Ανατρεπτικός ο τελικός του J2US - Μεγάλοι νικητές ο Γιάννη Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου

Μεγάλοι νικητές του J2US για την 6η σεζόν και μετά από 17 live αναδείχθηκαν οι Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου.

 

Xθες βράδυ το J2US έριξε αυλαία με ένα μεγάλο πάρτι που ήταν γεμάτη εκπλήξεις, συγκίνηση και πολλές ανατροπές.

Ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης έκανε για άλλη μια φορά εντυπωσιακή έναρξη ερμηνεύοντας Άννα Βίσση με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Πάντα δίπλα στους συμμετέχοντες που είχαν το άγχος της βραδιάς. Φυσικά δεν θα μπορούσε να κάνει και μια σπέσιαλ αφιέρωση στην κριτική επιτροπή που τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει ένα.

Τα ζευγάρια πέραν των τραγουδιών που επέλεξαν να τραγουδήσουν ερμήνευσαν και ένα κοινό τραγούδι από τον Γιάννη Πάριο! Αλλά η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε! Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Οι ανατροπές στον ημιτελικό του J2us και τα 4 ζευγάρια που κατάφεραν να πάνε στον τελικό

Μεγάλοι νικητές του J2US για την 6η σεζόν και μετά από 17 live αναδείχθηκαν οι Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου.

Το ζευγάρι δεν περίμενε να τερματίσει πρώτο και μετά τη νίκη του είπε

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος! Αυτό το βραβείο το αξίζουν φυσικά όλα τα παιδιά αλλά για εμάς είναι πολύ συγκινητικό αυτό τη στιγμή. Διότι αυτό το βραβείο δεν είναι δικό μας, αυτό το βραβείο είναι δικό σας παιδιά! Είναι όλων των ανθρώπων που ζουν στο περιθώριο, είναι όλων των ανθρώπων που είναι μειονότητες, είναι όλων των ανθρώπων που έχουν όνειρα και στόχους και κάποιοι τους έχουν πείσει ότι δεν μπορούν να τα καταφέρουν» εξομολογήθηκε αμέσως, εμφανώς συγκινημένος, ο Γιάννης Σεβδικαλής πλάι στην εκλεκτή της καρδιάς του, Σοφία Κουρτίδου.

Tags
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης