Τα νέα στιγμιότυπα από τον γάμο της χρονιάς στη Γη της ελιάς μας αποκάλυψαν και έναν νέο έρωτα

Κατερίνα Μπούσιου
Τα νέα στιγμιότυπα από τον γάμο της χρονιάς στη Γη της ελιάς μας αποκάλυψαν και έναν νέο έρωτα

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος των γυρισμάτων του επόμενου κύκλου στη Γη της ελιάς και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από το backstage, αποκάλυψαν πολλά για τις εξελίξεις.

Οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς στη Γη της ελιάς, ετοιμάζονται ήδη για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά αυτές τις ημέρες, ολοκλήρωσαν και τα πρώτα γυρίσματα του επόμενου κύκλου, που κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Και στα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν στα social media μας έδωσαν αρκετά spoilers τα οποία περιστρέφονται γύρω από τον γάμο της χρονιάς, του Στάθη και της Ιουλίας, του Πασχάλη Τσαρούχα και της Αντιγόνης Κουλουκάκου.

Η Βασιλική και ο Μιλτιάδης έρχονται κοντά

Γνωρίζαμε εδώ και καιρό ότι στον επόμενο κύκλο στη Γη της ελιάς θα είχαμε τον γάμο που περιμένουν με αγωνία οι θαυμαστές της Αντιγόνης Κουλουκάκου και του Πασχάλη Τσαρούχα, αλλά δεν περιμέναμε ότι θα συνέβαινε τόσο άμεσα η ευτυχής κατάληξη του έρωτα του Στάθη και της Ιουλίας. Και μάλιστα με παραδοσιακό γάμο στην εκκλησία. Τον δεύτερο και για τους δύο και ελπίζουμε και τον πιο τυχερό. Ήδη σου είχα δείξει και τα πρώτα αποκλειστικά πλάνα από τη νύφη και το spoiler που έδωσε ο γαμπρός.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μόλις παντρεύτηκε στη Γη της ελιάς - Τα πλάνα με τον Στάθη της και το νυφικό

Σε αυτό τον γάμο σίγουρα θα έχουμε κάποια έκπληξη, αν λάβουμε υπόψη μας τα λεγόμενα του Πασχάλη Τσαρούχα και τη συνήθη τακτική της σεναριογράφου Βάνας Δημητρίου, στην οποία καθόλου δεν αρέσει η...ηρεμία. Έχουμε ένα ακόμη πλάνο από αυτόν τον γάμο με το άκρως συγκινητικό στιγμιότυπο, με τον Νίκο Γαλανό ως αδελφό Ισίδωρο και τον Τάσο Ιορδανίδη, ως ανιψιό Μάνο, να συνοδεύουν τη νύφη στην εκκλησία.

1720611652055-481857532-gitiselias.jpg

Από τα παραλειπόμενα όμως του γάμου, εντοπίσαμε και μία επιστροφή. Η Αντιγόνη και κόρη του Ισίδωρου επιστρέφει στη Μάνη για τον γάμο. Αλλά όχι μόνο.

antigoni_gitiselias.jpg

Έχουν κυκλοφορήσει και κάποια spoilers που αναφέρουν πως θα διεκδικήσει και την κηδεμονία της μικρής Αγγελικής από τον Μάνο και τη Μαρίνα. Στη δεύτερη κυρίως σεζόν της σειράς, είχαμε δει πως είχε φτάσει κοντά στο να αποκαλύψει ότι είναι βιολογική της μητέρα. Τώρα το αποφασίζει. Αυτό όπως καταλαβαίνεις όχι απλά θα διαταράξει την ηρεμία των Βρετάκων αλλά θα δημιουργήσει μεγάλη ρήξη ανάμεσα στα ετεροθαλή αδέλφια, τον Μάνο και την Αντιγόνη.

Και με τον Νίκο Γαλανό σε απόγνωση να προσπαθεί να μην χάσει την εγγονή του και σε καμία περίπτωση να μη φύγει από τη Μάνη.

Από τη ρήξη, πάμε στον έρωτα. Διαφαινόταν μετά τη δολοφονία του Φίλιππου, πως μπορεί να δούμε στο μέλλον το ειδύλλιο της Βασιλικής και του Μιλτιάδη. Τουλάχιστον εκείνος είχε εκφράσει ανοιχτά τα αισθήματά του. Τώρα όμως βλέπουμε πως έχουν έρθει κοντά. Στα γυρίσματα μετά τον γάμο τουλάχιστον είναι μαζί. Ως στενοί φίλοι προς το παρόν;

tzola_gi.jpg

Πάντως οι δύο ηθοποιοί που υποδύονται τους ρόλους, η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Νίκος Κoσόνας είναι όντως δύο καλοί και στενοί φίλοι, με την τελευταία ανάρτηση της ηθοποιού δίπλα στην πισίνα να «λέει» πολλά.

https://www.instagram.com/p/C9HrXJ0McUE/

Έτερος αυτής της παρέας είναι ο Μίλτος Χαρόβας, ο συμπαθέστατος και άστατος Παρασκευάς. Οι τρεις τους, διασκεδάζουν πολύ συχνά μαζί, είτε τα γυρίσματα γίνονται στην Κύπρο είτε στη Μάνη. Και κάνουν θραύση στο Tiktok με όσα κάνουν. Δες και εδώ.

Μετά τον θρήνο στη Γη της ελιάς, η Βασιλική διασκεδάζει στο TikTok με τους δύο άντρες της ζωής της