Η αλλαγή της Βασιλικής στη Γη της ελιάς και το ταξίδι που αποκάλυψε τη σχεδόν δίδυμη αδελφή της

Κατερίνα Μπούσιου
Η αλλαγή της Βασιλικής στη Γη της ελιάς και το ταξίδι που αποκάλυψε τη σχεδόν δίδυμη αδελφή της

Η Ιφιγένεια Τζόλα ξεκίνησε ήδη τις διακοπές της, πριν επιστρέψει στα γυρίσματα του 4ου κύκλου στη Γη της ελιάς. 

Η Βασιλική ήταν ένας ρόλος που ενώ ξεκίνησε σε πιο ήρεμα vibes, εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο σημαντικούς στη Γη της ελιάς. Την σεζόν που μόλις τελείωσε κορυφώθηκε με τη δολοφονία του αγαπημένου της Φίλιππου. Η Ιφιγένεια Τζόλα λίγο πριν επιστρέψει στα γυρίσματα της 4ης σεζόν της σειράς και στη νέα της ζωή μετά το πένθος της, ξεκίνησε τις διακοπές της και μας δείχνει το πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής της, εκτός τηλεόρασης. Κανένα ταξίδι, δε γίνεται χωρίς την αεροσυνοδό αδελφή της Ρενέ με την οποία μοιάζουν σαν δίδυμες.

https://www.instagram.com/p/C9ZmnteMFvc/

Ασκήσεις διάσωσης με μοντέλο τη Βασιλική

Η Ιφιγένεια Τζόλα όπως και οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς της Γης της ελιάς βρίσκονται σε διακοπές, πριν επανέλθουν από τα μέσα του Αυγούστου στα γυρίσματα της σειράς. Μετά τις αναγκαίες αποχωρήσεις ρόλων, είχαμε νέες προσθήκες και θα έχουμε και τις απαραίτητες νέες ιστορίες για να υπάρχει σεναριακή ανανέωση.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Στέφανος Μιχαήλ προκαλούν ρήξη στη Γη της ελιάς - Τα πρώτα πλάνα

Ο ρόλος της Βασιλικής θα έχει κάποιες αλλαγές, αλλά δεν θα τις δούμε εξαρχής. Υπάρχει ακόμη το πένθος για τον Φίλιππο, αλλά αργότερα θα υπάρχει και το πιο έντονο φλερτ του Μιλτιάδη προς εκείνη. Στα πρώτα επεισόδια θα τη δούμε να πηγαίνει στον γάμο του πατέρα της Στάθη με την Ιουλία με κουμπάρα μάλιστα την αδελφή της και αυτό όπως καταλαβαίνεις φέρνει νέες κόντρες με τη μαμά Αρετή. Ένα όμοιο μοτίβο από τα παλιά σε αυτή τη σχέση. Φημολογήθηκε πριν από λίγες μέρες και η επιστροφή του αδελφού της Στέφανου στη σειρά, που υποδυόταν ο Liam Ireland, αλλά κάτια τέτοιο δε φαίνεται πιθανό.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μόλις παντρεύτηκε στη Γη της ελιάς - Τα πλάνα με τον Στάθη της και το νυφικό

Στην τηλεοπτική της ζωή υπάρχει η Αριάδνη, ο Στέφανος αλλά και ο μικρότερος αδελφός της που μόλις γεννήθηκε, αλλά στην κανονική ζωή της Ιφιγένειας, υπάρχει η Ρενέ. Η κατά ένα χρόνο μεγαλύτερη αδελφή της με την οποία έχει μεγάλη ομοιότητα, σαν να είναι δίδυμες. Η οποία την επισκέπτεται και σε κάποι γυρίσματα στη Μάνη, όταν υπάρχει χρόνος.

https://www.instagram.com/p/C6TZPzCMn5J/

Η Ρενέ είναι αεροσυνοδός και στο πρώτο καλοκαιρινό ταξίδι της αδελφή της ήταν στο ίδιο αεροπλάνο. Μάλιστα όταν έκανε και την καθιερωμένη άσκηση διάσωσης, η Ιφιγένεια θέλησε να την τρολάρει, αλλά εκείνη στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και κράτησε τη σοβαρότητά της.

Η αδυναμία που έχουν η μία στην άλλη είχε φανεί και από μία δήλωση της ηθοποιού: «Είναι το στήριγμά μου σε κάθε δυσκολία. Ό,τι και να κάνουμε θα είμαστε πάντα η μία δίπλα στην άλλη».

Αρκεί μία ματιά στο προφίλ των δύο αδελφών για να διαπιστώσει πως κάθε ταξίδι στο εξωτερικό, φροντίζουν να το κάνουν μαζί.

https://www.instagram.com/p/C4_F26QMUqR/