Μάξιμος Μουμούρης - Νάντια Γιαννακοπούλου: 22 χρόνια μαζί και ο ηθοποιός έβγαλε ένα συμπέρασμα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μάξιμος Μουμούρης - Νάντια Γιαννακοπούλου: 22 χρόνια μαζί και ο ηθοποιός έβγαλε ένα συμπέρασμα

Τι κι αν η Ισμήνη κι ο Κωνσταντίνος στη Γη της Ελιάς χωρίζουν, στην πραγματική ζωή ο Μάξιμος Μουμούρης είναι 22 χρόνια με τη σύζυγό του,  Νάντια Γιαννακοπούλου.

Μια πολύ ξεχωριστή μέρα ήταν η χθεσινή (2/7) για τον Μάξιμο Μουμούρη και την Νάντια Γιαννακοπούλου, αφού το ζευγάρι έκλεισε 22 - «ανεπίσημα», όπως έγραψε ο ηθοποιός - χρόνια κοινής πορείας.

Ζήλια, φθόνος και ένας νέος έρωτας στη Γη της ελιάς: Αλλάζει η ζωή του Κωνσταντίνου και του Γιώργη

Οι δύο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν όταν ήταν ακόμη στο σχολείο, καταφέρνοντας να δημιουργήσουν τελικά τη δική τους οικογένεια.

Η ανάρτηση του Μάξιμου Μουμούρη για την επέτειό τους

Όπως σε κάθε τους επέτειο έτσι και φέτος ο ηθοποιός ευχήθηκε στη σύζυγό του δημόσια, κάνοντας μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, στην οποία μάλιστα, κατέληγε και σε ένα συμπέρασμα μετά τα τόσα χρόνια κοινής πορείας.

«Γίναμε 22! (Τα ανεπίσημα…)
2/7/2002 πρώτα και αξέχαστο ραντεβουδάκι που έγινε μια μεγάλη βόλτα στην Ζωη, μαζί…Τι να πω… So far, so good», έγραψε ο ηθοποιός συμπεραίνοντας πως εκείνο το ραντεβού έμελλε να τους αλλάξει τη ζωή και από τότε τα έχουν καταφέρει ως εδώ πολύ καλά.

https://www.instagram.com/p/C87q_8CoJYG/

Αντίστοιχα και η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου έκανε επίσης μια ανάρτηση για να ευχηθεί στον αγαπημένο της για την επέτειό τους γράφοντας πως τα καλύτερα είναι μπροστά τους.

Το ζευγάρι αυτά τα 22 χρόνια κοινής πορείας έχει αποκτήσει τρεις κόρες την Κατερίνα, την Ιωάννα και την Γκρατσιέλα.

https://www.instagram.com/p/CvZRLzaKVC3/

Ο Μάξιμος Μουμούρης λατρεύει τη σύζυγό του, όπως κι εκείνη τον ίδιο. Τον περασμένο Οκτώβριο μάλιστα, καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Μάξιμος Μουμούρης είχε πει πως το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάει στη γυναίκα του.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν και ήταν και οι πιο μεγαλες εκπλήξεις. Αν με ρωτάς όμως, γενικότερα ποιος είναι αυτός (που θα έλεγα «ευχαριστώ») είναι η Νάντια, η γυναίκα μου, ήταν πάντα εκεί σε ό,τι κι αν συνέβαινε, με εμπιστευόταν σε αυτό που κάνω σε καιρούς και σε εποχές που δεν ήταν εύκολες να εμπιστευτείς ένα καλλιτέχνη για να κάνεις οικογένεια μαζί του» είχε πει χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στην Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε πως η οικογένειά του είναι αυτή που τον κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Έχω μια γυναίκα, μια οικογένεια και αν βελτιώνομαι σαν άνθρωπος μέσα από την οικογένειά μου, θα είμαι σίγουρα καλύτερος ηθοποιός, πιο πετυχημένος… όπως θες πες το. Έχει σημασία να είσαι με κάποιον και να λες "εγώ πατάω σε εσένα, τα δίνω όλα για σένα τώρα, δεν ξέρω τι θα γίνει".