To τέλος στο Προξενιό της Ιουλίας σάρωσε και στην τηλεθέαση - Το «αντίο» των πρωταγωνιστών

Κατερίνα Μπούσιου
To τέλος στο Προξενιό της Ιουλίας σάρωσε και στην τηλεθέαση - Το «αντίο» των πρωταγωνιστών

Η ανάρτηση του σκηνοθέτη και του σεναριογράφου στο Προξενιό της Ιουλίας και το «αντίο» του Δημήτρη Αριανούτσου και της Πέγκυς Τρικαλιώτη. 

Ήταν μία από τις 3 πιο σημαντικές σειρές της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς το Προξενιό της Ιουλίας και κατέχει από χθες ένα μοναδικό ρεκόρ, καθώς είναι η σειρά που είχε και τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στο επεισόδιο του τέλους, σε σχέση με όσες ήδη έχουν προηγηθεί. Αναμένουμε να δούμε και το φινάλε στις Ψυχοκόρες την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά και του Σασμού. Αν και πιστεύουμε ότι οι Ψυχοκόρες μπορεί και να την ισοφαρήσουν.

Μετά το ανατρεπτικό φινάλε και τα σχόλια του κοινού που αποθέωσαν τη σειρά, οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της, είπαν το δικό τους «αντίο» με συγκίνηση για τους ρόλους και τη συνεργασία τους.

Η σειρά συνεχίζει να είσαι Νο1 trend στο Twitter - Το αντίο Κυριακούλας και Χρήστου

Η κάθαρση, η δικαίωση και η αποκάλυψη όλων των μεγάλων μυστικών έγινε χθες βράδυ στον ματωμένο επίλογο του Προξενιού της Ιουλίας που άφησε και μία γλυκόπικρη γεύση στο τέλος. Επιτέλους είχαμε την απάντηση στο «Ποιος σκότωσε τον Προβιό;» και η Ευγενία Ξυγκόρου μας χάρισε μία φοβερή σκηνή μαχαιρώνοντας τον καταπιεστή σύζυγό της. Η τραγική ειρωνεία ήταν όμως, ότι ενώ λυτρωνόταν, έχανε ότι πιο πολύτιμο είχε, το παιδί της.

Στο τι έγινε στο τέλος στο Προξενιό της Ιουλίας, η θυσία της Στεφανίας και το βαθύ μήνυμα ξεχώρισαν

Η ανατροπή με τη θυσία της Στεφανίας, να πάρει το βάρος του φόνου πάνω της για να ζήσουν επιτέλους μία ευτυχισμένη ζωή η Ιουλία και ο Χρήστος, ήταν και η πιο συγκινητική στιγμή του επεισοδίου. Το πλάνο με τις χειροπέδες στη Στεφανία, αυτή την καλοσυνάτη ηρωΐδα που η οικογένεια Προβιού της διέλυσε τη ζωή και αυτή πορευόταν ακόμη με αγάπη, ήταν συγκλονιστική με τον συμβολισμό της. Ανεπανάληπτη η Χριστίνα Μαξούρη σε αυτόν τον ρόλο.

1720177711331-688948256-stefania_sxolio.png

Το επεισόδιο αναμενόταν με αγωνία και η υψηλή τηλεθέαση που συγκέντρωσε ήταν αναμενόμενη, αλλά δεν παύει να είναι εντυπωσιακή. Η σειρά έφτασε μέχρι 26% στο νεανικό κοινό και έως 32,9% στο γενικό κοινό. Με μέσο όρο στην πρώτη κατηγορία (στα καθαρά νούμερα δίχως τις διαφημίσεις) το 20,9% και στη δεύτερη το 27,7%.

Έπαιξε ρόλο βέβαια που η αποκάλυψη του δολοφόνου του Προβιού, έγινε τα τελευταία 4 λεπτά της σειράς.

Ο Μελέτης Ηλίας αποχαιρέτησε τη σειρά με μία φωτογραφία, έξω από το Προβιόσπιτο στο οποίο μπήκε πωλητήριο και έχοντας δίπλα του, δύο από τους 4 συνοδοιπόρους του σε αυτό το σπίτι. Την Ευγενία Ξυγκόρου ως Ιουλία και τον Δημήτρη Αριανούτσο ως Χρήστο.

1720177407534-284967290-meletis_finale.jpg

Ο νεαρός ηθοποιός ως Χρήστος επίσης ξεχώρισε, όπως είχε κάνει και την περσινή σεζόν με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο Προξενιό της Ιουλίας. Και η αγαπημένη του Στεφανία - Χριστίνα Μαξούρη ήταν και η πρώτη που του έστειλε μία καρδιά αγάπης.

https://www.instagram.com/p/C9CSriFoZVn/

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη είπε το οριστικό «αντίο» στην Κυριακούλα της με μία άκρως καλλιτεχνική φωτογραφία. Πάντως το κοινό χάρηκε που ηρωίδα επέζησε.

https://www.instagram.com/p/C9CZadHo4K2/

Το δικό του «ευχαριστώ» με τα νούμερα τηλεθέασης έδωσε ο σκηνοθέτης της σειράς Ανδρέας Μορφονιός, ενώ ο σεναριογράφος Νίκος Απειρανθίτης και σταθερά παρών κάθε βράδυ επεισοδίου στο X παρουσίασε προς τιμήν του, όλη την ομάδα που τον βοήθησε σε αυτό το τηλεοπτικό επίτευγμα.

Γράφοντας: «Τα όμορφα ταξίδια θέλουν καλή παρέα. Και εγώ φέτος είχα πλάι μου για #toproxenio την καλύτερη σεναριακή ομάδα. Τους ευχαριστώ από καρδιάς όλους, με τον τρόπο τους ο καθένας/καθεμία, διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα που είδατε στις οθόνες σας».

apeiranthitis.png