Αυτό το τέλος στο Προξενιό της Ιουλίας κανείς δεν το περίμενε - Ενθουσιασμός για την Άννα Μάσχα

Κατερίνα Μπούσιου
Αυτό το τέλος στο Προξενιό της Ιουλίας κανείς δεν το περίμενε - Ενθουσιασμός για την Άννα Μάσχα

Διθυραμβικά σχόλια για την σκηνή Χάδως - Επιφάνειου. Οι 3 νέες ανατροπές και η σκηνή που «κόπηκε» και δίνει την είδηση για το φινάλε στο Προξενιό της Ιουλίας. 

Όπως σωστά παρατήρησαν κάποιοι τηλεθεατές, το Προξενιό της Ιουλίας από την αποκάλυψη του μέλλοντος στα προηγούμενα επεισόδια, πέρασε τώρα στο φινάλε του, στο παρελθόν και στις αιτίες που οδήγησαν όλους τους ήρωες στα μεγαλύτερα λάθη τους. Σεναριακά, αυτό ήταν μία έξυπνη κίνηση. Δεν αγαπήθηκε τυχαία αυτή η σειρά για την πλοκή της. Όμως είμαστε ακόμη σε αδιέξοδο, ένα επεισόδιο πριν το φινάλε. Χθες υπήρξαν 3 σημαντικές και απίστευτες ανατροπές.

Η φράση «Τι ζούμε απόψε;» επαναλαμβανόταν διαρκώς στα social media, με τη σειρά να έχει και πάλι πρωτιά στα trends. Άννα Μάσχα, Δημήτρης Αλεξανδρής και Γιάννος Περλέγκας ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές.

Το μεγάλο μυστικό που κανείς δεν γνώριζε για το δεύτερο παιδί στο Προξενιό της Ιουλίας αποκαλύπτεται

Οι περισσότεροι όμως από όσους βλέπουν τη σειρά, δεν αντέχουν όμως πια, με το ερώτημα «Ποιος σκότωσε τον Προβιό;» το οποίο το επανέλαβε αρκετές φορές χθες και ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ως αστυνόμος Στασινόπουλος, ανακρίνοντας τον Επιφάνειο. Επιτέλους θα το μάθουμε σήμερα αυτό, γιατί έχει εξελιχθεί τον τελευταίο μήνα, στη μεγαλύτερη τηλεοπτική σπαζοκεφαλιά.

Εκεί που νομίζουμε ότι ξέρουμε την απάντηση, κάτι γίνεται και επανερχόμαστε σε μηδενική βάση. Οι τηλεθεατές έφτασαν στα όριά τους και το ένα σενάριο ανέτρεπε το άλλο στο Χ.

senariagiafinale.jpg

Η σκηνή Στασινόπουλου Επιφάνειου ήταν εξαιρετική, ειδικά όταν ο δεύτερος του έριξε και την ευθύνη για αδράνεια στη δολοφονία της Ευγενίας στο παρελθόν. Όμως εκείνη που λάτρεψε το κοινό ήταν η σκηνή μεταξύ Χάδως και Επιφάνειου. Και εδώ η Άννα Μάσχα και ο πρώην τηλεοπτικός της σύζυγος Γιάννος Περλέγκας, «κέντησαν» με τις ερμηνείες τους. Ειπώθηκαν σκληρές αλήθειες. Και είδαμε για ποιο λόγο η Χάδω μεγάλωσε με μίσος και πόσο η ζωή του αδελφού της επηρέασε και εκείνη.

Οι 3 ανατροπές που κανείς δεν φανταζόταν

Η πρώτη μεγάλη ανατροπή ήρθε όταν εκείνος της είπε ότι η μικρή Ευγενία και κόρη της Ιουλίας που η Χάδω ήθελε να είναι το παιδί της δεν ζει. Πώς είδε τον επιστάτη να παίρνει το άψυχο κορμί της. Αυτό οδήγησε στη συνέχεια στην αυτοκτονία της που ήταν η δεύτερη ανατροπή που συγκλόνισε το κοινό. Στα social media επικράτησε πανικός και αποχαιρετισμοί για έναν από τους καλύτερους ρόλους της σειράς.

Η τρίτη ανατροπή ήρθε από την Κυριακούλα - Πέγκυ Τρικαλιώτη που δήλωσε πως ξέρει που είναι η μικρή Ευγενία, δίχως να λέει λεπτομέρειες. Αυτόματα αυτό σημαίνει πως η Χάδω μάταια, αυτοκτόνησε.

Και μέσα σε όλα ήρθε και το σημερινό τρέιλερ για να μας μπερδέψει ακόμη περισσότερο. Και λιγόστεψαν τα άτομα που έμειναν στο σπίτι εκείνο το βράδυ. Ήταν εκτός του Μελέτη Ηλία, ως Γιωργίκη, η Ιουλία, η Στεφανία, η Δέσπω και ο Χρήστος. Με τη Χάδω να έχει φύγει νωρίτερα.

Aυτό το τρέιλερ το οποίο παίχτηκε μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου, είχε και μία λεπτομέρεια με την κατάθεση της Στεφανίας στον αστυνόμο. Μόνο που στη συνέχεια, από τα social media του Alpha, κυκλοφόρησε μία διαφορετική version, δίχως αυτή τη σκηνή και δίχως τη σκηνή που όλοι είναι στο σπίτι. Δικαίως κάποιοι υποψιάστηκαν ξανά τη Στεφανία ως δολοφόνο.

https://www.instagram.com/reel/C8-a_axsciv/

Η Χριστίνα Μαξούρη ως Στεφανία, στην αποκλειστική συνέντευξή που μας είχε δώσει στο Queen.gr πριν από λίγες μέρες είχε μιλήσει για αυτό το φινάλε. Και σήμερα εκείνη όσο και η Πέγκυ Τρικαλιώτη στο τελευταίο επεισόδιο, θα μας λύσουν τον γρίφο. Είναι οι δύο γυναίκες που ξέρουν πολλά για εκείνο το βράδυ. Η τηλεοπτική Στεφανία, μας είχε πει χαρακτηριστικά και η δήλωσή της, χωρά πολλές ερμηνείες:

«Δεν είχα φανταστεί αυτό το φινάλε της Στεφανίας και εξεπλάγην τρομερά ευχάριστα. Είναι νομίζω το πιο σωστό που θα μπορούσε να επιλεχθεί βάσει σεναρίου, είναι μία πολύ ωραία ολοκλήρωση του χαρακτήρα της. Προσωπική μου άποψη».

Χριστίνα Μαξούρη: «Δεν είχα φανταστεί αυτό το τέλος της Στεφανίας στο Προξενιό της Ιουλίας»

stefania.jpg

Από την πλευρά της η Άννα Μάσχα που βρέθηκε σήμερα ως καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή Super Κατερίνα, μας ξεκαθάρισε κάπως το τοπίο του φινάλε, λέγοντας πως το τέλος του Προβιού είναι γυναικεία υπόθεση. Χωρίς φυσικά να πει τίποτε περισσότερο: «Σήμερα θα ξαναδούμε σε flashback ξανά τη Χάδω, γιατί θα δούμε το μοιραίο βράδυ. Τώρα τι να πω...Θα πω ότι το τέλος του Γιωργίκη Προβιού είναι γυναικεία υπόθεση. Τίποτε άλλο».

Άρα, εστιάζουμε πλέον εκτός από τη Στεφανία, στη ίδια τη Χάδω (δεν την απέκλεισε η Άννα Μάσχα) και η Ιουλία. Η Δέσπω ήδη έχει αποκλειστεί γιατί είχε άγνοια για τον θάνατο του Γιωργίκη. Απίστευτο plot twist στη σειρά.