«Ηθοποιάρα»: Το κοινό αποχαιρέτησε τον Γιάννη Στάνκογλου στο Ναυάγιο μετά το λυτρωτικό του τέλος

Κατερίνα Μπούσιου
«Ηθοποιάρα»: Το κοινό αποχαιρέτησε τον Γιάννη Στάνκογλου στο Ναυάγιο μετά το λυτρωτικό του τέλος

Η συγκλονιστική σκηνή της Αμαλίας Καβάλη ως Στέλλα στο Ναυάγιο όταν πια ανακάλυψε πως μεγαλώνει το παιδί της Ειρήνης και όσα θα συμβούν στο φινάλε της Κυριακής. 

Ένα πρόωρο φινάλε ήταν το προτελευταίο επεισόδιο στο Ναυάγιο και αρκετοί τηλεθεατές απορήσαμε για το τι θα έχει το φινάλε της Κυριακής, αφού όλες οι μεγάλες εξελίξεις συνέβησαν χθες το βράδυ. Το συγκλονιστικό τέλος του Ιπποκράτη αποκάλυψε για μία ακόμη φορά το πόσο ταλαντούχος ηθοποιός είναι ο Γιάννης Στάνκογλου, αλλά πραγματική αποκάλυψη ήταν χθες η Αμαλία Καβάλη ως Στέλλα. Γιατί επιτέλους έμαθε την αλήθεια για το δικό της παιδί και εκείνο που μεγαλώνει και έχει μητέρα την Ειρήνη.

Αυτή η σκηνή μεταξύ των δύο γυναικών αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στο οριστικό φινάλε της σειράς στο επεισόδιο της Κυριακής.

Ο «κρίπουλας» Ιπποκράτης και η συγκίνηση για την Αμαλία Καβάλη

Το Mega έκανε μία σημαντική αλλαγή στον προγραμματισμό του, για τα δύο τελευταία επεισόδια στο Ναυάγιο και έτσι το προτελευταίο επεισόδιο το είδαμε χθες την Παρασκευή και το μεγάλο φινάλε θα το δούμε την Κυριακή. Μέρες εκτός της συνηθισμένης προβολής του. Αυτό σε μία πρώτη ανάγνωση, αιφνιδίασε το κοινό που παρακολουθεί τη σειρά. Αλλά δικαιώθηκαν με όσα είδαν σε αυτό το επεισόδιο - έκπληξη.

Ο συγκλονιστικός Λεωνίδας Κακούρης στο Ναυάγιο συγκίνησε το Twitter/X και όλοι θυμήθηκαν τα Τέμπη

Δύο πρόσωπα πρωταγωνίστησαν με τις πράξεις και τις συναισθηματικές τους αντιδράσεις και ο Γιάννης Στάνκογλου με την Αμαλία Καβάλη, σε μία παράλληλη δραματική διαδρομή μας έδειξαν ξανά το μέγιστο ταλέντο τους.

Ο Ιπποκράτης Πανόπουλος ο «κρίπουλας» της σειράς όπως τον αποκαλούσαν στα social media, έπαιξε την τελευταία του πράξη. Και έδωσε τέλος στη ζωή του, αφού μετά την είσοδο στο σπίτι του δεν κατάφερε να πάρει τον γιο του, που είχε φροντίσει να διαφύγει. Στα τελευταία του λόγια πριν την αυτοκτονία του μπροστά στην Ειρήνη, αποκάλυψε πως η συμπεριφορά του οφειλόταν στον θάνατο της μητέρας του.

Πάλι όμως είδαμε έναν ένοχο να μην τιμωρείται από τη δικαιοσύνη. Παρόλα αυτά, το κοινό αισθάνθηκε μίας μορφής δικαίωση. Μας το είχε πει και ο ίδιος ο ηθοποιός στην αποκλειστική του συνέντευξη στο Queen.gr «Δεν θα σπάσουν τις οθόνες τους οι τηλεθεατές με το τέλος του Ιπποκράτη». Το κοινό όμως τον αποθέωσε για μία ακόμη φορά για το ταλέντο του. Μόνο εκείνος σε κάποιες τέτοιες σκηνές, είναι μοναδικός.

Ο ηθοποιός αποχαιρέτησε τον Ιπποκράτη του, με μία φωτογραφία του τέλους του και ένα «Άντε γειά» με ένα ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες του.

stankoglou_telos.jpg

Αλλά εκείνη που ήταν πραγματικά καθηλωτική, ήταν η Αμαλία Καβάλη. Ανακάλυψε μέσω της μαίας, ότι το παιδί της πέθανε στη γέννα και πως αυτό που μεγαλώνει είναι της Ειρήνης. Το χειρότερο σε αυτό το διπλό δράμα, ότι όλα αυτά, τα ήξερε ο πατέρας της.

Η μαία αυτοκτόνησε και εκείνη προς στιγμήν θεώρησε πως μπορεί να έχει γίνει και λάθος. Δεν άργησε όμως με τη βοήθεια της Ελένης και το έγγραφο με την ομάδα αίματος να επιβεβαιώσει αυτό που είχε μάθει. Και ο θρήνος της ήταν διπλός. Καθυστερημένα για το παιδί της που ποτέ δεν γνώρισε και είναι νεκρό και κατά δεύτερον για εκείνο που μεγάλωσε και το χάνει. Γιατί πρέπει να γυρίσει στην πραγματική του μητέρα. Η ηθοποιός λειτούργησε με υποκριτικούς όρους αρχαίας τραγωδίας. Και ήταν εξαιρετική.

Όπως καταλαβαίνεις η σκηνή μεταξύ της Ειρήνης και της Στέλλας θα είναι η μεγάλη σκηνή του φινάλε της Κυριακής. Η Αμαλία Καβάλη θα πρέπει να αποκαλύψει στην Αναστασία Παντούση, ότι το παιδί της εκείνο το βράδυ στο μαιευτήριο όπου και οι δύο έγιναν μάνες, είναι ζωντανό.

Υπάρχει όμως μία σκηνή ακόμη για να κλείσουν όλα όμορφα και ήρεμα. Όλα τα ζευγάρια ενώνονται στην Κρήτη. Ο Πέτρος παραδίδεται αλλά βγαίνει σύντομα από τη φυλακή και ο Μάκης με τη Λίνα είναι ξανά μαζί. Εκεί δίπλα στη θάλασσα που καθόρισε τις ζωές τους, κάνουν νέα όνειρα για το μέλλον. Επιτέλους ευτυχισμένοι.

finalenavagio.jpg