Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για τοξικά σχόλια και το hate στο TikTok και όλοι συμφωνούμε μαζί της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για τοξικά σχόλια και το hate στο TikTok και όλοι συμφωνούμε μαζί της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην Μαρία Σολωμού για το πόσο επηρέασε ο ρόλος της Αλίκης Βουγιουκλάκη τη ζωή της αλλά και για τους γιους της, αποκαλύπτοντας και μια άγνωστη ιστορία.

Η Μαρία Σολωμού πέρα από την υποκριτική εδώ και περίπου 4 χρόνια ασχολείται και με τα podcasts δίνοντας τη συμβουλή της σε θέματα σχέσεων μέσα από την «εκπομπή» της, Όσα Ξέρει Η Μαρία.

Φέτος ωστόσο, η ηθοποιός εγκαινίασε άλλη μία διαδικτυακή στήλη στο YouTube, το Μαρία τη Νύχτα, στην οποία παίρνει συνεντεύξεις από διάφορα γνωστά πρόσωπα.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει ταλέντο και στη διακόσμηση: Το ρετρό σπίτι της είναι πραγματική έμπνευση

Στο 10ο λοιπόν αυτό επεισόδιο της στήλης της η Μαρία Σολωμού είχε καλεσμένη την ηθοποιό Κατερίνα Παπουτσάκη, με την οποία μάλιστα γνωρίζεται πολλά χρόνια, αφού ήταν στην ίδια σχολή υποκριτικής.

Ο ρόλος της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Οι δυο γυναίκες αφού θυμήθηκαν τα χρόνια των σπουδών τους μίλησαν για διάφορα θέματα. Ένα από αυτά στα οποία στάθηκε η Μαρία Σολωμού ήταν και ο ρόλος της Αλίκης Βουγιουκλάκη που υποδύθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη στη σειρά για τη ζωή της, το Έχω Ένα Μυστικό που προβλήθηκε το 2008.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραδέχτηκε ίσως ότι ήταν η χειρότερη περίοδος της ζωής της, αφού οι κριτικές για τον τρόπο που προσέγγισε τον θρύλο του ελληνικού κινηματογράφου ήταν πολύ αρνητικές.

eho_ena_mystiko_thumb1.jpg

Αυτό μάλιστα, επηρέασε και την υγεία της αλλά και τις επιλογές που έκανε αργότερα στην επαγγελματική της πορεία.

«Με τη σειρά Αλίκη έκλαψα πάρα πολύ. Ήταν δύσκολα γιατί το υλικό των πρώτων 5 επεισοδίων ήταν ότι "είσαι θεά". Όταν παίχτηκε και η λάσπη ήταν πανταχόθεν, για το ίδιο υλικό, ήταν ότι δεν είναι καλό κι ότι μιμείσαι. Ήμουν χαζή μάλλον που το έκανα αυτό. Δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα συνέβαινε. Αφελής ήμουν. Πριν από αυτό ήταν και η Λαμπέτη και λέω "ωραία, εποχής είναι, πάμε". Το να παίζεις τη ζωή ενός ανθρώπου που περνάει από όλες τις εκφάνσεις των συναισθημάτων, πόσο ωραίο είναι αυτό; Θα μπορούσε να έχει ένα βάθος και καλλιτεχνικό ενδιαφέρον. Δεν φοβήθηκα καθόλου. Ήταν και η άγνοια της νιότης», είπε στην αρχή η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Ήταν τόσο τραυματικό, είχα πάθει με το έντερό μου ολόκληρη ιστορία. Ήμουν συνέχεια στο γύρισμα στην τουαλέτα με φοβερό πόνο στην κοιλιά μου, τραγική κατάσταση. Ούτε νερό δεν μπορούσα να πιώ. Ήμουν σε άσχημη κατάσταση. Δεν περνούσε με τίποτα με ό,τι φάρμακο κι αν έπαιρνα από τον γιατρό. Πέρασα όταν τελείωσε η Αλίκη, μέσα σε ένα δίμηνο είχα γίνει καλά.

Στη συνέχεια η ηθοποιός πρόσθεσε για το πώς διαχειρίστηκε το μετά της σειράς, λέγοντας: «Μετά έλεγα όχι σε όλες τις προτάσεις και τις ερμηνευτικές προσεγγίσεις που πλησίαζαν στην Αλίκη. Για πολλά χρόνια σταμάτησα να κάνω τηλεόραση ενώ υπήρχαν προτάσεις, δεν έπεσα στην παγίδα γιατί λέω ότι θα καώ. Και έκτοτε ξεκίνησα τα "υπόγεια". Επέλεγα πράγματα που θα ξεκολλούσαν από αυτό. Ήθελα να κάνω πράγματα για να πω ότι "παιδιά είμαι και αυτό". Αν δεν συνέβαινε αυτό, θα είχα καεί. Θα μπορούσα να μην το είχα κάνει, να το είχα αφήσει στην άκρη».

Τα τοξικά σχόλια στο TiKTok και η συμβουλή που θα έδινε στα παιδιά της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε και για τον χαρακτήρα της λέγοντας πως - αντίθετα με το πόσο δυναμική δείχνει να είναι - ο λόγος που επηρεάστηκε τόσο από τις κριτικές και για τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι το γεγονός πως είναι ένας άνθρωπος που την ενδιαφέρει πολύ τι θα πουν οι άλλοι, κάτι το οποίο προσπαθεί να «δουλέψει» τα τελευταία χρόνια μέσω και της ψυχοθεραπείας που κάνει πολλά χρόνια.

«Θα ήθελα να μην φοβάμαι πια» απάντησε παράλληλα, η Κατερίνα Παπουτσάκη στην Μαρία Σολωμού όταν τη ρώτησε αν υπήρχε κάτι που θα άλλαζε στη ζωή της, αφού ο φόβος ευθύνεται που θέλει στην ουσία να είναι αρεστή σε όλους.

Αν κάτι θα ήταν αυτό λοιπόν, που θα προσπαθούσε να εμφυσήσει, όπως είπε στους γιους της είναι το να είναι να είναι επικεντρωμένοι στον εαυτό τους και μην τους κλονίζει η άποψη των άλλων.

https://www.instagram.com/p/C8xacZ9oznh/

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε όμως και για κάποια άλλα τοξικά σχόλια που λαμβάνει στο TikTok και αφορούν την άλλη της ιδιότητα ως τραγουδίστρια. Τα οποία την έχουν επηρεάσει αλλά την εντυπωσιάσει για τον λόγο που γίνονται, καθώς όχι μόνο έχει εμπειρία στη μουσική αλλά και τις κατάλληλες σπουδές και μεγάλες συνεργασίες: «Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει πάρα πολύ είναι αυτό το φαινόμενο TikTok, αυτό που συμβαίνει είναι κάτι το αδιανόητο. Στο Instagram ανεβάζεις κάτι και έχεις καρδούλες, σχόλια «Τι ωραία φωνή», ενώ το ίδιο βίντεο όταν το ανεβάζεις στο ΤikTok Παναγιά μου! Θέλω να κρυφτώ σε κάποια γωνιά και να κλάψω. Μου γράφουν «Γέρασες και τώρα γιατί τραγουδάς;» ,«Θέλεις να τα αρπάξεις» «Άφωνη» «Φάλτσα», «Σταμάτα Κατερίνα!». Έχω φάει παλιά τόσο hate με το τραγούδι, τώρα που το ξεκίνησα πάλι».

Η ηθοποιός στη χαλαρή συνέντευξή της με τη Μαρία Σολωμού, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στους γιους της, τον 11χρονο Μάξιμο και τον 5χρονο Κίμωνα.

Όπως είπε η ίδια μπορεί να είναι σε μια απαιτητική φάση η ζωή της αυτή τη στιγμή, αφού μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά το 2022 προσπαθεί να συνδυάζει τον ρόλο της single μαμάς με τον ρόλο της ηθοποιού, αλλά μέχρι στιγμής τα καταφέρνει και σε αυτό έχουν βοηθήσει και οι γονείς της με τον αδερφό της.

https://www.instagram.com/p/Ca-R8fCLqH8/

Αναφορικά με τους γιους της η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε πως ο μεγάλος της γιος, ο Μάξιμος είναι «παλιά ψυχή». Είναι ένας άνθρωπος πολύ βαθύς και συγκινητικός και έχει άποψη για όλα τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω του, ενώ από μικρός είχε δείξει ότι είναι πολύ ευφυής. Ο Κίμωνας από την άλλη και λόγω της ηλικίας του είναι ένα πολύ γλυκό και χαρούμενο παιδί.

Στα πράγματα που αποκάλυψε η ηθοποιός σχετικά με τα παιδιά της ήταν ότι στην πρώτη της εγκυμοσύνη, ενώ ήταν στις μέρες της για να γεννήσει επέλεξε να πάει με τον πρώην σύζυγό της εκδρομή κι εκεί είναι που άρχισαν να την πιάνουν οι πόνοι. Η ίδια όμως δεν κατάλαβε πως είναι οι πόνοι της γέννας και νόμιζε πως είναι κολικός εντέρου, με αποτέλεσμα να φτάνει οριακά στο μαιευτήριο και να γεννάει σε 10 - 20 λεπτά.

«Πήγαμε στο Ξυλόκαστρο ενώ ο γιατρός μου είπε ότι το παιδί "είχε εμπεδωθεί", αλλά εγώ δεν ήξερα τι σημαίνει αυτό. Όλη τη νύχτα κοιλοπονούσα. Νόμιζα ότι είχα κολικό εντέρου, αλλά δεν ήθελα να ξυπνήσω και κανέναν για να μην τους ανησυχήσω. Πέρασα οριακά τις οδύνες μόνη μου. Φτάνω στο μαιευτήριο και μετά από 10 - 20 λεπτά είχα γεννήσει» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CebRy8qIRMF/