Η Λαμπροπούλου εξήγησε το αυτονόητο για τον «χωρισμό» από τον Λάλο μετά τον Σασμό

Κατερίνα Μπούσιου
Η Λαμπροπούλου εξήγησε το αυτονόητο για τον «χωρισμό» από τον Λάλο μετά τον Σασμό

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος μετά τον Σασμό, ανακοίνωσαν τους νέους τους ρόλους αλλά και την κοινή θεατρική τους παράσταση.  

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, μία μέρα πριν τον μεγάλο επίλογο στον Σασμό και το τέλος του μετά από 3 χρόνια, βρέθηκαν στο «Καλύτερα δε γίνεται» και στη Ναταλία Γερμανού. Και μίλησαν τόσο για τη σειρά αυτή, όσο και για τα μελλοντικά τους σχέδια, αλλά και τη θεατρική παράσταση στην οποία και οι δύο πρωταγωνιστούν με θέμα έναν θυελλώδη έρωτα του 19ου αιώνα.

https://www.instagram.com/reel/C9FXWvSteXK/

«Η μυθοπλασία πρέπει να μας συγκινεί, ας μας εξοργίσει και λίγο»

Η Ναταλία Γερμανού καλωσόρισε το ζευγάρι, λέγοντας εξαρχής πως αρκετοί τηλεθεατές ήδη της είχαν στείλει ερωτήσεις και έκαναν έντονη κριτική για το τέλος του Μαθιού και περίμενε από εκείνους να απαντηθούν. Μάθαμε επίσης πως ο Δημήτρης Λάλος είχε αλλάξει στο σενάριο την τελευταία λέξη που έλεγε στη Βασιλική πριν τον τηλεοπτικό του θάνατο. Και αντί του τυπικού «σ' αγαπώ» της είπε αυτό που έκανε έκπληξη και στους φανς: «Ωραία που σου πάνε πιασμένα τα μαλλιά σου Βασιλική».

Φυσικά το μέγα ερώτημα των θαυμαστών τους που μετέφερε η παρουσιάστρια, ήταν το γιατί τελικά έπρεπε να πεθάνει ο Μαθιός και γιατί έγινε αυτή η αλλαγή στο σενάριο. Και όπως είπε ο Δημήτρης Λάλος: «Γνωρίσαμε ωραίους ανθρώπους, παίξαμε ωραίες σκηνές και είμαστε χαρούμενοι που ήμασταν σε αυτό το «καράβι». Όταν άκουσα ότι θα πεθάνω μου φάνηκε και εμένα κάπως...αλλά μου φαινόταν πιο τραγικό το να πάει στη φυλακή ο Μαθιός. Συγκινήθηκαν πολλοί άνθρωποι. Ένα καλό έργο ψάχνει να μας συγκινήσει και ο Σασμός τα κατάφερε. Η μυθοπλασία πρέπει να μας συγκινεί, ας μας εξοργίσει και λίγο».

Και όπως συμπλήρωσε και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Και εγώ σοκαρίστηκα που θα μείνει η Βασιλική τελικά μόνη. Νομίζω πως η εξέγερση του κόσμου μοιάζει σα όλα αυτά που μας τυχαίνουν και τα βάζουμε με τη μοίρα μας, τώρα τα βάζει ο κόσμος με τη σεναριογράφο. Δεν υπάρχει αμφιβολία όμως ότι «πλήρωσε» με κάποιο τρόπο ο Μαθιός».

Λίγο πριν το γαμήλιο φινάλε στον «Σασμό», προηγήθηκε ένα άλλο γλέντι: Πλάνα από το backstage

Στην εκπομπή είχαμε και αποκαλύψεις για τα επόμενα βήματα των δύο πρωταγωνιστών οι οποίοι θα χωριστούν τηλεοπτικά την επόμενη χρονιά αλλά όχι και θεατρικά. Ο μεν Δημήτρης Λάλος θα είναι ο κεντρικός ήρωας στη σειρά του Alpha «Ο τιμωρός», μία καθαρά αστυνομική σειρά και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στον ΑΝΤ1, στην τηλεοπτική μεταφορά της σειράς «Dr Foster» του BBC που κάνει μεγάλη επιτυχία στο Netflix. Μάλιστα εκείνη εξομολογήθηκε ότι της φαίνεται παράξενο που θα χωριστούν τηλεοπτικά.

Μπορεί οι ίδιοι να μην το παραδέχονται δημόσια (και αμφιβάλλουμε αν θα το κάνουν λόγω των παιδιών τους) αλλά ο Σασμός τους ένωσε και προσωπικά εκτός από επαγγελματικά. Και οι τηλεθεατές όσο εκείνοι μιλούσαν για το φινάλε και τη συνεργασία τους, παρατήρησαν και τη χημεία τους εκτός σκηνής. Κυρίως το πόσο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι έμοιαζαν.

Με το τελευταίο «αντίο» στον Μαθιό του Σασμού και τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς θα κορυφωθεί αυτός ο επίλογος της σειράς με το αυριανό τελευταίο επεισόδιο. Πικρό και γλυκό ταυτόχρονα για όλους. Η ιστορία κλείνει με αγάπη και κυρίως με ειρήνη μετά από χρόνια βεντέτας και αρκετές απώλειες. Είχε προηγηθεί βάσει εθίμου, η βάφτιση της κόρης του Μαθιού και της Βασιλικής.

Η κόρη του Μαθιού oνομάστηκε «Ματθίλδη Σταματάκη» και το κοινό στο Twitter/X απόρησε με το όνομα

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαρίλιτα Λαμπροπούλου θα πρωταγωνιστήσουν επίσης, στην παράσταση «Ζωρζ & Φρεντερίκ: Ποιητές του ονείρου» η οποία θα παρουσιαστεί στις 6 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο. Μία παράσταση που μας γυρνά στο Παρίσι του 19ου αιώνα με τη θυελλώδη και παθιασμένη σχέση δύο κορυφαίων καλλιτεχνών. Πρωταγωνιστές η ανατρεπτική Γαλλίδα συγγραφέας George Sand την οποία θα υποδυθεί η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο συνθέτης Frederic Shopin τον οποίο θα υποδυθεί ο Δημήτρης Λάλος. Η σχέση τους έγινε θρύλος και μεταφέρεται τώρα και επί σκηνής.

Στη σχετική ανάρτηση της παραγωγής βλέπουμε και την οπτική - στυλιστική μεταμόρφωση του ζευγαριού. Από τη μαύρα κυρίως της Κρήτης στον Σασμό, στα χρωματιστά του 19ου αιώνα.

https://www.instagram.com/p/C9FlmlsMY0Q/

Στην εκπομπή της Ναταλίας, είδαμε πλάνα και δηλώσεις από το πάρτι που έκανε ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης πριν από δύο μέρες, για όλους τους συντελεστές του Σασμού, μπροστά και πίσω από τις κάμερες αλλά και τα στελέχη του Alpha. Και εκεί ξεχώρισε η δήλωση της ηθοποιού Όλγας Δαμάνη για την αγάπη που της έδειξε ο κόσμος που παρακολουθούσε εδώ και 3 χρόνια τον Σασμό.

Αν έβλεπες τη σειρά, η γιαγιά Ειρήνη είχε μία αδυναμία στις σοκοφρέτες:

«Ο κόσμος μου πετούσε από τα μπαλκόνια σοκοφρέτες. Και κάποια στιγμή - και δεν θα το ξεχάσω αυτό - ένας κύριος ήρθε δίπλα μου και το μόνο που μου είπε είναι το: «Πόνος, πολύ πόνος».

Λάλος - Λαμπροπούλου στην πιο τρυφερή στιγμή τους μετά το φινάλε του Σασμού - Το τέλος του Μαθιού