Η απάντηση της Καινούργιου στο «είσαι ερωτευμένη και φαίνεσαι» ήρθε αμέσως μέσα από το Instagram της

Η απάντηση της Καινούργιου στο «είσαι ερωτευμένη και φαίνεσαι» ήρθε αμέσως μέσα από το Instagram της

Η Κατερίνα Καινούργιου όπως όλα δείχνουν έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή και απολαμβάνουν μαζί τις διακοπές τους στην Πάρο. 

Η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο μαζί με τον νέο της σύντροφο, Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης όπως όλα δείχνουν είναι και πάλι ερωτευμένη με τον 35χρονο επιχειρηματία. Οι δυο τις τελευταίες μέρες απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο κυκλαδίτικο νησί και ζουν τον έρωτά τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Μάλιστα η ίδια έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Πάρο χωρίς όμως να αποκαλύψει με ποιον βρίσκεται στο νησί.

Στη ζωή μετά τον χωρισμό η Κατερίνα Τσαβαλου έχει ως δύναμη την κόρη της Μαριμέλη

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Παρασκευής 12 Ιουλίου, μοιράστηκε κάποιες νέες φωτογραφίες της στις οποίες δείχνει τη θέα αλλά και τον εαυτό της αμακιγιάριστο. Παρά τις εντθυπωσιακές εμφανίσεις που κάνει καθημερινά με τις φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ παρατηρούμε ότι είναι ακόμα πιο όμορφη.

https://www.instagram.com/p/C9PR2EqIKN1/

Επίσης εκπέμπει ότι αυτή η περίοδος που διανύει είναι ωραία και γεμάτη και η ίδια φαίνεται να είναι χαλαρή αλλά και.. ερωτευμένη όπως διαπίστωσαν πολλοί από τις τελευταίες αναρτήσεις που κάνει και μία θαυμάστρια της άφησε το εξής σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία της:

Το συγκεκριμένο σχόλιο μάλιστα, σχολίασε και η Κατερίνα Καινούργιου με ένα χαμόγελο και μία καρδιά, αφήνοντας να εννοηθεί πως κάτι καλό συμβαίνει όντως στη ζωή της.

449091726_499692459085209_6412984246769428933_n-(1).jpg

Φυσικά μετά ακολούθησαν κι άλλα σχόλια τα οποία σχολιάζαν πάλι το πόσο ερωτευμένη και καλά είναι αλλά και το πόσο όμορφη είναι η KatKen χωρίς μακιγιάζ.

Δες εδώ μερικά από αυτά τα σχόλια:

Κατερίνα Καινούργιου: H πόζα με το μαγιό στο ηλιοβασίλεμα και η αποθέωση από τους followers της

Επιπλέον η παρουσιάστρια στη λεζάντα των φωτογραφιών που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους έγραψε για το καλοκαίρι που περνάει φέτος ενώ χαρακτηρίσει τις μέρες τις αυτές στο νησί «αλλιώτικές» και «όμορφες» και είπε:

«Μέρες αλλιώτικες …όμορφες μέρες… Σε κάθε ερέθισμα θα τις συναντάς…σε εκείνο το υπέροχο αεράκι, σ αυτόν τον καταγάλανο ουρανό που σε γαληνεύει και στον ήλιο που θα σε μαγεύει γλυκά λίγο πριν δύσει … Πόση γαλήνη κ ομορφιά έχει αυτό το καλοκαίρι».

Δες τις φωτογραφίες από την Πάρο: