Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει διακοπές στο Παρίσι με τον σύντροφό της, αλλά ξανακάνει το ίδιο λάθος

Κατερίνα Μπούσιου
Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει διακοπές στο Παρίσι με τον σύντροφό της, αλλά ξανακάνει το ίδιο λάθος

Οι χωριστές φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή και το σχόλιο της Μαρίας Ηλιάκη. 

Το διαφορετικό καλοκαίρι της Κατερίνας Καινούργιου έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες με τις πρώτες της διακοπές με τον νέο της σύντροφο και επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή, αρχικά από την Πάρο, στη συνέχεια στην Αίγινα και εδώ και λίγα 24ωρα στο Παρίσι. Το «What happens in Paris, stays in Paris» δεν ισχύει στη δική της περίπτωση. Το ζευγάρι με έμμεσο τρόπο αποκαλύπτει τη σχέση του, αλλά η Κατερίνα ξανακάνει το ίδιο λάθος. Μόνο που έθεσε στο νέο της post στο Instagram μία απορία που μας έκανε εντύπωση.

https://www.instagram.com/p/C9PR2EqIKN1/

«Και αν αποτύχω;»

Την Κατερίνα Καινούργιου την έχουμε δει πολλές φορές να πηγαίνει στο Παρίσι για διακοπές. Είναι η αγαπημένη της πόλη και συχνός προορισμός ακόμη και τα Σαββατοκύριακα του χειμώνα, για ψώνια ή για διασκέδαση. Μόνο που αυτή τη φορά η παρέα της, είναι ο νέος της σύντροφος Πάνος Κουτσουμπής.

Η απάντηση της Καινούργιου στο «είσαι ερωτευμένη και φαίνεσαι» ήρθε αμέσως μέσα από το Instagram της

Μας το έχει αποκαλύψει η ίδια πως είναι ο νέος της σύντροφος μετά και το σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε από την κοινή τους επίσκεψη στην Αίγινα.

Οι αφιερώσεις στις δικές του αναρτήσεις δεν αφήνουν άλλη ερμηνεία.

Στο ρομαντικό τους ταξίδι στο Παρίσι, δεν έχουμε προς το παρόν κάποια κοινή τους φωτογραφία, αλλά οι δυο τους έχουν μία κοινή γραμμή για να καταλάβουμε πως είναι μαζί. Φωτογραφίζουν σχεδόν τα ίδια μέρη της πόλης. Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα κάνει και ενδιαφέρουσες λεζάντες για να μας δείξει τη διάθεσή της, γράφοντας «Η πόλη του έρωτα, είναι στην καρδιά μου».

kainourgiou.jpg

Ο δε Παναγιώτης Κουτσουμπής αρκείται στο να αποτυπώνει το ίδιο τοπίο και εκείνος με φόντο τον πύργο του Άιφελ.

koutsoumpijs.png

Το πώς νιώθει η Κατερίνα Καινούργιου αυτό το καλοκαίρι φάνηκε και από ένα απόφθεγμα της ποιήτριας Έρικ Χάνσον «What if I fall?” Oh but my darling...
What if you fly?» που χρησιμοποίησε στην πρόσφατη ανάρτησή της. Σε ελεύθερη μετάφραση «Και αν πέσω; Ω, αγαπημένη μου και αν πετάξεις;». Κρύβει μία αμφιβολία αλλά και μία ελπίδα αυτή η πρόταση, αλλά η παρουσιάστρια παίρνει το ρίσκο και πρέπει να αισθάνεται ευτυχισμένη.

https://www.instagram.com/p/C9eiLDSICaa/

Η Μαρία Ηλιάκη πάντως με ένα «μάλιστα» στο σχόλιό της κάτω από την ανάρτηση φάνηκε να συμφωνεί με όσα της συμβαίνουν.

iliaki.png

Η Κατερίνα αποφάσισε και αυτή τη φορά να είναι πιο ανοιχτή ενώ είχε δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν πως δεν θα ξανακάνει το λάθος να εκθέσει στη δημοσιότητα την προσωπική της ζωή. Άλλωστε η ίδια ξεκίνησε να αφήνει σχόλια στις αναρτήσεις του αγαπημένου της.

kat4.jpg

Στην προσωπική της ζωή είναι η αλήθεια έχει «ταλαιπωρηθεί» αρκετά και έχει υπάρξει άτυχη. Όμως η Κατκεν ξανακάνει το ίδιο λάθος, εκθέτοντας έστω και αυτές τις μικρές λεπτομέρειες της νέας της σχέσης. Ελπίζουμε μόνο να μην οδηγηθεί ξανά στην παγίδα της αυτοαναφορικότητας όταν ξεκινήσει η εκπομπή της τον Σεπτέμβριο. Γιατί μετά περνάει στη δεύτερη φάση με το να πικραίνεται από τα σχόλια των άλλων και τις κριτικές, στις δικές της πράξεις και αντιδράεσεις.