Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι αληθινός Survivor και η βουτιά του στον Βόρειο Πόλο ήταν η απόδειξη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι αληθινός Survivor και η βουτιά του στον Βόρειο Πόλο ήταν η απόδειξη

Ο «τρελο - Κύπριος το έκανε κι αυτό» έγραψαν όσοι είδαν τη βουτιά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη στους 2 βαθμούς Κελσίου.

Τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη τον γνωρίσαμε το 2017 μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του Survivor για το ΣΚΑΪ και από τότε απέκτησε fans που τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα.

Μετά από εκείνη τη συμμετοχή του - και με ένα μικρό διάλειμμα το 2023 για να πάρει μέρος στο Survivor All Star - o Κύπριος παίκτης ξεκίνησε τη δική του ταξιδιωτική εκπομπή με τίτλο Passenger, η οποία έχει προβληθεί μέσα από διάφορα κυπριακά αλλά και ελληνικά κανάλια.

Ο Mάριος Πρίαμος έκλεισε τα 37 αγκαλιά με τον μπαμπά και τον αδερφό του & είδαμε την ομοιότητά τους

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος τους followers του η εκπομπή του θα συνεχιστεί για 7η σεζόν και αυτή τη φορά θα προβληθεί μέσα από τον ΑΝΤ1. Έτσι λοιπόν, ο ίδιος συνεχίζει τα γυρίσματα σε διάφορους προορισμούς με πιο πρόσφατο αυτόν στον Βόρειο Πόλο.

Οι εικόνες από τον Βόρειο Πόλο και η βουτιά του Μάριου στους 2 βαθμούς Κελσίου

Εικόνες που «κόβουν» την ανάσα κι ένα ταξίδι ζωής ζει αυτές τις μέρες ο «τρελο - Κύπριος», ο οποίος βρίσκεται σε κρουαζιέρα στον Βόρειο Πόλο, καθώς όπως ενημέρωσε τους followers του στο TikTok μόνο μέσα από τη διαδρομή με πλοίο μπορεί κανείς να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά, στην άκρη της Γης.

Τα στιγμιότυπα τόσο μέσα από το πλοίο όσο και στις μικρές αποβάσεις που κάνει με τον ξεναγό ο Μάριος Πρίαμος είναι μοναδικά, γι' αυτό κι αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ του στη συγκεκριμένη πλατφόρμα θα δεις πως έχουν συγκεντρώσει πολλές χιλιάδες likes.

Πολλές χιλιάδες likes αλλά και σχόλια συγκέντρωσε όμως και η «τρέλα» που έκανε ο πρώην παίκτης του Survivor, βουτώντας στα παγωμένα νερά του Βόρειου Πόλου και τους μόλις 2 βαθμούς Κελσίου.

«Για να ολοκληρωθεί το ταξίδι στον Bόρειο Πόλο πρέπει κάποιος που θα έρθει εδώ να πηδήξει και στη θάλασσα» εξήγησε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης πηγαίνοντας να ετοιμαστεί για την πιο αξέχαστη βουτιά του.

Για να καταφέρει βέβαια, ο ίδιος να βουτήξει στα τόσο παγωμένα νερά, όπως είπε σε άλλο του βίντεο έπρεπε να υπογράψει πως είναι δική του η ευθύνη σε περίπτωση που του συνέβαινε κάτι, ενώ όπως θα είδες και στα πλάνα πιο πάνω ο ίδιος ήταν δεμένος όταν βούτηξε και φυσικά υπήρχαν οι υπεύθυνοι γύρω του για να τον βοηθήσουν σε περίπτωση ανάγκης.

Τα επικά σχόλια των followers και η απάντηση για το Survivor

Ο Μάριος απέδειξε ότι είναι φτιαγμένος για πολύ πιο δύσκολες «πίστες» από αυτές που έπρεπε να περάσει στον Άγιο Δομίνικο γι' αυτό και άφησε άφωνους τους followers του που δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους ότι βούτηξε σε τόσο κρύα νερά, όπως θα δεις και από τα σχόλια.

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι χιουμοριστικές αναφορές στον καύσωνα που περνάει αυτές τις μέρες η χώρα μας, με πολλούς να λένε πως δεν θα δίσταζαν μια τέτοια βουτιά αν ήταν να δροσιστούν.

Πάντως, ο Μάριος Πρίαμος απάντησε και σε έναν follower σχετικά με το αν θα ξαναπήγαινε στο Survivor, δίνοντάς μας να καταλάβουμε πως δεν αποκλείει μια τρίτη συμμετοχή του στο παιχνίδι. Στο Survivor All Star άλλωστε, έφτασε στην 3η θέση. Γιατί να μην πάει για τη νίκη συμμετέχοντας ακόμα μια φορά;

450957473_1416297095751725_4343043846083813949_n.jpg