Ο Αντώνης Ρέμος στην πρώτη συναυλία μετά το σκάνδαλο είχε την οικογένειά του στο πλευρό του

Μετά τις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής και τον έλεγχο τον οποίο διενεργούν οι αρμόδιες Αρχές, ο Αντώνης Ρέμος επέστρεψε στις προγραμματισμένες συναυλίες του και έστειλε μήνυμα στον κόσμο.

Στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος, στην πρώτη μεγάλη συναυλία μετά το σκάνδαλο περί φοροδιαφυγής.

Το μήνυμα του Ρέμου στο κατάμεστο θέατρο

Μέσα στο Σαββατοκύριακο ο τραγουδιστής είχε πάρει θέση σε όσα ακούγονταν ανώνυμα για το όνομά του και για το σκάνδαλο φοροδιαφυγής, τονίζοντας πως οι δικηγόροι του έχουν αναλάβει την υπόθεση και θα φροντίσουν να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις στις αρμόδιες αρχές. Όπως τόνισε ο Ρέμος, οι προγραμματισμένες του συναυλίες θα δίνονταν κανονικά και έτσι κι έγινε.

Σε ένα κατάμεστο θέατρο ο Ρέμος τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες του και έστειλε το δικό του μήνυμα τραγουδώντας για τον κόσμο που τον αγαπά και έχοντας το πλευρό του την οικογένεια και τους φίλους του.

«Ό,τι είναι να πω, θα το πω εκεί που πρέπει, σε εσάς θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και να πω στη ζωή να μην φοβάστε τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές, μέσα από αυτές παίρνουμε δύναμη, αυτές μας κάνουν πιο δυνατούς, απλά να αντέξετε.

Τα πιο μεγάλα, είναι τα προβλήματα υγείας, τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παλέψουμε αρκεί να είμαστε όρθιοι.

Απόψε είμαι όρθιος γιατί με αγαπάτε και είστε δίπλα μου... Η αλήθεια θα είναι πάντα πάνω απ΄όλους, γιατί αν έχεις φίλους δεν φοβάσαι, οικογένεια και φίλους, είναι και η οικογένειά μου σήμερα εδώ», είπε ο Ρέμος που είχε εκεί και την Υβόννη Μπόσνιακ και την Μαρία Μπεκατώρου.

https://www.tiktok.com/@steve.toumpas/video/7389386148088515872

Η πρώτη δήλωση του Ρέμου:

«Λόγω των εξελίξεων των τελευταίων ωρών που αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση, θέλω να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές Αρχές. Όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούνε για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση.

Θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο οι συναυλίες μου θα γίνουν κανονικά. Νιώθω την υποχρέωση απέναντι σε αυτόν τον κόσμο που με αγαπάει και με στηρίζει, να βρεθώ μαζί τους, από εκεί και πέρα – η αλήθεια θα φανεί, δεν έχω τίποτα να κρύψω, τίποτα να φοβηθώ», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος μετά τα πρώτα δημοσιεύματα.

Λίγο μετά τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου μέσω Instagram, η σύντροφος του Υβόννη Μπόσνιακ θέλησε να κάνει μια ανάρτηση ώστε να δείξει και δημόσια τη στήριξή της στον τραγουδιστή.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης