Το τελευταίο «αντίο» στη Ντέμη Γεωργίου στα λευκά: Η θλίψη και το πάρτι που θα γίνει στην Πάρο

Κατερίνα Μπούσιου
Το τελευταίο «αντίο» στη Ντέμη Γεωργίου στα λευκά: Η θλίψη και το πάρτι που θα γίνει στην Πάρο

Η παράκληση της οικογένειάς της έγινε σεβαστή και η κηδεία της Ντέμης Γεωργίου στο Α' Νεκροταφείο, έγινε χωρίς δημοσιογραφική κάλυψη. 

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο, με συγγενείς και φίλους ντυμένους στα λευκά, έγινε η εξόδιος ακολουθία στην παίκτρια του MasterChef Ντέμη Γεωργίου η οποία «έφυγε» αιφνίδια από τη ζωή τη Δευτέρα. Όπως είχαν αποκαλύψει οι φίλοι της, η ίδια όταν διαισθάνθηκε το τέλος, αυτό το «αντίο» να γίνει με τον τρόπο που την αντιπροσώπευε ως άνθρωπο. Δεν αγάπησε άλλωστε ποτέ τη δημοσιότητα.

https://www.instagram.com/p/C9vSwDNIezC/

Το σιωπηλό τελευταίο «αντίο» από τους φίλους της και το πάρτι στην Πάρο

Η είδηση του θανάτου της 39χρονης σεφ και πρώην παίκτριας του MasterChef, μας έχει όλους εκπλήξει. Γιατί εντελώς ξαφνικά και λόγω της βακτηριακής λοίμωξης την οποία υπέστη πριν λίγες ημέρες, είχε μία αιφνίδια επιδείνωση στην υγεία της και ήταν πλέον μάταιη κάθε προσπάθεια των γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, όταν πια είχε γίνει η αεροκομιδή από την Πάρο στην Αθήνα.

Η συγκίνηση για τη Ντέμη Γεωργίου και το «αντίο» της Κατερίνας Λένη που είχε ξεχωριστή σημασία

Στο σημερινό τελευταίο «αντίο» στο Α' Νεκροταφείο, υπήρξε καταρχάς μία παράκληση από την οικογένεια της και τους φίλους της, για να μην γίνει δημοσιογραφική κάλυψη της τελετής. Οι φίλοι της προσήλθαν όλοι ντυμένοι στα λευκά, μετά από δική της παράκληση και με ένα λουλούδι στο χέρι, όπως είχαν πει προ ημερών οι κοντινοί της άνθρωποι.

Αντί στεφάνων είχε ζητηθεί επίσης σε όποιον το επιθυμούσε να καταβληθεί ένα μικρό ποσό - ό,τι επιθυμούσε ο καθένας - στον σύλλογο Αδέσποτων ζώων στην Πάρο. Σε μία συμβολική και ουσιαστική κίνηση. Η πρώην παίκτρια του MasterChef η οποία διατηρούσε εστιατόριο στη Νάουσα της Πάρου, είχε δεθεί με τους κατοίκους του νησιού και συμμετείχε σε όλες τις κοινωνικές δράσεις.

Για αυτό και η επόμενη συνάντηση θα γίνει στην Πάρο, με ένα πάρτι που θα κάνουν οι φίλοι της για εκείνη. Για να την κατευοδώσουν με χαρά και μουσική, όπως επιθυμούσε.

https://www.instagram.com/p/CYlzdhLIU1S/