Να ζήσεις Μάρω Κοντού και χρόνια πολλά, αλλά στο μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά, είπε «Ποτέ»

Κατερίνα Μπούσιου
Να ζήσεις Μάρω Κοντού και χρόνια πολλά, αλλά στο μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά, είπε «Ποτέ»

Η έκπληξη από την Άντζελα Γκερέκου στην τηλεοπτική της μητέρα Αθηνά, για τα 90α γενέθλιά της, την ώρα των γυρισμάτων στη Γη της ελιάς. 

Είναι σπάνια η περίπτωση της Μάρως Κοντού, γιατί αυτή τη στιγμή είναι η μόνη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, όχι που βρίσκεται εν ζωή, αλλά που δημιουργεί και συνεχίζει να προσφέρει στην τέχνη της υποκριτικής, την οποία υπηρετεί για σχεδόν 70 χρόνια τώρα. Αν και αποτέλεσε έκπληξη η συμμετοχή της στη Γη της ελιάς πριν από 3 χρόνια, η ηθοποιός είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως το έκανε για να ζήσει μία νέα εμπειρία.

Τόσο ο Αντρέας Γεωργίου όσο και η τηλεοπτική της κόρη Άντζελα Γκερέκου έχουν εκφράσει πολλές φορές την αγάπη τους για εκείνη. Χθες της το έδειξαν και έμπρακτα με μία μικρή έκπληξη για τα γενέθλιά της. Και εκείνη, απάντησε με χιούμορ, αυτοσαρκαζόμενη για την ηλικία της.

https://www.instagram.com/p/C87Mu6VodEi/

Η Μαρία παίζει καθοριστικό ρόλο στην 4η σεζόν της σειράς

Ο 3ος κύκλος στη Γη της ελιάς έχει ολοκληρωθεί, αλλά αυτές τις ημέρες, όλοι οι ηθοποιοί κάνουν τα γυρίσματα της επεισοδίων της επόμενης σεζόν. Θα γίνει βέβαια και η απαραίτητη διακοπή ολίγων ημερών για διακοπές όλων των συντελεστών και μία δεύτερη στις αρχές Σεπτεμβρίου λόγω του γάμου του Αντρέα Γεωργίου.

Η Άντζελα Γκερέκου ως νύφη στο άνευρο φινάλε της Γης της ελιάς ήταν η μόνη που εντυπωσίασε το κοινό

Ήδη από τις αναρτήσεις στα social media, έχουμε δει και τα πρώτα πλάνα των νέων ηθοποιών του καστ, όπως για παράδειγμα ο Θανάσης Βισκαδουράκης, τον οποίο η Άντζελα Γκερέκου μας τον αποκάλυψε με ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/C8xWVAzIC_d/

Αυτές τις ημέρες τόσο εκείνη όσο και η τηλεοπτική της μητέρα Μάρω Κοντού, συνεχίζουν τα γυρίσματα στο τηλεοπτικό τους σπίτι στο Σούνιο. Και ήταν μία υπέροχη ευκαιρία για να ετοιμαστεί η έκπληξη για τα 90α γενέθλια της ηθοποιού. Η Άντζελα Γκερέκου πήρε την τούρτα και όλο το συνεργείο και οι ηθοποιοί της τραγούδησαν το κλασσικό τραγούδι για τα «Χρόνια πολλά». Όμως η Μάρω Κοντού με το αξεπέραστο χιούμορ που τη διακρίνει κούνησε χαμογελώντας το χέρι της και ψιθύρισε «Εγώ ποτέ άσπρα μαλλιά».

https://www.instagram.com/reel/C87LtbPoD7j/

Ποτέ δεν τη φόβιζε ο χρόνος και αυτό μας το έχει πει αρκετές φορές κατά το παρελθόν η Μάρω Κοντού. Αξεπέραστη η ατάκα σε συνέντευξή της όταν ρωτήθηκε σχετικώς, με το «Γερνάω επιτυχώς».

Ως Μαρία από την επόμενη σεζόν δεν μας απασχολήσει καθόλου με την ηλικία της, αλλά με τα σκάνδαλα της Μάνης τα οποία αναλυτικά έχει περιγράψει στο βιβλίο της. Αυτό το βιβλίο θα φέρει και μεγάλες ρήξεις μεταξύ των πρωταγωνιστών. Μυστικά του παρελθόντος κοινοποιούνται παντού και η Αθηνά είναι ήδη σε δεινή θέση.

Είδαμε στο φινάλε του τρίτου κύκλου πως για αυτό τον λόγο δεν βρέθηκε και στον γάμο της. Οι Βρετάκοι θα κοντραριστούν αρκετά με την Αθηνά λόγω αυτού του βιβλίου. Αλλά και η Ιουλία. Η «καταιγίδα» ωστόσο θα είναι περαστική. Μη ξεχνάς έχουμε και έναν γάμο την επόμενη σεζόν, εκείνον της Ιουλίας και του Στάθη.