Η Καλομοίρα στις διακοπές της με τα φυσικά της μαλλιά και το remix που θα σε γυρίσει 17 χρόνια πριν

Η Καλομοίρα στις διακοπές της με τα φυσικά της μαλλιά και το remix που θα σε γυρίσει 17 χρόνια πριν

Μπάνια δίπλα στην παραλία δίχως make up, τρέσες και με μία μουσική επιστροφή για την Καλομοίρα. 

Όπως κάθε καλοκαίρι, η Καλομοίρα ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα, συνδυάζοντας την παραμονή της εδώ και με μία μουσική έκπληξη για τους φανς της. Πάντως τους έκανε το χατήρι και έκανε την αλλαγή που της είχαν εκφράσει εδώ και μέρες. Να επιστρέψει στο natural look και στα φυσικά μαλλιά της.

My secret combination με νέο remix και Καλομοίρα με νέα μαλλιά

Η Καλομοίρα την τελευταία χρoνιά, τόλμησε να κάνει αρκετές αλλαγές στην εμφάνιση και στα μαλλιά της, φτάνοντας να τη δούμε ακόμη και ξανθιά. Ειδικά όταν παρουσίαζε μαζί με τον Γιώργο Λιανό, το «I am a celebrity get me out of here» στον ΣΚΑΙ.

https://www.instagram.com/p/CzBrm7votZ9/

Αυτός ο πειραματισμός στο look της, για να ανανεωθεί, δεν είχε πάντα μεγάλη επιτυχία και οι φανς της, είχαν ζητήσει να επιστρέψει στην απλότητα και τα φυσικά της μαλλιά, όπως παλιά. Τα σχόλια δεν ήταν πάντα κομψά.

mallia.png

Εκείνη όμως τους έκανε το χατίρι και λόγω γενικότερης ανεμελιάς του καλοκαιριού και των διακοπών, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, επέστρεψε στα φυσικά της μαλλιά για να χαρεί τον ήλιο και τη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/C9cLbUloqUO/

Δεν είναι η μόνη αλλαγή που ευχαρίστησε τους θαυμαστές της. Η Καλομοίρα ενώ είναι στην Ελλάδα, μπήκε στο στούντιο για να ηχογραφήσει ένα διαφορετικό remix στο «My secret Combination», 17 χρόνια μετά τη συμμετοχή της στην Eurovision. Το τραγούδι είναι από τα πιο σημαντικά όχι μόνο για το θεσμό του μουσικού διαγωνισμού, αλλά και για τη δική της καριέρα. Και εκτός από αυτό, υπάρχει και το νέο της τραγούδι «Αμήν» το οποίο κάνει επιτυχία στα ραδιόφωνα.

Κατά την παραμονή της στην Ελλάδα, η Καλομοίρα βρέθηκε αρκετές φορές και με την κουμπάρα της Μαριέττα Χρουσαλά. Ακόμη και στον κρίσιμο αγώνας πρόκρισης της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

https://www.instagram.com/p/C8-fFE4oji8/