Μαρία Σολωμού: Πώς θα πετύχεις το καφέ smokey eyes τώρα το καλοκαίρι

Η καφέ σκιά χαρίζει ένα απαλό και γλυκό αποτέλεσμα που κάνει το βλέμμα να φαίνεται πιο ξεκούραστο.

Smokey eyes τώρα το καλοκαίρι; Η απάντηση είναι: Ναι! Όχι όμως οποιοδήποτε smokey eyes... Το καφέ είναι το νέο μαύρο. Το καφέ είναι ένα από τα γήινα χρώματα που μπορεί να πετύχει το τέλειο natural μακιγιάζ. Εκτός από την καφέ mascara που χαρίζει ένα smoothy αποτέλεσμα, το καφέ μολύβι ματιών και οι καφέ σκιές είναι από τα must have προϊόντα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ.

Γιατί να επιλέξεις το καφέ smokey eyes;

Η καφέ σκιά χαρίζει ένα απαλό και γλυκό αποτέλεσμα που κάνει το βλέμμα να φαίνεται πιο ξεκούραστο. Η καφέ σκιά είναι κλασική και διαχρονική, ενώ μπορεί να σε συντροφεύσει τέλεια τόσο με τα office looks, όσο και με τα βραδινά glam outfits.

7 αντηλιακά σε spray για να ψεκάζεσαι & να προστατεύεσαι από τον ήλιο χωρίς να χαλάς το μακιγιάζ σου

Bye bye μαύρο smokey eyes!

Η Μαρία Σολωμού, επέλεξε να ολοκληρώσει το καλοκαιρινό της outfit, με ένα καφέ smokey eye look. Πιο συγκεκριμένα, πριν μία εβδομάδα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία απόλυτος πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ της ήταν οι καφέ σκιές.

mariasolomou_official_1718982574_3395394387289026174_9424059644.jpg

@mariasolomou_official

Το καφέ smokey eyes είναι το νέο μαύρο! Οι καφέ σκιές έχουν τη δυνατότητα να χαρίζουν ένα απαλό και φυσικό αποτέλεσμα που κάνει το βλέμμα να φαίνεται ακόμα πιο φωτεινό. Επιπλέον, το συγκεκριμένο eye look μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και σε κάθε περίσταση. Η Μαρία Σολωμού, ολοκλήρωσε το μακιγιάζ της με ένα καφέ-ροζ κραγιόν το οποίο ήταν matchy-matchy με το κουφετί χρώμα του φορέματός της.

Γιατί να επιλέξω το highlighter στο καλοκαιρινό μου μακιγιάζ; Plus 8 highlighters για να διαλέξεις!

mariasolomou_official_1718982574_3395394387154757928_9424059644.jpg

@mariasolomou_official

Αν θες να πετύχεις το καφέ smokey eye της αγαπημένης Μαρίας Σολωμού, ρίξε μία ματιά στη παρακάτω gallery... Θα βρεις μερικές καφέ σκιές που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις εύκολα και γρήγορα το καφέ smoky eye. Good luck queen!

Μην ξεχνάς τα χείλη σου! 5 lip balms με SPF για τέλεια και ενυδατωμένα χείλη