Ηλίας Καζιόλι, Γιώργος Πορφύρης και Κώστας Νταλιάνης αποχαιρετούν τη Ντέμη Γεωργίου

Κατερίνα Μπούσιου
Ηλίας Καζιόλι, Γιώργος Πορφύρης και Κώστας Νταλιάνης αποχαιρετούν τη Ντέμη Γεωργίου

Συμπαίκτες αλλά και το κοινό που παρακολουθεί το MasterChef έχουν συγκλονιστεί με την ξαφνική είδηση του θανάτου της. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ντέμη Γεωργίου η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο MasterChef 4 κατέληξε σήμερα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, από σηπτικό σοκ, λόγω οξείας βακτηριακής λοίμωξης. Συμπαίκτες της, παίκτες άλλων κύκλων του μαγειρικού διαγωνισμού που συνομιλούσαν μαζί της και είχαν κρατήσει επαγγελματικές και φιλικές επαφές, εξέφρασαν τη θλίψη τους για την απώλειά της.

https://www.instagram.com/p/CfWEza4L7nX/

Το όνειρο για το μαγαζί της Πάρου και το MasterChef

Η Ντέμη Γεωργίου είχε κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και αυτό το καλοκαίρι είχε ανοίξει ένα μικρό εστιατόριο στη Νάουσα της Πάρου, το Eight8. Είχε αφιερωθεί σε αυτό και ήταν χαρούμενη με την ανταπόκριση του κόσμου. Πολύ συχνά στα social media μοιραζόταν κάποιες από τις δημιουργίες της, όπως συνέβη και λίγες ώρες πριν ασθενήσει το βράδυ του Σαββάτου και μεταφερθεί εσπευσμένα στο κέντρο Υγείας της Νάουσας. Γράφοντας για τη συνταγή της στην τελευταία της ανάρτηση «Φρέσκο. Χειροποίητο. Τόσο απλό, πεντανόστιμα μινιμαλιστικό».

Έφυγε από τη ζωή η Ντέμη Γεωργίου του MasterChef 4: Η δέκατη θέση και το ανεκπλήρωτο όνειρο της σεφ

Ενώ σε μία άλλη ανάρτησή της περιγράφει τι σήμαινε για εκείνη η μαγειρική: «Το φαγητό είναι τέχνη και το φαγητό είναι αγάπη. Και θα έπρεπε να δείχνουμε αγάπη και σεβασμό για αυτούς που το μαγειρεύουν, τρώγοντάς το με απόλαυση».

https://www.instagram.com/p/C9h23wJoN5n/

Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε προσπάθεια, αλλά όταν η κατάστασή της χειροτέρεψε μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου και κατέληξε σήμερα το πρωί.

Ο συμπαίκτης από το MasterChef 4 Κώστας Νταλιάνης με τον οποίο ήταν φίλοι από την εποχή του διαγωνισμού μέχρι σήμερα, ανήρτησε ένα συγκινητικό post για να την αποχαιρετήσει.

452061958_508511711649537_4850404658993254376_n.jpg

Ο Ηλίας Καζιόλι, επίσης συμπαίκτης της Ντέμη στο MasterChef 4 πληροφορήθηκε εκείνος έκπληκτος τη δυσάρεστη είδηση και δήλωσε στο Queen.gr: «Δεν μπορεί κάποιος να πει πολλά σε αυτές τις περιπτώσεις. Μιλούσαμε κατά καιρούς στο τηλέφωνο. Συλληπητήρια στην οικογένειά της». Είχε προηγηθεί και το δικό του post στο Instagram γράφοντας το «Αντίο Ντέμη καλό παράδεισο».

ilias_kiazoli_1721634565_4310084610.jpg

Ο Γιώργος Πορφύρης, μπορεί να μη βρέθηκε μαζί της στον ίδιο κύκλο ως συμπαίκτης, αλλά είχε γνωρίσει τη νεαρή σεφ και είχαν μάλιστα συνεργαστεί ένα μικρό διάστημα. Και όπως δήλωσε με τη σειρά του στο Queen.gr: «Μιλούσαμε πολύ συχνά με τη Ντέμη, ακόμη και τώρα που βρισκόταν στην Πάρο λόγω του μαγαζιού. Είναι πολύ θλιβερό όλο αυτό που συνέβη και μάλιστα τόσο ξαφνικά. Λυπάμαι πραγματικά πολύ. Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή της».

porfirispost.png

Και ο Δημήτρης Μπέλλος στη συνέχεια, αποχαιρέτησε τη συμπαίκτριά του στο MasterChef.

bellos.png

Ένα ιδιαίτερο και πολύ συγκινητικό post έκανε και η Κατερίνα Λένη «Βιάστηκες κι εσύ… να φύγεις νωρίς! Εκεί ψηλά έχω μια παρέα φίλων, που είμαι σίγουρη πως θα σε υποδεχτεί και θα κάνετε καλή παρέα…Καλό παράδεισο και καλό ταξίδι στο φως Ντέμη! Να αναπαυθεί και να ηρεμήσει η ψυχούλα σου».

https://www.instagram.com/p/C9uTcdLojiA/

Τα social media, τόσο στο δικό της προφίλ όσο και στο Χ πλημμύρισαν από μηνύματα αγάπης για το νεαρό κορίτσι που «έφυγε» τόσο ξαφνικά.