Ο Γιάννης Στάνκογλου από το Ναυάγιο πήγε Παραλία και «προκάλεσε» τον Leonardo DiCaprio

Ο Γιάννης Στάνκογλου από το Ναυάγιο πήγε Παραλία και «προκάλεσε» τον Leonardo DiCaprio

«Tελικά ο Πανόπουλος σκηνοθέτησε τον θάνατό του και την έκανε για Ταϊλάνδη...να περνάτε πάντα αρκετά», έγραψε μία φαν για το ταξίδι του ηθοποιού. 

Ο Γιάννης Στάνκογλου απολαμβάνει τις διακοπές του μακριά από την απαιτητική καθημερινότητα αλλά και μακριά από την Ελλάδα αφού τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην μακρινή Ταϊλάνδη μαζί με τα παιδιά του. Έτσι επισκέφτηκαν οικογενειακώς μέρη όπως το Πουκέτ, το Κράμπι και τα εξωτικά νησιά Phi Phi.

Ο ηθοποιός αφού πρόσφατα ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αλλά και την επιτυχημένη σειρά του MEGA, το «Ναυάγιο», θέλησε να βρει περισσότερο ποιοτικό χρόνο με παιδιά του κάνοντας ένα ταξίδι ζωής.

«Ηθοποιάρα»: Το κοινό αποχαιρέτησε τον Γιάννη Στάνκογλου στο Ναυάγιο μετά το λυτρωτικό του τέλος

https://www.instagram.com/reel/C9IMweYyyXK/

Ο ηθοποιός φαίνεται να ευχαριστιέται ιδιαίτερα αυτό το ταξίδι και ζει αυτό το μοναδικό «δώρο» με την ψυχή του, καθώς πολλά από αυτά που δοκίμασε σε αυτή τη χώρα είναι για πολλούς ακόμα και για τον ίδιο ήταν πρωτόγνωρα.

https://www.instagram.com/reel/C9HfJ8FSMUs/

Μάλιστα, ο Γιάννης Στάνκογλου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικά βίντεο από τις περιπέτειές του σε αυτόν τον ιδιαίτερο και εξωτικό προορισμό. Στα βίντεο έχει καταγράψει όλες τις εμπειρίες που έζησε εκείνος και τα παιδιά του.

https://www.instagram.com/reel/C9MAckoSCTj/

Όπως θα δεις και εσύ παρακάτω φαίνεται να χορεύει μπροστά σε μια από τις πιο γνωστές παραλίες της χώρας, να κάνει zip line για να εξερευνήσει τη ζούγκλα να ακόμα και να χαϊδεύει μια τίγρη.

https://www.instagram.com/reel/C9Q2UD7SKBH/

Ο Γιάννης Στάνκογλου δημοσιεύοντας αυτά τα βίντεο έγραψε στη λεζάντα του:

«Οικογενειακές διακοπές»

Για τον Γιάννη Στάνκογλου ο ρόλος του ως πατέρας είναι ένα υπέροχο ταξίδι εμπειριών με τα παιδιά του

Τα επικά σχόλια στις αναρτήσεις του

Όπως ήταν φυσικό τα Likes και τα σχόλια έπεσαν «βροχή» και αυτό όχι μόνο από τους θαυμαστές του αλλά και από πολλούς φίλους και συναδέλφους, γιατί φαίνεται να διασκεδάζει αυτό το ταξίδι αλλά και γιατί για κάποιους ήταν αρκετά θαρραλέο να δοκιμάσει να κάνει zip line στην άγρια ζούγκλα και φυσικά να βρεθεί τόσο κοντά με μια τίγρη και μάλιστα να τη χαϊδέψει.

https://www.instagram.com/reel/C9NBtxByJqr/

Κάποια από τα σχόλια που μας έκαναν εντύπωση στα βίντεο που ανέβαζε ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν και αυτό της Σμαράγδας Καρύδη, η οποία έγραψε χαρακτηριστικά:

«Χαίρομαι που έζησες για να το ποστάρεις ❤️. Να περνάς τέλεια. Εγώ δε θα το τολμούσα.»

Δεν έλειπαν βέβαια και τα χιουμοριστικά σχόλια για τον Πανόπουλο από το «Ναυάγιο»:

«Tελικά ο Πανόπουλος σκηνοθέτησε τον θάνατό του και την έκανε για Ταϊλάνδη...να περνάτε πάντα ΑΡΚΕΤΆ!!!»

Λίγο αργότερα όμως, βρέθηκε και στην παραλία που γυρίστηκε η ταινία «The Beach» με τον Leonardo Di Caprio και σχεδόν τον «προκάλεσε» γράφοντας στη φωτογραφία τη λεζάντα «Παίζοντας τον Leonardo Di Caprio».

https://www.instagram.com/reel/C9UHxZvyxq8/

Βέβαια οι θαυμαστές του θεωρούν πως έχει μεγαλύτερο ταλέντο από τον σπουδαίιο ηθοποιό.

dicaprio.png

Συγκεντρώσαμε κάποια από τα αμέτρητα σχόλια στα Reels του ηθοποιού στο Instagram, για να τα δεις εδώ: