Ο Δημήτρης Λάλος από αετός στον Σασμό έγινε λύκος στον Τιμωρό - Το τρέιλερ θύμισε στο Χ το Twilight

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Δημήτρης Λάλος από αετός στον Σασμό έγινε λύκος στον Τιμωρό - Το τρέιλερ θύμισε στο Χ το Twilight

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στον ρόλο του φίλου που τον πρόδωσε. Η υπόθεση και ο ρόλος του Δημήτρη Λάλου στον Τιμωρό. 

Ο Δημήτρης Λάλος ως Μαθιός ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στον Σασμό που συζητήθηκαν αρκετά τα 3 χρόνια προβολής της σειράς. Αγαπήθηκε από το κοινό της, ακόμη και αν κάποιοι αντέδρασαν με τον θάνατό του. Αναγκαίος για να λήξει όμως η πολύχρονη βεντέτα. Χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου της σειράς, ο Alpha σε ένα διαφημιστικό break παρουσίασε για πρώτη φορά και το πρώτο τρέιλερ για τη σειρά «Τιμωρός» στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός από την επόμενη σεζόν. Το τρέιλερ έγινε viral για έναν και μοναδικό λόγο από το κοινό.

https://www.instagram.com/p/C9A5inTIcY7/

Λάλος ο εκδικητής - Η υπόθεση της νέας σειράς και τα σχόλια

Λίγο πριν φτάσουμε στο φινάλε στον Σασμό, ο Δημήτρης Λάλος δολοφονήθηκε από τον Ανδρέα Βρουλάκη και αυτό το τέλος του ρόλου του, δεν ευχαρίστησε και πολύ τους φανς του. Μάλιστα στο μεγαλοπρεπές φινάλε του, έστεκε αγέρωχος στην κορφή του βουνού και μετατράπηκε σε αετό που πέταξε ελεύθερος. Αυτή η σκηνή είχε γίνει viral και για το κάπως περίεργο εφέ που χρησιμοποιήθηκε.

Από τον «αετό» Μαθιό στον τελευταίο χορό Μαρίνας και Αντώνη στον Σασμό- Το Χ έκανε viral δύο σκηνές

Όμως χθες ο Alpha παρουσίασε για πρώτη φορά και το τρέιλερ της νέας του σειράς όπου θα πρωταγωνιστεί και αυτή τη φορά βλέπουμε έναν λύκο με μοχθηρό βλέμμα και όταν γίνεται το zoom γίνεται η μετατροπή στο βλέμμα του Δημήτρη Λάλου. Αυτό το εφέ όμως είχε γίνει με μία άλλη αισθητική και σαφώς ήταν πιο πετυχημένο. Άκρως εντυπωσιακό.

https://www.instagram.com/reel/C9LCvjdpFEG/

Όμως αυτές οι μετατροπές του ηθοποιού σε... ζώα, σχολιάστηκαν αρκετά από το κοινό στο Χ και μάλιστα ενώ τον έβλεπαν παράλληλα ως όραμα στο φινάλε του Σασμού. Τα σχόλια ήταν άκρως χιουμοριστικά και αρκετά ευφάνταστα. Με αρκετή δόση από Twilight.

«Αυτό το φινάλε άξιζε στον Σασμό»: Αποθεωτικά τα σχόλια στο Χ για Αστέρη - Αργυρώ και τη δικαίωση

Η σειρά δε βασίζεται ολοκληρωτικά στη σειρά της Marvel «The Punisher», αλλά έχει πάρει αρκετά στοιχεία από αυτήν. Όπως εξήγησε και ο Δημήτρης Λάλος στην πρόσφατη συνέντευξή του στο «Καλύτερα δε γίνεται» και στη Ναταλία Γερμανού: «Θα είναι ένα σύγχρονο έργο, δεν θα είναι εποχής. Είναι μία περιπέτεια, μία ιστορία εκδίκησης. Αυτός ο άνθρωπος, αδικείται, τον φυλακίζουν από πολύ μικρό και γαλουχείται μέσα στη φυλακή. Βγαίνει πολύ πλούσιος - κατάφερε με άλλους τρόπους να βγάλει λεφτά - και γυρίζει πίσω για να ζητήσει δικαιοσύνη. Αυτοί οι άνθρωποι που προσπαθεί να εκδικηθεί έχουν κάνει μεγαλύτερα κακά από όσα έχουν κάνει στον ίδιο, επομένως δεν είναι εκδίκηση, αλλά είναι δικαιοσύνη αυτό που ζητάει».

Από τις δικές μας πληροφορίες, η πλεκτάνη που στήθηκε εις βάρος του από τον αδελφικό του φίλο είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει αρκετά στη σειρά. Και αυτόν τον φίλο θα υποδυθεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Στη σειρά θα δούμε επίσης τη Μαρίνα Καλογήρου, αλλά και τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο.

Ο ηθοποιός συμπλήρωσε πως είναι μία μεγάλη παραγωγή του καναλιού με αρκετά εξωτερικά γυρίσματα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, όπως στο Μαρόκο. Η σειρά προς το παρόν προγραμματίζεται στο να είναι εβδομαδιαία στο νέο πρόγραμμα του καναλιού για την επόμενη σεζόν.