Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Στέφανος Μιχαήλ προκαλούν ρήξη στη Γη της ελιάς - Τα πρώτα πλάνα

Κατερίνα Μπούσιου
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Στέφανος Μιχαήλ προκαλούν ρήξη στη Γη της ελιάς - Τα πρώτα πλάνα

Νόρα και Χατζής ήδη ξεκίνησαν τα γυρίσματα στη Γη της ελιάς. Με ποιους θα έρθουν κοντά και ποιοι δεν θα τους συμπαθήσουν; 

Δυναμικά έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα του 4ου κύκλου στη Γη της ελιάς για να ενταχθούν οι νέοι ηθοποιοί που έρχονται στη σειρά. Ήδη κυκλοφόρησαν τα πρώτα πλάνα με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ως Νόρα και έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για το πώς εκείνη και ο Στέφανος Μιχαήλ, ως Μιχάλης Χατζής θα αναστατώσουν τόσο την οικογένεια των Βρετάκων όσο και τη ζωή του Γιώργη Κουράκου.

Η παιδοψυχολόγος έρχεται κοντά με τον Γιώργη αλλά τι μυστικά κρύβει;

Αέρας ανανέωσης υπάρχει στη Γη της ελιάς, αφού το κλείσιμο του τρίτου κύκλου, έφερε και αποχωρήσεις ρόλων και ηθοποιών. Η νέα σεζόν από τον Σεπτέμβριο υπόσχεται δυνατές εξελίξεις και ήδη σου έχω παρουσιάσει και τα πρώτα πλάνα από τον γάμο της χρονιάς μεταξύ της Ιουλίας και του Στάθη. Υπέρλαμπρη και ευτυχισμένη ως νύφη η Αντιγόνη Κουλουκάκου, παντρεύεται επιτέλους τον άντρα της ζωής της.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μόλις παντρεύτηκε στη Γη της ελιάς - Τα πλάνα με τον Στάθη της και το νυφικό

Παράλληλα όμως με τον γάμο αυτό, έχουμε την έλευση στη Μάνη ενός ζευγαριού. Όλα ξεκινούν όταν ο Ισίδωρος - Νίκος Γαλανός προτείνει στον γιο του Μάνο, να αποσυρθεί για λίγο από τη διεύθυνση της εταιρείας για να ξεκουραστεί και κυρίως για να αποτοξινωθεί.

Ο νέος διευθυντής είναι πρόταση του Τζον, αφού ο Μιχάλης Χατζής τον οποίο θα υποδυθεί ο Στέφανος Μιχαήλ, είναι καλός του φίλος. Ο Ισίδωρος εμπιστεύεται την κρίση του και ο Χατζής φτάνει στην Αρεόπολη, συνοδευόμενος από τη παιδοψυχολόγο αρραβωνιαστικιά του Νόρα, την οποία θα υποδυθεί η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Η ηθοποιός ήδη μας έδειξε πως έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα και μάλιστα θα πρέπει να έχει αναλάβει την περίπτωση της Φιλιώς και μικρής κόρης της Αθηνάς, η οποία και φαίνεται στο πλάνο της σκηνής.

Όμως η Νόρα θα έρθει κοντά και με τον Γιώργη Κουράκο. Ο οποίος θα φλερτάρει παράλληλα και την Αριάδνη. Εδώ όπως καταλαβαίνεις θα έχουμε ξανά ένα από τα γνωστά ερωτικά beef που δημιουργεί η σεναριογράφος της σειράς Βάνα Δημητρίου.

Στα νέα πρόσωπα, θα συναντήσουμε και τον Θανάση Βισκαδουράκη ως παππά. Εδώ θα έχουμε και κάποιες χιουμοριστικές νότες στη σειρά με τον ρόλο του.

Τον Στέφανο Μιχαήλ ωστόσο θα τον δούμε και στα τελευταία επεισόδια, στον τρίτο κύκλο του Famagusta. Δεν θα τον δούμε να αποφυλακίζεται, αλλά να χαίρεται με τη γέννηση του παιδιού του. Αυτό του δίνει ελπίδα για μία νέα ζωή. Ο ηθοποιός όμως πρωταγωνιστεί και στην κυπριακή σειρά «Θυμάρι και αλμύρα» στο ΡΙΚ.

https://www.instagram.com/p/C8O8xiwtf6D/