Η έξοδος του Affleck χωρίς βέρα και οι διακοπές της J.Lo φέρνουν την ανακοίνωση του διαζυγίου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η έξοδος του Affleck χωρίς βέρα και οι διακοπές της J.Lo φέρνουν την ανακοίνωση του διαζυγίου
Invision

Οι solo διακοπές της Jennifer Lopez, η έξοδος του Ben Affleck χωρίς βέρα και η πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης του διαζυγίου.

Φουντώνουν τα τελευταία 24ωρα οι φήμες που θέλουν την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck να ανακοινώνουν σύντομα το διαζύγιό τους.

Το διάσημο ζευγάρι διανύει μια πολύ σοβαρή κρίση στον γάμο του και όλα δείχνουν πως δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τις διαφορές τους με αποτέλεσμα να οδηγούνται πλέον στον χωρισμό.

Η Jennifer Lopez σε διακοπές στην Ιταλία χωρίς τον Ben Affleck και φουντώνουν πάλι οι φήμες χωρισμού

Οι solo διακοπές της Jennifer Lopez και η εμφάνιση του Affleck χωρίς βέρα

Πριν από λίγες ώρες ο Ben Affleck πήγε για φαγητό με την κόρη του και φωτογραφήθηκε χωρίς τη βέρα του, φουντώνοντας ακόμα περισσότερο τις φήμες χωρισμού από την Jennifer Lopez.

Η Λατίνα σταρ απόλαυσε τις solo διακοπές της στην Ιταλία και απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι πάνω σε ένα πολυτελές yacht με το οποίο χάρηκε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης του διαζυγίου

Σύμφωνα με την εκπομπή «Breakfast@Star» το ζευγάρι αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα το διαζύγιό του στις 4 Ιουλίου, ανήμερα της «Ημέρας της Ανεξαρτησίας» των ΗΠΑ.

O Affleck εξήγησε πώς βιώνει τη δημοσιότητα δίπλα στη Lopez- Οι δυσκολίες της καθημερινότητάς τους

Λίγο αργότερα ο 51χρονος εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του και ήταν ιδιαίτερα κακόκεφος λόγω του διαπληκτισμού του με τους φωτογράφους. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός μπήκε στο αυτοκίνητο και ενώ οδηγούσε οι παπαράτσι προσπαθούσαν να τον φωτογραφίσουν, τυφλώνοντάς τον με τα φλας. Ο ίδιος δεν έκρυψε την ενόχλησή του και όπως τους είπε λίγο αργότερα παραλίγο να τρακάρει.

affleck15.jpg

Lopez και Affleck ζουν χωριστές ζωές πια και το σπίτι τους στο Beverly Hills πωλείται όπως είναι

Σύμφωνα πάντα με την «PageSix» τα φλας των φωτογράφων ήταν τόσο έντονα που ο Αffleck αναγκάστηκε να φρενάρει απότομα, να κάνει όπισθεν, να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο και να βγει έξω φανερά εκνευρισμένος.

«Άκου, φίλε, θα προκαλέσεις ατύχημα. Μην αναβοσβήνεις τα φώτα σου όταν οδηγώ στον δρόμο. Είναι επικίνδυνο. Δεν ξέρεις καν αν είμαι εγώ», φώναζε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να δω. Θα πληγώσεις κάποιον κάνοντας αυτό πράγμα, είναι η κόρη μου εδώ, αν της αναβοσβήσετε τα φώτα σας, τη βάζετε σε κίνδυνο. Το καταλαβαίνεις αυτό;».

Όταν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έδωσαν μια μεγάλη ευκαιρία στη σχέση τους το 2021 (έπειτα από σχεδόν δύο δεκαετίες χωριστά), ο ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπος με έναν μεγάλο προβληματισμό.

Όπως η ίδια η Lopez εκμυστηρεύτηκε στο νέο ντοκιμαντέρ «The Greatest Love Story Never Told», ο Affleck δεν ήθελε σε καμία περίπτωση η σχέση τους να βρεθεί στο προσκήνιο του Τύπου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή κεντρικής: apimages.com