Η ερωτική εξομολόγηση της Καινούργιου στο ποστ του Παναγιώτη Κουτσουμπή και η αντίδρασή του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η ερωτική εξομολόγηση της Καινούργιου στο ποστ του Παναγιώτη Κουτσουμπή και η αντίδρασή του

Οι διακοπές για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Παναγιώτη Κουτσουμπή συνεχίζονται στην Πάρο, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που εκείνος απαντά σε κάποιο σχόλιό της στα social media.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάς έχει δώσει να καταλάβουμε πως το τελευταίο διάστημα περνάει μια πολύ όμορφη φάση στην προσωπική της ζωή, αφού ο έρωτας -που πάντα ήταν η κινητήριος δύναμή της- την επισκέφτηκε ξανά στο πρόσωπο του επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει διακοπές στο Παρίσι με τον σύντροφό της, αλλά ξανακάνει το ίδιο λάθος

Αν και δεν έχουμε δει κοινά τους στιγμιότυπα, οι αναρτήσεις τους από τα ίδια ακριβώς σημεία έχουν αποκαλύψει τα ταξίδια τους στην Πάρο, την Αίγινα αλλά και το Παρίσι. Ειδικά η πρωτέυουσα της Γαλλίας είναι ένας προορισμός που η Κατερίνα Καινούργιου αγαπάει πολύ και επισκέπτεται αρκετές φορές μέσα στη χρονιά.

Αυτή τη φορά ωστόσο, το ταξίδι της εκεί ήταν αρκετά διαφορετικό, αφού μαζί της ήταν και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής.

Η ερωτική εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Παναγιώτη Κουτσουμπή

Η παρουσιάστρια λοιπόν, αν και αυτή τη στιγμή συνεχίζει τις διακοπές της στην Πάρο - με ένα μικρό διάλειμμα για να επισκεφτεί την κολλητή της φίλη, Κατερίνα Καλλίνογλου που γέννησε - σχολίασε την ανάρτηση που έκανε ο Παναγιώτης Κουτσουμπής από το Παρίσι γράφοντας:

«Με εσένα είναι διαφορετικά».

Αυτό που περνάει η Καινούργιου με τα σχόλια για το μονόπετρο το έχουμε ζήσει καλοκαίρι στο χωριό

Eκείνος, αν και τις προηγούμενες φορές που του είχε αφήσει κάποιο σχόλιο με emoji δεν είχε απαντήσει - ενδεχομένως επειδή οι δυο τους δεν έχουν εμφανιστεί δημόσια ακόμα σαν ζευγάρι - αυτή τη φορά ανταπέδωσε την αγάπη της Κατερίνας Καινούργιου απαντώντας με κάποια σύμβολα με καρδιές και χαρούμενα φατσάκια.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο 35χρονος επιχειρηματίας ήταν χρόνια φίλοι, ωστόσο ήρθαν πιο κοντά, ερωτεύθηκαν και έγιναν ζευγάρι.

Η κριτική από τους followers της

Η Κατερίνα Καινούργιου αν και είναι πολύ νωρίς για τη σχέση της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, έχει δεχθεί ήδη επικριτικά σχόλια από τους followers της που την «προειδοποιούν» αυτή τη φορά να μην κάνει τα ίδια λάθη που έκανε σε προηγούμενες σχέσεις της.

Η ίδια μάλιστα απάντησε σε ένα από αυτά τα μηνύματα.

451649523_883983110431150_6256278187268435089_n.jpg

Το «λάθος» που είχε κάνει η παρουσιάστρια τις προηγούμενες φορές στην προσωπική της ζωή - όπως και η ίδια είχε αναγνωρίσει σε συνεντεύξεις της - ήταν το γεγονός πως από τη χαρά της μοιραζόταν πολλές λεπτομέρειες με το ευρύ κοινό είτε μέσω των social media, είτε μέσω της εκπομπής της.

Αυτή τη φορά οι followers της βλέποντάς την να ακολουθεί την ίδια «τακτική» μάλλον θέλησαν να της κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου, με ιδιαίτερα άκομψο τρόπο, όπως φάνηκε.

Είναι όμως, δικαίωμα του καθενός να κάνει ό,τι θέλει με την προσωπική του ζωή και να την προβάλλει όσο θέλει στα social media και αυτό το δικαίωμα φυσικά έχει και η Κατερίνα Καινούργιου.

Το ποστ της Κατερίνας Καινούργιου από το μαιευτήριο

Πάντως πέρα από την προσωπική της ζωή η Κατερίνα Καινούργιου είχε άλλον εναν λόγο για να είναι πολύ χαρούμενη, αφού η κολλητή της φίλη, Κατερίνα Καλλίνογλου, όπως αναφέραμε και πιο πάνω έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η παρουσιάστρια έκανε μάλιστα, μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για την κολλητή της.

«Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις …

Η Κατ μου (την ξέρετε όλοι ως κατκατ @katkat24 💙) έγινε μαμά…Και όταν πήγα στο μαιευτήριο δε μπορούσα να πιστέψω πως αυτό το μικρό πλασματάκι που ανοίγει το στοματάκι του έτσι γλυκούλικα ήταν πριν από μερικές ώρες στην κοιλιά της…
Και ξαφνικά η φίλη μου μοιάζει αλλιώτικη. Είναι μαμά. Είναι ΥΠΕΡΟΧΗ… είναι πιο δυνατή απ' όσο φανταζόμουν.

Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω αυτό, μόνο όταν το ζήσεις το καταλαβαίνεις. Η συγκίνηση και η χαρά…τεράστια !!!

Την αγκάλιασα σφιχτά κι εκείνη την στιγμή δεν αγκάλιασα την επί 20 σχεδόν χρόνια φίλη μου, αλλά αυτό το υπερδύναμο πλάσμα στο οποίο εξελίχθηκε.

Η φίλη μου έγινε μαμά. Κι είναι η πιο όμορφη ευκαιρία να αγαπηθώ κι γω λίγο παραπάνω, από εκείνο το πλασματάκι που σε λίγο καιρό θα πηδάει και στη δική μου αγκαλιά!
Καλώς ήρθες Μαρίνο μας 💙💙💙
Γερός και καλότυχος!» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου δημοσιεύοντας φωτογραφίες με την κολλητή της και το νέο μέλος της οικογένειας από το μαιευτήριο.

https://www.instagram.com/p/C9uIXFJohYQ/

Η ανανεωμένη Super Κατερίνα

Και επαγγελματικά όμως, η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της, αφού η εκπομπή της, Super Κατερίνα και αυτή τη σεζόν που πέρασε ήρθε πολλές φορές πρώτη σε τηλεθέαση, γι' αυτό και θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν.

Με λίγο ανανεωμένη σύνθεση ωστόσο, αφού την Κατερίνα Καινούργιου θα πλαισιώνουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

https://www.instagram.com/p/C9FAcFTIhr2/