Η Olivia Culpo παντρεύτηκε τον Christian McCaffrey και εξήγησε τι συμβολίζει το minimal νυφικό της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Olivia Culpo παντρεύτηκε τον Christian McCaffrey και εξήγησε τι συμβολίζει το minimal νυφικό της

Η Olivia Culpo και αγαπημένος της Christian McCaffrey παντρεύτηκαν σε μια άκρως ρομαντική τελετή. Το κομψό minimal νυφικό και ο συμβολισμός πίσω από το σχέδιό του.

Στο club των δεσμευμένων ανήκει πλέον και επίσημα η Olivia Culpo καθώς πριν λίγες ώρες παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Christian McCaffrey μετά από πέντε χρόνια σχέσης.

Τον Απρίλιο του 2023 το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα του με ένα πολύ τρυφερό post και το Σάββατο (29/06) επισφράγισαν τον έρωτά τους με μια παραμυθένια γαμήλια τελετή στο Rhode Island.

Naomi Watts και Billy Crudup παντρεύτηκαν ξανά στο Μεξικό γιατί ένας γάμος δεν είναι ποτέ αρκετός!

Η Olivia Culpo παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Christian McCaffrey

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα παρεκκλήσι στο Watch Hill και όπως εξήγησε η Culpo στη Vogue ο σύζυγός της ήθελε πάντα να παντρευτεί σε εκκλησία, όπως και έγινε.

«Αυτή ήταν η νούμερο ένα προτεραιότητά μας», δήλωσε η 32χρονη και τόνισε: «Ο γάμος είναι η αρχή μιας νέας ζωής, η ένωση και ο δεσμός δύο ανθρώπων για πάντα».

Η εστεμμένη ξάφνιασε το κοινό της με το νυφικό που επέλεξε καθώς ήταν αρκετά χειμωνιάτικο για την εποχή. Η πρώην Μiss Universe επέλεξε ένα custom made νυφικό του οίκου Dolce & Gabbana και όπως αποκάλυψε στη Vogue ήθελε το σχέδιό του να είναι τόσο σοβαρό όσο και η δέσμευση του γάμου.

https://www.instagram.com/reel/C80HsQXJUgV/

Το ρομαντικό, μακρυμάνικο νυφικό συνδυάστηκε με ένα δαντελένιο πέπλο 5 μέτρων και γήινο μακιγιάζ.

«Δεν ήθελα το νυφικό μου να αποπνέει αισθησιασμό με οποιονδήποτε τρόπο ή μορφή. Ήθελα να το νιώθω αβίαστο και κολακευτικό πάνω μου, δεν ήθελα να με εξουσιάζει. Υπάρχει τόση ομορφιά και απλότητα», δήλωσε η Olivia Culpo στη Vogue.

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Η κόρη του τέως βασιλιά παντρεύεται στην Αθήνα -Όλες οι λεπτομέρειες

Και πρόσθεσε: «Όταν σκέφτομαι τον Christian, τι αγαπά και τις στιγμές που πιστεύει ότι είμαι πιο όμορφη, είναι απολύτως κάτι τέτοιο: διαχρονικό, καλυμμένο και κομψό».

Aναφορικά με το σχέδιο του νυφικού η ηθοποιός υπογράμμισε: «Ήταν ακριβώς το ίδιο με το αρχικό σκίτσο. Αυτό είναι το πρώτο, τελευταίο και μοναδικό νυφικό που δοκίμασα».

https://www.instagram.com/p/C80CWfBBwkO/

Νωρίτερα οι νεόνυμφοι μοιράστηκαν αρκετές φωτογραφίες από το ιδιωτικό τζετ που επέλεξαν για να τους μεταφέρει στην τοποθεσία της γαμήλιας τελετής.

https://www.instagram.com/p/C8m74fYu339/

Το αεροσκάφος είχε στολιστεί ειδικά για το ζευγάρι ενώ το menu είχε διαμορφωθεί στην περίσταση.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

O Bon Jovi επιβεβαίωσε τον γάμο του γιου του με τη Millie Bobby Brown και έκανε ακόμα μία αποκάλυψη

https://www.instagram.com/p/Cqv_0OLvsPd/

Πηγή κεντρικής: oliviaculpo