Ο Τριαντάφυλλος μίλησε για τον νικητή του Survivor και «έριξε καρφιά» για Δαλάκα- Δώρα

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε για τον νικητή του Survivor και «έριξε καρφιά» για Δαλάκα- Δώρα

Πώς είδε τον τελικό του Survivor 2024 ο Τραιντάφυλλος και τι ήθελε να πει με τα stories για την Κατερίνα Δαλάκα και τη Δώρα Νικολή;

Ως πρώην παίκτης και γνωστός λάτρης του Survivor γενικά, ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου σχολίασε με τον δικό του τρόπο το αποτέλεσμα του τελικού του ριάλιτι επιβίωσης που έληξε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά φέτος.

Ο Ντάνιελ Nούρκα μετά την ανατρεπτική νίκη του μίλησε για τον φόβο που είχε μπαίνοντας στο Survivor

«Έβγαλαν έξω τη Δαλάκα και έπαιξαν μαζί»

Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο πάλαι ποτέ παίκτης του Survivor, Τριαντάφυλλος για τη νίκη του Ντάνιελ αλλά και το γεγονός πως ο Ντάνιελ και ο Φάνης άφησαν εκτός την Κατερίνα Δαλάκα και διεκδίκησαν οι δύο τους το έπαθλο.

«Τι ωραίος τελικός, τι ωραίο φινάλε, τι ωραίο να βλέπεις δύο φίλους μέσα στα παιχνίδια σε δύσκολες συνθήκες να στηρίζουν ο ένας τον άλλο και να τα φέρνει έτσι ο θεός να παίξουν μαζί τους τελευταίους πόντους, έβγαλαν έξω τη Δαλάκα και έπαιξαν μαζί. Πραγματικά ήταν φοβερό, ήταν η μέρα του Ντάνιελ, το άξιζε, ήταν φοβερός και ο Φάνης αλλά ήταν η μέρα του Ντάνιελ, είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα και το πήρε η ομάδα που έπρεπε γιατί έτσι έπρεπε να γίνει».

Λίγο αργότερα,ο Τριαντάφυλλος έκανε και κάποια stories για την Κατερίνα Δαλάκαι και τη φιλία της εκτός παιχνιδιού με τη Δώρα Νικολή.

Ο Τριαντάφυλλος, όσο διάστημα έβλεπε το Survivor είχε σχολιάσει το πώς η Δώρα αφήνει την Κατερίνα να κερδίσει και είχε υποστηρίξει πως το τρόπαιο θα πάει στη Δαλάκα, κάτι που όμως δεν έγινε.

«Δαλάκα γερά. Αφού ξέρεις μωρέ σε σένα θα το δώσουμε, μην στεναχωριέσαι. Αφού εσύ έλεγες θέλεις να παίζεις με άντρες, έπαιξες με Σταμάτη - που τον επέλεξες εσύ - και έχασες, οπότε βγες εσύ προτεινόμενη να παίξεις με Δώρα, το φιλαράκι σου», είχε γράψει στην αποχώρηση της Σταυρούλα τον Μάιο ο Χατζηνικολάου.

trian2.jpg
triana1.jpg

Πάντως, Δώρα και Δαλάκα φαίνεται πως πραγματικά θα παραμείνουν φίλες και μετά το Survivor, ενώ μόλις χτες, διασκέδασαν μαζί σε νυχτερινό κέντρο, μαζί και με άλλους πρώην παίκτες του Survivor 2024.

Η Δώρα βέβαια, παρά τα όσα είχαν ακουστεί, είχε σπεύσει να διαψεύσει πως άφηνε επίτηδες τη Δαλάκα να κερδίσει στις μεταξύ τους μονομαχίες και είχε τονίσει χαρακτηριστικά:

«Όταν αλλάξαμε ομάδα ψυχολογικά και εγώ και η Κατερίνα επειδή ήμασταν πολύ κοντά, είχαμε μια γλυκάδα να το πούμε κι έτσι. Από κει και πέρα δεν έδωσα ποτέ αγώνα, δεν μπήκα στο survivor για να δίνω αγώνες. Με την Κατερίνα ξεχωρίζουμε τη φιλία με το αθλητικό.

Βγήκε ένα βίντεο το οποίο είχα 5 κρίκους στο χέρι και πήγα να τους μαζέψω. Δεν θυμάμαι για ποιο λόγο το 'κανα. Σε εκείνο τον αγώνα κέρδισα οπότε δεν γίνεται να έδωσα τον αγώνα εκείνο στην Κατερίνα. Η μοναδική φορά που μπορώ να πω ότι έπαιξα πιο χαλαρά ήταν πάλι με τους κρίκους όπου χτύπησα τον αστράγαλό μου και πονούσα πάρα πολύ και δεν μπορούσα να πάω να τους μαζέψω και να συνεχίσω καλά. Κράτησα δυνάμεις για τον επόμενο αγώνα που ήταν πιο σημαντικός για εμένα.

Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει ούτως ή άλλως, εγώ ξέρω πάρα πολύ καλά ό,τι εγώ έζησα και δεν δίνω ποτέ αγώνες».

Η Δώρα βρέθηκε στον ημιτελικό του Survivor, παραδέχτηκε το λάθος & ξεκαθάρισε τι έγινε με τη Δαλάκα