Από την Κίμωλο με αγάπη: Το πιο ωραίο reunion έγινε με Παππά, Αυγουστίδη, Μαμιό και Παπαγεωργίου

Πατούλια Κατερίνα
Από την Κίμωλο με αγάπη: Το πιο ωραίο reunion έγινε με Παππά, Αυγουστίδη, Μαμιό και Παπαγεωργίου

«Αστέρη, αυτή είναι η γυναίκα σου», ρώτησαν τον Ορφέα Αυγουστίδη που πόζαρε ευτυχισμένος αγκαλιά με την αγγαπημένη του Γεωργία.

«Το καλοκαίρι είναι μια έννοια που μόνο οι ονειροπόλοι μπορούν να καταλάβουν». Αυτό έγραψε η Δανάη Παππά για να «ντύσει» την φωτογραφία στο ηλιοβασίλεμα της Κιμώλου παρέα με την τηλεοπτική της οικογένεια από τον Σασμό που πρόσφατα αποχαιρέτησε οριστικά.

Η Δανάη Παππά στην Κίμωλο με bikini look και η χωρίς μακιγιάζ πρώτη φωτογραφία για τον Άγιο Έρωτα

Η Θοδώρα του Σασμού ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές της διακοπές μιας και σήμερα ήταν και η επίσημα η πρώτη ημέρα γυρισμάτων για τον Άγιο Έρωτα, αλλά πριν την επιστροφή στη δουλειά, η Παππά πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές στην Κίμωλο με τον αγαπημένο της Λάμπρο Λάζαρη, κι όχι μόνο.

https://www.instagram.com/p/C9sP2-dtB-_/

Στο σταθερό της ποστ η Παππά πόζαρε παρέα με την σκηνοθέτη του Σασμού, Ζωή Φίλιππα, τον Μύρωνα του Σασμού, Δημήτρη Μαμιό, τη Νάντια του Σασμού, Πένυ Παπαγεωργίου καθώς και τον Αστέρη του Σασμού, Ορφέα Αυγουστίδη ο οποίος πόζαρε σε μια σπάνια φωτογραφία αγκαλιά με την σύζυγό του Γεωργία Κρασσά.

Η Κίμωλος όμείναι και το νησί όπου μόνιμα τα τελευταία χρόνια κάνει τις διακοπές του ο Ορφέας Αυγουστίδης μαζί με τη σύζυγό του Γεωργία και τον γιο τους Αχιλλέα. Το αγαπημένο ζευγάρι συμπλήρωσε στις 11 Ιουνίου δύο χρόνια από τον θρησκευτικό του γάμου και την βάπτιση του γιους τους Αχιλλέα- Κωνσταντίνου.

Η τελετή του 2022 έγινε στο κτήμα Ζολώτα στο Κορωπί με περίπου 300 καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους πολλοί συνάδελφοι και φίλοι του Αυγουστίδη από τον χώρο της υποκριτικής και του θεάματος. Η Γεωργία, η οποία έχει πλέον απενεργοποιήσει το προφίλ της στο Instagram, είναι το alter ego του Ορφέα και ο άνθρωπός του σχεδόν μια δεκαετία τώρα.

Αυτό το γλυκό reunion- άτυπο φυσικά - του Σασμού, το αγάπησε και το κοινό που άφησε τα δικά του σχόλια για την όμορφη αυτή παρέα κάτω από την φωτογραφία της Δανάης Παππά.

Η Κρασσά καθορίζει τη ζωή και την τέχνη του Αυγουστίδη αφού της έχει εμπιστευθεί ένα κομμάτι του

Ο Ορφέας για την Γεωργία, την οικογένειά του:

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη Γεωργία Κρασσά, ο Ορφέας είχε πει τον Φεβ ρουάριο του 2024:

«Είναι πολύ ωραίο που η οικογένεια ξεκίνησε από τη σχέση μου με τη Γεωργία, από την ανάγκη μας να θεωρεί ο ένας τον άλλον οικογένεια. Η Γεωργία μου το ενέπνευσε αυτό. Με έκανε να θέλω να είναι αυτή το στήριγμά μου. Γιατί ένιωσα όχι μόνο ότι μπορεί αλλά γιατί κάπως έτσι έχουν νόημα τα πράγματα, να εμπιστευτείς στον άλλον κάτι από εσένα. Γιατί μέχρι τώρα ήθελα να είμαι εγώ όλα τα πόδια του τραπεζιού.

Η Γεωργία, πια, είναι τα περισσότερα πόδια του τραπεζιού. Ήθελα πάντα να ‘μια εγώ το τραπέζι και όλα τα πόδια να είναι δικά μου. Κανένας να μη μπορεί να πάρει κάτι που και να μην μπορώ να έχω εγώ τον έλεγχο. Γενναιόδωρα πια, της έχω δώσει ένα κομμάτι από αυτό γιατί θέλω να φοβάμαι να μην πάθει κάτι.

Δίνω χρόνο και παίρνω από τον ύπνο μου αν χρειαστεί. Ειδικά τον πρώτο χρόνο που είχε έρθει ο Αχιλλέας στη ζωή μας και ήμασταν τρεις πια. Πρώτη φορά στη ζωή μου επέτρεψα να με επισκεφθεί το στρες πρόπερσι και πέρσι γιατί ήθελα να βρω κι άλλο χρόνο μέσα στη μέρα. Άργησα να σφίγγομαι γιατί ήθελα όχι μόνο να αλλάζω πάνες, αλλά ήθελα να τον βλέπω, να βοηθάω τη Γεωργία, ήθελα να δω που πάει η Γεωργία, πως είναι σαν μητέρα».

Το νέο ξεκίνημα της Δανάης

Η Δανάη Παππά από τον Σεπτέμβριο δεν θα είναι πια η Θοδώρα του Σασμού, αλλά η Χλόη Μαρκοπούλου και κόρη του πλούσιου γαιοκτήμονα στο χωριό Λεύκες, Παύλου Μαρκόπουλου στη νέα σειρά Άγιος Έρωτας του Alpha.