Η Αντιγόνη Κουλουκάκου κάνει πράξη το «Scroll less and live more» λίγο πριν τις διακοπές της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αντιγόνη Κουλουκάκου κάνει πράξη το «Scroll less and live more» λίγο πριν τις διακοπές της

Η ηθοποιός λίγο πριν επιστρέψει στην 4η σεζόν στη Γη της ελιάς ετοιμάζεται για διακοπές με τον σύντροφό της και τον γιο της. Το μήνυμα της Αντιγόνης Κουλουκάκου και το ολικό restart. 

Εδώ και 4 μήνες, η Αντιγόνη Κουλουκάκου ζει τον ωραιότερο ρόλο της ζωής της ως μαμά, αλλά έχει επιστρέψει και στα επαγγελματικά της καθήκοντα. Αυτό σημαίνει πως πλέον, ελεύθερος χρόνος δεν υπάρχει. Είναι καιρός για ένα restart όπως μας αποκάλυψε, για να βάλει ως προτεραιότητα τον εαυτό της. Και μας εξήγησε και πώς ακριβώς θα το κάνει, πριν δούμε και την επιστροφή της στη Γη της ελιάς.

https://www.instagram.com/p/C84y2hVI9xT/

Μετά τον γάμο, η Ιουλία πάει διακοπές

Μέχρι και σήμερα, οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς στη Γη της ελιάς, συνεχίζουν τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια του 4ου κύκλου. Από αρχές Αυγούστου όμως, θα κάνουν ένα μεγάλο διάλειμμα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία το περασμένο διάστημα είχε και αρκετά απαιτητικά και καθημερινά γυρίσματα, εξαιτίας του τηλεοπτικού της γάμου και όσων επακολούθησαν.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μόλις παντρεύτηκε στη Γη της ελιάς - Τα πλάνα με τον Στάθη της και το νυφικό

Έχουμε ένα μικρό ερωτηματικό που αφορά σε αυτό τον γάμο και για το αν όλα κύλησαν χωρίς ανατροπές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον ως παντρεμένο ζευγάρι θα βρίσκονται στη Μάνη μαζί με τον γιο τους, ο Στάθης και η Ιουλία. Το περιβάλλον τους ωστόσο είναι εκείνο που μερικώς αντιδρά και δημιουργεί προβλήματα. Η Αρετή είναι μία από αυτές και ο γιος του Στάθη Στέφανος από την Ισπανία όπου βρίσκεται. Δεν θα είναι ανέφελο το μέλλον αυτού του ζευγαριού, αλλά πιστεύουμε ότι θα αντέξει - σεναριακά - στον χρόνο.

Η ηθοποιός ετοιμάζεται σε λίγες μέρες για μίνι διακοπές μαζί με τον σύντροφό της Νίκο Ράικο και τον 4 μηνών γιο τους και η επιστροφή στη Γη της ελιάς αναμένεται από τα τέλη Αυγούστου. Σε αυτές τις διακοπές όμως, υπάρχει πρόγραμμα. Που δεν αφορά μόνο στο μωρό της, αλλά και στην ίδια, με την επιθυμία να κάνει ολοκληρωτικό restart. Σε αυτή την επανεκκίνηση, η λέξη «κλειδί» είναι η απομόνωση και από τα social media. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μας εξήγησε γιατί είναι απαραίτητο το detox από τα social media. Όχι να διαγράψει τα προφίλ της, αλλά να μην ασχολείται ούτε κάνοντας το καθημερινό scroll, ούτε όμως να ανεβάζει και η ίδια κάποι story ή post.

https://www.instagram.com/p/C9CKPm_oVsM/

Σε ένα από τα τελευταία βίντεο που ανήρτησε μας δίνει την πιο καλή ιδέα για τις διακοπές μας με αυτή την αποτοξίνωση. Υπόκρουση στα λόγια της, οι φωνούλες του γιου της: «Σας έλεγα για το detox μου, τον μήνα της αποτοξίνωσης από τα social media. Είναι ο μήνας που επαναπροσδιορίζω πολλά πράγματα για τον εαυτό μου, κάνω ένα ολικό restart πάντα κάθε Σεπτέμβριο. Είναι σα να ξεκινάει ένα ολόκληρο έτος. Περίεργο γιατί θεωρώ έτσι το Σεπτέμβριο, από μικρό παιδάκι, ίσως επειδή η σχολική σεζόν ξεκινούσε τον Σεπτέμβριο μετά από ένα μεγάλο καλοκαίρι. Με «φροντίζω» πολύ μέσα στον Αύγουστο για να επιστρέψω δριμύτερη με γεμάτες μπαταρίες», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου προανήγγειλε και κάτι καινούργιο που ετοιμάζει και προφανώς αναφερόταν στη συμμετοχή της στη Νορβηγική σειρά «A girl from Oslo» για το Netflix. Σκηνές από τα γυρίσματα, μας είχε αποκαλύψει και με ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/C78iUTsoWhJ/