό και τον τελικό.

«Μοναδική! Σ' αγαπώ!», έγραψε ο Κωνσταντίνος Δαλάκας.

449527415_7924617387560430_8381858958076062509_n.jpg

Το σχόλιο της Πέγκυς Ζήνα που τα «είπε» όλα

Ένα ακόμα σχόλιο όμως, που έκανε την διαφορά ήταν αυτό της Πέγκυς Ζήνα.

«Λιοντάρι μου! Άφησες σφραγίδα μοναδική, ανάμνηση όλων των χρόνων του Survivor», έγραψε χαρακτηριστικά η Πέγκυ Ζήνα, συνοψίζοντας αυτό που όλοι όσοι έχουν παρακολουθήσει το ριάλιτι λένε - ότι κάθε φορά που θα σκέφτονται το Survivor σίγουρα το όνομα της Κατερίνας Δαλάκα θα είναι από τα πρώτα που θα τους έρχεται στο μυαλό.

448512056_392717799917529_1133917951504971172_n.jpg

Η γνωστή τραγουδίστρια και η Κατερίνα Δαλάκα είναι πολύ καλές φίλες. Η γνωριμία τους ξεκίνησε όταν η αθλήτρια του στίβου ανέλαβε να μυήσει στον χώρο του αθλητισμού την Ηλέκτρα, την κόρη της με τον Γιώργο Λύρα και όπως φαίνεται από τα social media και τις στιγμές που περνούν μαζί, η Κατερίνα Δαλάκα είναι «οικογένεια» για την Πέγκυ Ζήνα.

Πέρα από τα γενέθλια της Πέγκυς Ζήνα στα οποία είχε παρευρεθεί η Κατερίνα Δαλάκα,

https://www.instagram.com/p/CpipOvAKIYL/

πέρσι το καλοκαίρι έκαναν και όλοι μαζί για κάποιες μέρες διακοπές με την 12χρονη Ηλέκτρα να την αποκαλεί στα stories της «μεγάλη της αδερφή».

dalaka.jpeg

Οι απαντήσεις της Κατερίνας Δαλάκα για το Survivor

H Kατερίνα Δαλάκα αγαπήθηκε πολύ από το κοινό του Survivor, ωστόσο η 4η αυτή συμμετοχή της φέτος δεν τους βρήκε όλους σύμφωνους. Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν όταν την είδαν ξανά στις οθόνες τους πως έχουν «κουραστεί» να την βλέπουν.

Η ίδια καλεσμένη στην εκπομπή Γεια Σου της Μαρίας Μπακοδήμου απάντησε σε αυτά τα σχόλια λέγοντας:

«Το Survivor είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου. Έχω περάσει 1 χρόνο κι 7 μήνες από τη ζωή μου εκεί. Σε εκείνους που σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός ότι έχω μπει τόσες φορές στο reality, εμένα με ρώτησαν ποιους θέλω να βλέπω στην τηλεόραση;

Εγώ το Survivor το βλέπω σαν μία δουλειά, όπως είναι οι εκπομπές που παρουσιάζουν καθημερινά στην τηλεόραση. Βέβαια, εγώ στο μέλλον θα ήθελα να ασχοληθώ με real estate, καθώς θεωρώ ότι αυτό είναι το μέλλον. Ο αθλητισμός όμως ποτέ δε θα σταματήσει να υπάρχει στη ζωή μου».