Στην έκπληξη για τα 54α γενέθλιά του ο Ρέμος έκανε την πιο σωστή ευχή για την «Ελενίτσα» του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στην έκπληξη για τα 54α γενέθλιά του ο Ρέμος έκανε την πιο σωστή ευχή για την «Ελενίτσα» του

Μπορεί να καθυστέρησε λίγες μέρες η έκπληξη από τους συνεργάτες του, ωστόσο ο Αντώνης Ρέμος έσβησε και on stage 54 κεράκια κάνοντας μια σημαντική ευχή.

Ο Αντώνης Ρέμος πέρα από εξαιρετικός τραγουδιστής δεν παύει να είναι και «χαζομπαμπάς» και πάντα η σκέψη του είναι στην κόρη που έχουν αποκτήσει με την Υβόννη Μπόσνιακ, στην 9χρονη σήμερα Ελένη.

Υβόννη Μπόσνιακ: Το ταξίδι στην Αμερική με την 9χρονη Ελένη και η φωτογραφία με τον Αντώνη Ρέμο

Έτσι, όταν ο ίδιος έσβησε τα κεράκια στην τούρτα - έκπληξη που του έκαναν οι συνεργάτες του on stage κατά τη διάρκεια του live του, η ευχή που έκανε φυσικά αφορούσε την μοναχοκόρη του.

Η έκπληξη on stage και η ευχή που έκανε ο Αντώνης Ρέμος

Μπορεί ο Αντώνης Ρέμος να είχε τα γενέθλιά του κανονικά στις 19 Ιουνίου, κλείνοντας τα 54, ωστόσο οι φίλοι, η οικογένειά του και οι συνεργάτες του αποφάσισαν, όπως αναφέραμε να του κάνουν έκπληξη με μια τούρτα στη μεγάλη συναυλία που έδωσε στην Χαλκιδική στις 22 Ιουνίου.

Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με την κίνηση αυτή από τα αγαπημένα του άτομα και όταν του είπαν οι συνεργάτες του να κάνει μια ευχή εκείνος είπε: «Να είναι καλά όλα τα παιδιά του κόσμου και μαζί και η Ελενίτσα μου».

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν παιδιά, γι' αυτό και όπως ανακοίνωσε η Δέσποινα Βανδή στα MAD VMA 2024 που πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες μέρες, ο τραγουδιστής θα συνεργαστεί μαζί της σε δυο μεγάλες συναυλίες στην Κρήτη, τα κέρδη από τις οποίες θα δοθούν σε οργανώσεις της Κρήτης που βοηθούν κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά.

Οι στιγμές του Αντώνη Ρέμου με την κόρη του

Τόσο ο Αντώνης Ρέμος όσο και η Υβόννη Μπόσνιακ φροντίζουν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με την κόρη τους, γι' αυτό δεν είναι λίγες οι φορές που οι 3 τους κάνουν ταξίδια είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, όπως θα δεις και από τις αναρτήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς ο τραγουδιστής.