Ελένη Ράντου - Δήμητρα Παπαδοπούλου δίχασαν τους followers με την φωτογραφία τους για λάθος λόγο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ελένη Ράντου - Δήμητρα Παπαδοπούλου δίχασαν τους followers με την φωτογραφία τους για λάθος λόγο

Με αφορμή τη συνεργασία τους στην παράσταση «Ο παππούς έχει πίεση» η Ελένη Ράντου και η Δήμητρα Παπαδοπούλου πόζαραν μαζί και τα σχόλια ήταν πολλά.

Αδιαμφισβήτητα η Ελένη Ράντου και η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι δύο σπουδαίες ηθοποιοί που με τους κωμικούς τους ρόλους άφησαν εποχή στην ελληνική τηλεόραση. Οι δυο τους συνεργάζονται για πρώτη φορά με έναν διαφορετικό τρόπο φέτος στην θεατρική παράσταση «Ο παππούς έχει πίεση».

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έκλεισε τα 74 και η Ελένη Ράντου του ευχήθηκε με μια throwback φωτογραφία

Όχι η Ελένη Ράντου δεν είναι μία από τους πρωταγωνιστές, όπως ήθελε πριν χρόνια όταν είχε ανέβει ξανά η θεατρική παράσταση να συμβεί η Δήμητρα Παπαδοπούλου (σ.σ η συγγραφέας του έργου). Είναι όμως αυτή που επιμελήθηκε τη διασκευή αυτή τη φορά.

Ελένη Ράντου και Δήμητρα Παπαδοπούλου πόζαραν μαζί και τα σχόλια ήταν πολλά

Οι δυο γυναίκες λοιπόν, με αφορμή την παράσταση της 13ης Ιουλίου στο κέντρο πολιτισμού «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν μαζί. Στην παρέα τους ήταν και ο Τάσος Τρύφωνος, όπως είδαμε από την ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Facebook η Ελένη Ράντου.

«Δροσερή συνάντηση μες τον καύσωνα!» έγραψε η Ελένη Ράντου δημοσιεύοντας τη φωτογραφία της με την Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Τάσο Τρύφωνος.

Δήμητρα Παπαδοπούλου - Μόνικα: Από μια συνάντηση στη Νέα Υόρκη κατέληξαν φίλες και κουμπάρες

Η ανάρτησή της αυτή συγκέντρωσε μέσα σε 19 ώρες περισσότερα από 8000 likes, ενώ τα σχόλια για τις δύο αγαπημένες ηθοποιούς ήταν πολλά και διάφορα.

Οι περισσότεροι στάθηκαν στην καλλιτεχνική υπόσταση της Ελένης Ράντου και της Δήμητρας Παπαδοπούλου - όπως θα έπρεπε - σχολιάζοντας πως είναι δύο από τις καλύτερες κωμικές ηθοποιούς που έχει η χώρα μας. Παράλληλα, κάποιοι πρότειναν πως θα ήταν πολύ ωραίο αν συνεργάζονταν μελλοντικά οι δυο τους και σε κάποια τηλεοπτική σειρά.

Τα τοξικά σχόλια για την Δήμητρα Παπαδοπούλου

Κάποιοι άλλοι ωστόσο, στάθηκαν στην εμφάνιση της Δήμητρας Παπαδοπούλου. Η ηθοποιός, δυστυχώς δεν κατάφερε να «ξεφύγει» από τον τοξικό χαρακτήρα των social media. Πολλοί χρήστες ανέφεραν πως δεν την αναγνώρισαν με την πρώτη ματιά, αφήνοντας αιχμές για το αν έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση ή όχι.

Κάθε άνθρωπος ωστόσο, έχει το δικαίωμα να κάνει ότι τον ευχαριστεί στο σώμα του και τον εαυτό του και κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να είναι άξιο σχολιασμού και κατακριτέο, ειδικά εν έτει 2024. Αυτό αναγνώρισαν ευτυχώς περισσότεροι από τους followers της Ελένης Ράντου, όπως θα δεις προσπαθώντας να περιορίσουν κάθε κακόβουλο σχόλιο.

Το 2022 πάντως η Δήμητρα Παπαδοπούλου μιλώντας στο Στούντιο 4 για την αλλαγή στην εμφάνισή της είχε επιβεβαιώσει αυτό που αναφέραμε και πιο πάνω, ότι δηλαδή ο κάθε άνθρωπος κάνει για τον εαυτό αυτό που τον κάνει να αισθάνεται πιο όμορφα και σε κάτι τέτοιο δεν «χωράει» κριτική.

Δίνουμε στίγμα με τα ρούχα μας. Αυτά που φοράω σήμερα είναι εγώ. Εγώ τώρα βάφομαι, προσέχω, κάνω μπούκλες. Παλιότερα δεν έκανα τίποτα από αυτά. Πριν 4-5 χρόνια ξεκίνησα να τα κάνω όλα αυτά, έπαθα γυναίκα. Μεγάλωσα και δεν με έπαιρνε να βγω έξω όπως έβγαινα από το μπάνιο. Όλα αυτά τα θεωρούσα πολύ grande. Θεωρούσα ότι η γυναίκα, έτσι όπως μεγαλώναμε εμείς στα Εξάρχεια και συνοδευτικά με τις απόψεις του πατέρα μου, το να ασχολείται με την κοκεταρία της είναι χάσιμο χρόνου και αλήθεια έλεγαν. Εγώ εχθές για να πάω να κάνω μαλλιά, μανικιούρ και πεντικιούρ έφαγα όλη την ημέρα. Είναι δράμα να είσαι γυναίκα, απλά είναι μονόδρομος. Εγώ για να δείτε αυτό το αποτέλεσμα σήμερα έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ.