H Sophie Perry, κόρη του Luke Perry λέει «αντίο» στην Shannen Doherty! Την έχεις δει πρόσφατα

Πατούλια Κατερίνα
H Sophie Perry, κόρη του Luke Perry λέει «αντίο» στην Shannen Doherty! Την έχεις δει πρόσφατα

Οι stars από τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills αποχαιρετούν την αγαπημένη τους Brenda. To ίδιο έκανε και η κόρη του Luke Perry με μια φωτογραφία. Έχεις δει πόσο έχει μεγαλή η 24χρονη Sophia;

H απώλεια της Shannen Doherty στα 53 της χρόνια έχει προκαλέσει θλίψη στους fans της αλλά και στους φίλους και συναδέλφους της σε όλο τον πλανήτη.

Οι stars από τα «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» αποχαιρετούν τη Shannen Doherty

Σιγά σιγά όλοι οι stars από το Beverly Hills 90210 αποχαιρετούν και δημόσια την Brenda και μετά τον Jason Pristley, ήρθε η ώρα της Jennie Garth να τιμήσει με ένα συγκινητικό ποστ την φίλη της. Με δύο φωτογραφίες από την εποχή που οι δυο τους υποδύονταν την Κέλι και την Μπρέντα, η 52χρονη Garth έγραψε:

Ο Μπράντον αποχαιρετά την Μπρέντα: Θρήνος για την απώλεια της Σάνεν Ντόχερτι

«Εξακολουθώ να επεξεργάζομαι την τεράστια θλίψη μου για την απώλεια της μακροχρόνιας φίλης μου Shannen, της γυναίκας που έχω περιγράψει συχνά ως έναν από τους ισχυρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ.

Η σύνδεσή μας ήταν πραγματική και ειλικρινής. Μας ήθελαν τόσο συχνά να είμαστε η μία εναντίον της άλλης, αλλά τίποτα από αυτά δεν αντικατόπτριζε την αλήθεια της πραγματικής μας σχέσης που χτίστηκε στον αμοιβαίο σεβασμό και τον θαυμασμό», έγραψε η Garth περιγράφοντας τον Ντόχερτι ως «θαρραλέα, παθιασμένη, αποφασιστική, στοργική και γενναιόδωρη».

https://www.instagram.com/p/C9a5BFCyaw1/

Θα μου λείψει και θα την τιμώ πάντα βαθιά στην καρδιά μου και στις αναμνήσεις μου. Η καρδιά μου ραγίζει για την οικογένειά της και τον Bowie», ολοκλήρωσε χαρακτηριστικά η Garth.

Kαι η κόρη του Luke Perry τιμά την Doherty

Την απώλεια της Shannen δεν άφησε να περάσει έτσι στα social media, η κόρη του Luke Perry, Shopie, η οποία έχασε τραγικά τον πατέρα της στις 4 Μαρτίου του 2019

Χωρίς πολλά λόγια, με μια λευκή καρδιά και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Luke και της Shannen από τα Χτυποκάρδια, αποχαιρέτησε την αιώνια αγαπημένη του πατέρα της.

lemon.jpg

H Sophie, που στο Instagram συστήνεται ως Lemon Perry είναι σήμερα 24 ετών, αγαπά τα ταξίδια σε όλον τον κόσμο και είναι καρπός του γάμου του Luke με τη Minnie Sharp.

Η Sophie αγαπούσε τον πατέρα της και του μοιάζει πολύ.

https://www.instagram.com/p/Cs9lRRfSfAd/

Kαι η Tori Spelling έκανε ένα στόρι για την Doherty, στης οποίας το Podcast είχε πρόσφατα συμμετάσχει και με μια selfie τους έγραψε:

roti.jpg

«Δεν έχω ακόμη λόγια…αλλά εμείς ξέραμε και αυτό είναι που έχει σημασία», έγραψε την Κυριακή η Spelling, η οποία υποδύθηκε τη Donna Martin στα Χτυποκάρδια.

https://www.instagram.com/p/C9aESL4pyKz/

«Είμαι συγκλονισμένος και λυπημένος που άκουσα για τον θάνατο της φίλης μου Shannen. Ήταν δύναμη της φύσης και θα μου λείψει. Στέλνω αγάπη και φως στην οικογένειά της σε αυτή τη σκοτεινή εποχή», είχε γράψει ο Priestley, στο δικό του ποστ ενώ ο Brian Austin Green, ο Ντέιβιντ Σίλβερ, έγραψε στο δικό του προφίλ:

https://www.instagram.com/p/C9a4DwmsH1u/

«Σαν. Αδερφή μου… με αγάπησες σε όλα. Ήσουν ένα μεγάλο μέρος της κατανόησής μου για την αγάπη. Θα μου λείψεις περισσότερο από όσο ξέρω πώς να το επεξεργαστώ αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ για το δώρο που ήσουν».

Και η Gabrielle Carteris έγραψε για τη Shannen:

«Ήταν τόσο νέα, είναι τόσο λυπηρό, RIP Shannen, ξέρω πως ο Luke σε περιμένει με ανοιχτή αγκαλιά εκεί πάνω και θα σε αγαπά».

https://www.instagram.com/p/C9aGqyJpWl2/

Η Shannen Doherty έφυγε από τη ζωή στα 53 της μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο