Η μεγάλη αλλαγή στην προσωπική ζωή της Shannen Doherty έγινε μια μέρα πριν τον θάνατό της

Πατούλια Κατερίνα
Η μεγάλη αλλαγή στην προσωπική ζωή της Shannen Doherty έγινε μια μέρα πριν τον θάνατό της

Η άγνωστη δικαστική διαμάχη που έδινε η Shannen Doherty μέχρι και μερικές ώρες πριν πεθάνει. Αιτία, ο πόλεμος από τον πρώην σύζυγό της.

Λίγα μόνο εικοσιτετράωρα πέρασαν από τη μέρα που η Shannen Doherty έφυγε από τη ζωή και μόλις σήμερα, η μητέρα της Rosa έσπασε τη σιωπή της στο People κάνοντας μια λιτή αλλά περιεκτική ανακοίνωση στο People.

«Είναι το όμορφό μου κορίτσι μου, η καρδιά μου, η οικογένεια θέλει να ευχαριστήσει όποιον έδειξε την αγάπη του και την υποστήριξη στη Shannen σε όλη της την ζωή, το εκτιμούμε πολύ».

Η άγνωστη λεπτομέρεια για την προσωπική ζωή της Doherty

Ο χωρισμός της Shannen με τον Kurt Iswarienko έλαβε χώρα το 2023 αλλά αυτό που λίγοι γνώριζαν είναι πως η δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού ολοκληρώθηκε μία ημέρα ακριβώς πριν τον θάνατο της Doherty.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε η Page Six, η Doherty υπέγραψε τους τελικούς όρους του διαζυγίου στις 12 Ιουλίου και ο πρώην της στις 13 Ιουλίου 2024, ακριβώς την ημέρα που η 53χρονη άφησε την τελευταία της πνοή.

«Αποτελεί αμοιβαία επιθυμία και των δύο μερών να επιτύχουν πλήρη και οριστική διευθέτηση όλων των αντίστοιχων περιουσιακών τους συμφερόντων, μελλοντικών και σημερινών, με την παρούσα απόφαση, και επιλύσουν οριστικά τα θέματα που άπτωνται της αποζημίωσης ή της συζυγικής υποστήριξης καθώς και τις αμοιβές και έξοδα δικηγόρων».

Το διαζύγιο όμως δεν ήταν βελούδινο μιας και λίγο μετά τον θάνατο της Doherty η καλή της φίλη Tara Furiani επέκρινε τον Iswarienko για την έλειψη ανθρωπιάς καθόλη τη διάρκεια της διαμάχης με την Shannen που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2023, υποστηρίζοντας πως την έσυρε λίγο πριν τον θάνατό της στα δικαστήρια μόνο και μόνο για να μην πληρώσει τίποτα σε εκείνη. Στα έγραφα που έγιναν γνωστά τον προηγούμενο μήνα, η 53χρονη φέρεται να αναφέρει πως ο πρώην της ήλπιζε να τη δει νεκρή προτού χρειαστεί να πληρώσει έστω και μια δεκάρα ενώ ο ίδιος συνέχιζε να ζει ελεύθερα τη ζωή του, χωρίς να τηρεί τις υποχρεώσεις που από κοινού απέκτησαν στα 11 χρόνια γάμου τους κι ενώ η ίδια πέθαινε.

Η φίλη της Doherty έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η ζωή είναι σκληρή και ακόμα πιο σκληρή όταν έχεις καρκίνο και δεν έχεις τη στήριξη που ήλπιζες να έχεις. Αν έχεις την ευκαιρία να είσαι τίμιος, να το κάνεις, δεν έχεις ιδέα τι περνάνε οι άνθρωποι».

Δικηγόροι του Iswarienko απέρριψαν τις εις βάρος του κατηγορίες τονίζοντας πως εκείνος προσπάθησε από τον Σεπτέμβριο του 2023 να προχωρήσουν σε συμφωνία επειδή η ίδια αρνήθηκε να το κάνει.

Winter TCA Tour Cable

Doherty και Iswarienko παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2011 στο Μπαλιμπού και η Doherty είχε σοκάρει τους fans της όταν αποκάλυψε πως μια μέρα πριν την επέμβαση στον εγκέφαλο, έμαθε πως την απατούσε για καιρό με άλλη γυναίκα.

H Jennie Garth και η κόρη του Luke Perry λένε αντίο στην Shannen Doherty και συγκινούν