Τα νέα πλάνα του τέλους στο Προξενιό της Ιουλίας έφεραν ταραχή στο Twitter/X για Στάσα και Δέσπω

Κατερίνα Μπούσιου
Τα νέα πλάνα του τέλους στο Προξενιό της Ιουλίας έφεραν ταραχή στο Twitter/X για Στάσα και Δέσπω

Η συγκλονιστική Πέγκυ Τρικαλιώτη, το λάθος της Στάσας και μία ακόμη δολοφόνος στο Προξενιό της Ιουλίας. 

Όποιος τελικά κατάφερει από τους τηλεθεατές να λύσει τον γρίφο στο «Ποιος σκότωσε τον Προβιό;» στο Προξενιό της Ιουλίας, αξίζει τιμητική διάκριση από τον Alpha. Γιατί εκτός από την καμπάνια με τους ηθοποιούς να λένε τις υποψίες τους, ένα νέο τρέιλερ χθες το βράδυ από τα προφίλ του Alpha στα social media προκάλεσε νέα σενάρια. Είναι οι σκηνές από τα τελευταία 5 επεισόδια της σειράς, όπου και φανερώθηκε μία ακόμη ύποπτη. Ή μήπως τελικά η πραγματική δολοφόνος;

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Ελισάβετ Μουτάφη αλλά και η Πέγκυ Τρικαλιώτη συγκίνησαν αλλά προκάλεσαν και αντιδράσεις για τους ρόλους τους.

Μήπως τελικά είναι η Δέσπω η δολοφόνος;

Ας ξεκινήσουμε από κάτι σημαντικό. Σταδιακά οι σχέσεις των ζευγαριών στο Προξενιό της Ιουλίας ξεκαθαρίζουν. Δεν θα μείνουν εκκρεμότητες στο σενάριο πριν ολοκληρωθεί η σειρά. Δεν θα υπάρχουν πια μυστικά και σκιές σε κανέναν χαρακτήρα. Θα είναι πολύ κατανοητά τα κίνητρα για τις πράξεις όλων. Ακόμη και του δολοφόνου του Γιωργίκη. Η σειρά όπως είχες καταλάβει εξαρχής είχε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο πλοκής και αυτή ήταν και η επιτυχία της.

Η Στεφανία έγινε σύμβολο δύναμης στο Προξενιό της Ιουλίας ενώ το κοινό απαιτεί επιστροφή του Κωστή

Όταν ξεκαθαρίσουν οι σχέσεις θα καταλάβουμε και καλύτερα το φινάλε. Αφού βρούμε τον ή την δολοφόνο του Μελέτη Ηλία ως Γιωργίκη. Γιατί αυτό το ζήτημα έχει γίνει η σπαζοκεφαλιά της χρονιάς.

Όμως πριν πάμε στο νέο τρέιλερ του Alpha για τα 5 τελευταία επεισόδια της σειράς που προκάλεσε έναν μικρό πανικό στους τηλεθεατές, ας δώσουμε ένα ακόμη «μπράβο» στην Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Ως Κυριακούλα αντιμετώπισε τον βιαστή της και πατέρα του Άλκη και οι χρήστες των social ομόφωνα συμφώνησαν πως καμία ανοχή δεν υπάρχει σε κανέναν κακοποιητή. Καμία συγγνώμη δε γίνεται δεκτή. Η ερμηνεία της και ο σπαραγμός της για όσα έζησε εξαιτίας του, έφεραν εκατοντάδες σχόλια.

Και πάμε σε ένα μεγάλο λάθος που θα ξανακάνει ο Κωστής (ο Δημήτρης Αλεξανδρής μόλις επέστεψε) και η Στάσα και μαμά της Ιουλίας. Στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε τον Κωστή να ζητά από τον Γιωργίκη να την απελευθερώσει. Η Ιουλία θα του επιτεθεί με μαχαίρι και τελικά θα την κλείσουν στο ψυχιατρείο. Φάνηκε ωστόσο ότι τόσο ο Κωστής όσο και η Στάσα συναινούν σε αυτό με τον Γιωργίκη. Λάθος μέγα. Για μία ακόμη φορά η μαμά της Ιουλίας δεν υπολογίζει σωστά τις πράξεις της. Και παρά τις τύψεις και την απόπειρα δολοφονίας της, δεν ξέρει πώς να χειριστεί το ζήτημα. Αφήνει και την εγγονή της στα χέρια της Χάδως και του Γιωργίκη. Το κοινό αντέδρασε.

Όμως το νέο τρέιλερ του Alpha για τα 5 τελευταία επεισόδια της σειράς που παρουσιάστηκε στο Twitter/X και στο Instagram, μετά την προβολή του χθεσινού, προκάλεσε και νέες απορίες για το φινάλε. Οι σκηνές είναι συγκλονιστικές. Και το μυστήριο συνεχίζει να υπάρχει. Δες το προσεκτικά.

https://www.instagram.com/reel/C8c8bicpYkd/

Πάντως ορισμένοι επεσήμαναν κάτι που και έχει σχολιαστεί και στο παρελθόν. Η αδελφή της Δέσπως το μοιραίο βράδυ της ζητά να παραδοθεί. Είναι λίγο μετά αφού η Χάδω έχει πάρει τη βαλίτσα της και έχει φύγει με τη μικρή Ευγενία από το σπίτι. Λέτε τελικά η Δέσπω να σκότωσε τον Γιωργίκη; Αφού έζησε και εκείνη τη βιαιότητα όπως η Ιουλία; Και μήπως τη βοήθησε αφού ο Γρηγόρης αναζητούσε την κόρη του; Πολύ μεγάλη σπαζοκεφαλιά αυτό το φινάλε.

Συνεχίζω να πιστεύω πως είναι γυναικεία υπόθεση το τέλος. Παρά την πρόθεση του Επιφάνειου να παραδοθεί για να σώσει προφανώς τον πραγματικό δολοφόνο. Δες και εδώ.

Στο Προξενιό της Ιουλίας έχουμε ανατροπή της τελευταίας στιγμής με τον δολοφόνο του Προβιού

despo.jpg