Το μεγάλο μυστικό που κανείς δεν γνώριζε για το δεύτερο παιδί στο Προξενιό της Ιουλίας αποκαλύπτεται

Κατερίνα Μπούσιου
Το μεγάλο μυστικό που κανείς δεν γνώριζε για το δεύτερο παιδί στο Προξενιό της Ιουλίας αποκαλύπτεται

Η αναμέτρηση Χάδως και Επιφάνειου μας δίνει ένα ακόμη στοιχείο στο φινάλε - θρίλερ του Προξενιού της Ιουλίας. 

Ένα βήμα πριν το τέλος βρισκόμαστε στο Προξενιό της Ιουλίας και μέχρι αύριο το βράδι στο μεγάλο φινάλε, θα έχουν πια λυθεί όλες μας οι απορίες ως τηλεθεατές. Δεν αφορούν μόνο στο ποιος είναι ο δολοφόνος, αλλά και για τα μυστικά που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για το παρελθόν όλων των ηρώων μας. Η κόντρα Χάδως και Ανέστη, της Άννας Μάσχα και του Γιάννου Περλέγκα είναι από τα καλύτερα σημεία του τέλους της σειράς.

Η κόντρα φέρνει και νέα στοιχεία που δεν γνωρίζαμε.

Το μωρό της Ευγενίας που χάθηκε και η απορία για τον Ανέστη

Η Άννα Μάσχα στο περσινό της ρόλο στο «Αυτή η νύχτα μένει» ως Διαμάντω μας είχε δείξει για μία ακόμη φορά - όπως και στο θέατρο - το μεγάλο της ταλέντο. Στο φετινό της ρόλο ως Χάδω στο Προξενιό της Ιουλίας, μας έδειξε την υποκριτική της ευφυία. Δεν είναι απλά η κακιά της σειράς. Είναι μία γυναίκα που πληγώθηκε βαθιά, καταπιέστηκε και πέρασε στο άλλο άκρο, εκείνο της εκδίκησης. Είναι όμως ικανή να σκοτώσει; Σε αυτό έχουμε απορία από χθες.

Το κοινό της δολοφονίας Προβιού και Ευγενίας είναι η Χάδω; Το Προξενιό της Ιουλίας κάνει φινάλε

Στην αναμέτρηση που θα έχει με τον Επιφάνειο και πρώην σύζυγό της Ανέστη, θα ειπωθούν σκληρές αλήθειες, αλλά ακόμη και αν κρατά όπλο, ακόμη και αν τον σημαδεύει οργισμένη, δεν της είναι εύκολο να τον σκοτώσει. Πάνω όμως στην κουβέντα που θα κάνουν για τη χαμένη κόρη της Ιουλίας, θα αναφερθεί και το όνομα της Ευγενίας, που ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Και τότε θα μάθουμε από τη συνομιλία τους, πως όταν πέθανε ήταν έγκυος στο παιδί του Ανέστη. Πως εκτός από τον Χρήστο, είχαν και άλλο παιδί, το οποίο δεν πρόλαβε να γεννηθεί. Δες και το σχετικό απόσπασμα.

Ο Επιφάνειος κάνει πως δεν γνωρίζει που βρίσκεται η μικρή Ευγενία, αλλά αυτό μας προκαλεί ακόμη περισσότερη απορία. Μήπως ο Γρηγόρης μόνος του έχει αρπάξει την κόρη του από το σπίτι του Προβιού χωρίς να τον έχουν αντιληφθεί; Ή απλά ο Ανέστης μπλοφάρει;

Στα highlights πριν το τέλος είναι και η καθυστερημένη - μάταια - συγγνώμη της Στάσας στην κόρη της Ιουλία, η οποία συνεχίζει να μην μιλά για εκείνη τη νύχτα του φονικού.

Μετά όμως τον Γρηγόρη που εμφανίζεται στο νοσοκομείο για να δει τη μητέρα του Κυριακούλα, την εμφάνισή της, την κάνει και η Στεφανία, στο αστυνομικό τμήμα. Αλλά από κανέναν ο Στασινόπουλος δεν θα μπορέσει ακόμη να καταλάβει, τι έχει συμβεί. Όλοι όσοι βρίσκονταν στο αρχοντικό του Προβιού εκείνο το μοιραίο βράδυ θα βρεθούν και θα κληθούν να πουν τη δική τους αλήθεια.

Και όπως βλέπουμε και από τη φωτογραφία που ανάρτησε ο Alpha, από το επεισόδιο, η Χάδω επιτίθεται στη Δέσπω και είναι όλοι εναντίον όλων. Μήπως τελικά ισχύει αυτό που γράφτηκε και ως σχόλιο κάτω από την ανάρτηση για τον θάνατο του Προβιού; «Όλοι από μία μαχαιριά».

https://www.instagram.com/p/C89I1oRtW2w/