Στην πρώτη αναφορά για τον σύντροφό της Κίμωνα Κουρή, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έκανε μια αποκάλυψη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στην πρώτη αναφορά για τον σύντροφό της Κίμωνα Κουρή, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έκανε μια αποκάλυψη

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μπορεί να ήρθε πιο κοντά με τον Κίμωνα Κουρή όταν συνεργάστηκαν στους Παγιδευμένους, η σχέση τους όμως ήταν καρμικό να συμβεί σύμφωνα με όσα αποκάλυψε για πρώτη φορά η ίδια.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με αφορμή το τέλος των Παγιδευμένων, έδωσε σήμερα (3/7) συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, μιλώντας τόσο για τη σειρά, όσο και για τον σύντροφό της και συνάδελφο, Κίμωνα Κουρή.

Αποθεωτικά τα σχόλια για το φινάλε των Παγιδευμένων αλλά το μήνυμα Λεβεντογιάννη προκάλεσε απορίες

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός αναφέρεται στη σχέση τους, η οποία δημιουργήθηκε όταν βρέθηκαν και οι δύο στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1.

Εκείνος στον ρόλο του Σταύρου Μαυρίδη, του εισαγγελέα και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στον ρόλο της Αγγελικής Ρούσσου, επίσης στον ρόλο της εισαγγελέως, που από την Θεσσαλονίκη πήρε μετάθεση για τον Πειραιά, πρώτα ερωτεύθηκαν ως ρόλοι, με την κατάληξή τους βέβαια, να σοκάρει το κοινό που τους αγάπησε.

Ο έρωτας του Σταύρου με την Αγγελική μπορεί να έληξε άδοξα στο φινάλε των Παγιδευμένων με εκείνη να βρίσκει το πτώμα του, ενώ ήταν έγκυος στο παιδί του, στην πραγματική ζωή όμως, ο Κίμωνας Κουρής και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι.

ioannatri_1688480562_3139524968614191808_1505102739.jpg

Η αποκάλυψη που έκανε η Τριανταφυλλίδου για την γνωριμία της με τον Κίμωνα Κουρή

Αν νομίζεις ότι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμων Κουρής γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στη σειρά του ΑΝΤ1 κάνεις λάθος, αφού όπως αποκάλυψε η ίδια ήταν φίλοι χρόνια. Μάλιστα, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που γνώρισε μπαίνοντας στην σχολή υποκριτικής.

Η γνωριμία μας με τον Κίμωνα μετράει πολλά χρόνια, ήμασταν συμφοιτητές στο Κρατικό. Για την ακρίβεια, περάσαμε, ήμασταν στο ασανσέρ και είπε: "Α, πέρασες και εσύ; Είσαι και εσύ στο φετινό έτος;", και συστηθήκαμε. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που γνώρισα στη σχολή. Είχαμε παραμείνει φίλοι από τότε.

Όπως φαίνεται λοιπόν, ήταν καρμικό να γνωριστούν οι δυο τους και να είναι μαζί στη ζωή.

Όσο για το πώς είναι να συνεργάζεται και επαγγελματικά με τον σύντροφό της, η ηθοποιός απάντησε πως είναι ένα «δώρο» για εκείνη η συνεργασία με τον Κίμωνα Κουρή.

«Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος κανόνας για το αν είναι καλό ή κακό να είσαι στον ίδιο χώρο με τον σύντροφό σου. Έχει να κάνει με τους χαρακτήρες των εκάστοτε συντρόφων. Στη δική μου περίπτωση για μένα είναι χαρά και δώρο να συνεργάζομαι με τον Κίμωνα (Κουρή). Το χάρηκα πολύ, μακάρι να ξανασυνεργαστούμε, χωρίς να αποτελεί αυτοσκοπό ή το ζητούμενό μου για να κάνω μια δουλειά» είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

ioannatri_1688480562_3139524968614107369_1505102739.jpg

Οι δυο τους βέβαια, κατά τη διάρκεια της χρονιάς έχουν συνεργαστεί και σε άλλες δουλειές και κυρίως θεατρικές παραστάσεις, οπότε πράγματι το να συνεργάζονται δεν αποτελεί πρόβλημα για τη σχέση τους ή και το ανάποδο.

https://www.instagram.com/p/C4SzmB1NiRz/

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με αρκετά εξομολογητικό ύφος μίλησε στη Δανάη Μπάρκα και για το πώς λειτουργεί σε μια σχέση, λέγοντας πως το «μυστικό» για να είναι αυτή επιτυχημένη είναι να μην υπάρχουν εντάσεις, αλλά να λύνονται οι όποιες διαφωνίες με ήρεμο τρόπο.

Δεν μου αρέσει να μαλώνω στις σχέσεις μου, πρέπει να ξεπεράσω τα όρια της υπομονής και της αντοχής μου προκειμένου να τσακωθώ. Νομίζω ότι έχω αρκετά μεγάλα όρια αντοχής και υπομονής. Θεωρώ ότι όταν τσακώνεσαι πάνω στα νεύρα μπορεί να πεις πράγματα που να τα μετανιώσεις και να μην τα εννοείς. Από μικρή πάντα σκεφτόμουν πώς ακούγονται αυτά που λέω. Οπότε έλεγα πάντα δεν χρειάζεται εν βρασμώ να μιλήσεις και να απαντήσεις, πάρε λίγο τον χρόνο σου. Δηλαδή προτιμούσα να πάρω μια απόσταση από τα πράγματα, παρά εκείνη την ώρα να αντεπιτεθώ. Καλά να επιτεθώ πρώτη, δεν το κάνω ποτέ.

Η απάντηση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου σε όσους σχολιάζουν τον χαρακτήρα της

Η ηθοποιός αναφέρθηκε τέλος και στα σχόλια που έχει δεχθεί για τον χαρακτήρα και το αν είναι «επικριτική» ή «δύσκολη» σαν άνθρωπος.

«Στα social media ή σε εκπομπές σχολιάζουν τον χαρακτήρα μου από ένα βλέμμα μου ή μια λέξη, χωρίς καν να με ξέρουν. Ως άνθρωπος δεν είμαι καθόλου επικριτική, θέλω να έχω ολοκληρωμένη εικόνα για κάποιον πριν εκφέρω άποψη. Δεν ξέρω τι κουβαλάει ο καθένας στο μυαλό του και στην καρδιά του. Ζούμε σε μια εποχή θυμού και βίας και ειλικρινά μακάρι να ήταν τα ‘’πεσίματα’’ όπως αυτά που συζητάμε και όχι να ακούμε για ένα 15χρονο παιδί που το έστειλαν στο νοσοκομείο για την ταυτότητά του. Δεν χωράει στο κεφάλι μου με τι τρόπο μπορεί ο καθένας να βγάλει την οργή, το θυμό, τα προβλήματα, τα κόμπλεξ και τις φοβίες του επάνω στους άλλους» απάντησε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

https://www.instagram.com/p/C8Pnuv8uzFC/