Λίγο πριν το γαμήλιο φινάλε στον «Σασμό», προηγήθηκε ένα άλλο γλέντι: Πλάνα από το backstage

Λίγο πριν το γαμήλιο φινάλε στον «Σασμό», προηγήθηκε ένα άλλο γλέντι: Πλάνα από το backstage

Έρχεται φινάλε για τον «Σασμό» και οι πρωταγωνιστές της σειράς θέλησαν να το γιορτάσουν με ένα ξέφρενο γλέντι.

Η αυλαία πέφτει τη Δευτέρα για μια ακόμη αγαπημένη σειρά του Alpha και δεν είναι άλλη από τον «Σασμό».

Οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς λόγω του μεγάλου φινάλε που κάνει σε λίγες μέρες θέλησαν να κλείσουν αυτό τον γλυκό κύκλο τριών χρόνων με ένα πάρτι όλοι μαζί χορεύοντας και τραγουδώντας. Όλοι οι πρωταγωνιστές του «Σασμού» δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς βίντεο και τις φωτογραφίες από το αποχαιρετιστήριο πάρτι. Η Δανάη Παππά, ο Ορφέας Αυγουστίδη και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές ξεφάντωσαν, τραγούδησαν και γλέντησαν μέχρι το πρωί.

Τα σχόλια για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς

Οι τηλεθεατές αγάπησαν τους ηθοποιούς, οι οποίοι χάρισαν απίστευτες και ανατριχιαστικές ερμηνείες, όπως ο θάνατος του Μαθιού και η σκηνή της Καλλιόπης πάνω από το φέρετρο του. Μάλιστα στο τελευταίο επεισόδιο τα σχόλια στα social media ήταν αποθεωτικά και ο κόσμος αποχαιρέτησε τη σειρά με τον δικό του τρόπο.

Η Δανάη Παππά ντύθηκε νύφη στον Σασμό και ο σύντροφός της Λάμπρος Λάζαρης αντέδρασε με spoiler

Το φινάλε του Σασμού, ήταν αφιερωμένο στο τελευταίο «αντίο» του Μαθιού και ουσιαστικά αυτές ήταν και οι τελευταίες σκηνές του Δημήτρη Λάλου στη σειρά. Η Μαρία Τζομπανάκη και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, οι δύο πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής του, ως μητέρα και σύζυγος ήταν στο επίκεντρο. Αλλά και η Ματθίλδη, η κόρη του που βαφτίστηκε λόγω παράδοσης, πριν την κηδεία του.

Τα λόγια κάποιων από των πρωταγωνιστών της σειράς στο τελευταίο τους γύρισμα ήταν συγκινητικά:

Ορφέας Αυγουστίδης:«Ο πρώτος της Αργυρώς και του Αστέρη σαν παντρεμένο ζευγάρι είναι το αντίο μας σε όλο αυτό που ζήσαμε όλα αυτά τα 3 χρόνια». Με το γάμο τους «σταματάνε ένα αιώνιο μίσος και φέρνουν το σασμό. Είναι ένα “αντίο” στη σειρά, στους ανθρώπους και στο κοινό».

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Είμαι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά. ‘Ήταν η καθημερινότητά μου, η ζωή μου τα τελευταία 3 χρόνια. Θα μου λείψουν πολύ όλοι».

Δημήτρης Λάλος: «Ο Μαθιός φεύγει από τη ζωή. Έχει ένα μεγάλο και τραγικό τέλος που αξίζει σε έναν τέτοιο ήρωα μυθοπλασίας. Όλος ο κόσμος λέει να μην πεθάνει ο Μαθιός. Οι συγκινήσεις είναι μεγάλες. Αυτό θέλουμε από μια καλή σειρά. Να συγκινηθούμε».

Μαρία Τζομπανάκη: «Είναι σα να αποχωρίζομαι την οικογένειά μου. Ήμουν με το παιδί μου που το λατρεύω, με εξαιρετικούς συναδέλφους που εκτιμώ βαθύτατα, έκανα φιλίες που θα αντέξουν στο χρόνο, συνδέθηκα με το κανάλι πολύ στενά». Για το χορό με τον Αστέρη που θα δούμε στο φινάλε… «δεν ήταν μόνο ο Αστέρης, ήμασταν κι εμείς με το γιο μου».

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Ένιωσα την αγάπη του κόσμου, έχω ζήσει μέσα από αυτό και μου είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή που το αποχαιρετώ. Ξέρω ότι (ο Σασμός) θα μείνει στο μύθο. Μπορεί να είναι εξαιρετικά στενάχωρο που χάνει η Βασιλική ό,τι πιο σημαντικό είχε στη ζωή της, αρχικά το γιο της και το Μαθιό, ο οποίος δεν ήταν απλά ο άντρας της, ο σύντροφός της, ο μεγάλος της έρωτας, αλλά κι αυτός που τη γλίτωσε από την οδύνη και τη μοναξιά. Μάλιστα τελείωσε με μια φράση: «Ήταν ωραία σε αυτόν τον κόσμο αγάπη μου για σένα και για μένα».