Αυτό που περνάει η Καινούργιου με τα σχόλια για το μονόπετρο το έχουμε ζήσει καλοκαίρι στο χωριό

Αυτό που περνάει η Καινούργιου με τα σχόλια για το μονόπετρο το έχουμε ζήσει καλοκαίρι στο χωριό

Ξεκίνησαν τα σχόλια που αφορούν τη νέα σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και στο Instagram άρχισαν οι ευχές για γάμο και μονόπετρο.

«Έχω πει ότι δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ για τις σχέσεις μου αλλά για το πώς τις χειρίζομαι εγώ, αυτό θα το λέω. Πάντα νιώθω λίγη στον άλλον δίπλα. Μειώνω τον εαυτό μου, γίνομαι λίγη, φτάνω εκεί κάτω και κάνω τους άλλους μάγκες και γνωστούς και μετά». Αυτά είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων για την προσωπική της ζωή.

Φέτος, σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη χρονιά για την παρουσιάστρια για την προσωπική της ζωή, με την ίδια να μπλέκεται χωρίς να τον θέλει (ως επί το πλείστον) σε δημοσιεύματα για ερωτικά τρίγωνα, πρώην και ψεύτικες φιλίες.

Όμως η Καινούργιου έκανε αυτό που όλοι πρέπει να κάνουμε, να προχωράμε μπροστά. Και τώρα που ο έρωτας της χτύπησε και πάλι την πόρτα, δεν πρόλαβε να το ζήσει η ίδια κι άρχισαν οι fans να ζητούν μονόπετρα.

Ένα μονόπετρο στην Καινούργιου

https://www.instagram.com/p/C9hzbEboMcN/

Μια που ήρθαν οι φήμες για τον δεσμό με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή, μια που το ζευγάρι - αν είναι ζευγάρι- βρέθηκε στο Παρίσι, ε, πόζαρε η Κατερίνα με φόντο τον πύργο του Άιφελ και ξεκίνησαν τα σχόλια για το πόσο λείπει το μονόπετρο από το δάχτυλό της. Το έχουμε πάθει όλες αυτό, καλοκαίρι σε οικογενειακό γάμο στο χωριό,να σε ρωτάνε πότε με το καλό ο δικός σου γάμος.

Η Καινούργιου όμως την έχει διαχωρίσει κι εκεί τη θέση της και το μόνο που έχει πει είναι πως δεν την νοιάζει ο γάμος!

«Δεν με νοιάζει ο γάμος. Έχω τόση αγάπη μέσα μου. Θέλω να την δώσω σε έναν σύντροφο και σε παιδιά. Αυτό με νοιάζει. Το ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί, φταίω κι εγώ που έχω κάνει τις λάθος επιλογές. Εννοείται ότι θέλω να προχωρήσω τη ζωή μου. Δε με νοιάζει ο γάμος.. Πολλές φορές όμως φαίνομαι σαν απελπισμένη. Ξέρεις τι είναι να γυρνάς στο σπίτι και να βλέπεις τον τοίχο και να μην έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου.

Εννοείται πως η μητρότητα και το πότε μια γυναίκα θα γίνει μητέρα είναι προσωπική επιλογή της κάθε γυναίκας, αν θέλει να γίνει μητέρα και με ποιο τρόπο θέλει να γίνει μητέρα. Εγώ ιδανικά μελλοντικά θα ήθελα, οπότε μπήκε σε αυτή τη διαδικασία…

Ο ψυχίατρος μου έχει πει ότι όλη αυτή η ευαισθησία με έχει πάει μπροστά στα επαγγελματικά μου αλλά με έχει κρατήσει πίσω στην προσωπική μου ζωή», ανέφερε στην συνέχεια η παρουσιάστρια», είχε πει η ΚατΚεν σοφά.

Η απόφαση που πήρε η Κατερίνα να καταψύξει τα ωάριά της

Και ήταν πριν δύο χρόνια η στιγμή εκείνη που η Καινούργιου θέλησε να καταψύξει και τα ωάριά της:

«Λίγους μήνες πριν κλείσω τα 37 το πήρα απόφαση. Δεν είναι απλά μια επένδυση στο όνειρο για μένα, είναι μια επένδυση ζωής γιατί ανήκω στις γυναίκες που μελλοντικά θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα μωράκι. Όμως είναι γνωστό ότι η γονιμότητα με την πάροδο των ετών μειώνεται.

Γι’ αυτό και πήρα την απόφαση να μπω στη διαδικασία της κρυοσυντήρησης ωαρίων. Σύντομα θα μοιραστώ θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου για όποια πιστεύει πως μελλοντικά θα βοηθήσει κι εκείνη», εξήγησε η Κατερίνα ενώ σε άλλη της δήλωση είχε πει χαρακτηριστικά:

«Θέλω να γίνω μητέρα, το έχω πει αρκετές φορές. Έχω αποθηκεύσει πολλές φωτογραφίες με γυναίκες και bloggers από το εξωτερικό, όπου κάθε εβδομάδα ποζάρουν από την ίδια θέση, με τα ίδια εσώρουχα και δείχνουν πόσο μεγαλώνει η κοιλίτσα τους. Οπότε λέω, αν ποτέ κάνω παιδάκι και με αξιώσει ο Θεός και μείνω έγκυος, θα το κάνω κι εγώ»!

Τώρα, στο άλλο πρόβλημα, περί φωτογραφιών, η Κατερίνα έκανε το λάθος να απαντήσει σε hate που την καλούσε να μην πρήξει και τη νέα της σχέση.

1721297462233-704272757-katerina.jpg