Πώς η Alicia Vikander και ο Michael Fassbender κράτησαν μυστικό τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους

Πατούλια Κατερίνα
Πώς η Alicia Vikander και ο Michael Fassbender κράτησαν μυστικό τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους

Michael Fassbender, Alicia Vikander 

2023 Invision

Όσο μυστικά απέκτησε το 2021 τον γιο της, όσο μυστικά προηγουμένως ξεπέρασε μια αποβολή, έτσι μυστικά ξανά, η Alicia Vikander αποκάλυψε τον ερχομό και του δεύτερου παιδιού της.

Η αποκάλυψη για τη δεύτερη εγκυμοσύνη και γέννα της 35χρονης, έγινε από την ηθοποιό Tayleor Russeel η οποία μιλώντας στο Elle Βρετανίας τόνισε πως έχει εκπλαγεί με τη δουλειά που κάνει η Alicia στην ταινία Hope στην οποία θα δούμε τις δύο γυναίκες μαζί και τόνισε πως αυτό από μόνο του είναι αξιοθαύμαστο για μια γυναίκα που έχει πρόσφατα γίνει μαμά για δεύτερη φορά.

Η Σουηδή Vikander της οποίας η δεύτερη εγκυμοσύνη παρέμεινε μυστική, τόνισε πως αυτή η δεύτερη φορά ήταν πιο δύσκολη.

Η Vikander εξήγησε πως είχε κινηματογραφικά υποδυθεί την μητέρα που γεννά τέσσερις φορές προτού γίνει η ίδια μαμά:

Η Alicia δεν αποκάλυψε το φύλο του μωρού ενώ γνωρίζουμε πως κάτω από άκρα μυστικότητα απέκτησε το 2021 ένα αγοράκι, καρπό του γάμου της με τον σύζυγό της από το 2017 Michale Fassbender.

https://www.instagram.com/p/C9zF1P2NeUN/

Όσο για το πώς βρίσκει ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα και την προσωπική της ζωή, η Alicia εξήγησε:

«Αυτή τη στιγμή εργάζομαι πάνω σε δύο πρότζεκτ και προσπαθώ να βρω την ισορροπία αυτή ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένεια. Έχω θέσει δύο πράγματα ως προτεραιότητα, να δουλέψω με τους ανθρώπους που πραγματικά θέλω και να περνάω καλά

Είμαι ευλογημένη και έχω το προνόμιο να μπορώ να κάνω μεγάλα πράγματα. Πάντα νιώθω μια λύπη όταν τελειώνω μια δουλειά, ειδικά αν ήταν κάτι καλό που όσο μεγαλώνω αυτό επιδιώκω.

Γενικά πρέπει να αφεθείς, δεν μπορείς να ελέγξεις τα πάντα, αυτό σημαίνει το να είσαι ηθοποιός, υπάρχουν και δύσκολες στιγμές, φυσικά το να δουλεύεις με ανθρώπους και σκηνοθέτες που εμπιστεύεσαι, βοηθάει».

Η Vikander και ο Michael ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2014, μετά τη συνάντησή τους στο φιλμ The Light Between Oceans και το παντρεύτηκαν τρία χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2017. Τον Σεπτέμβριο του 2021 η Alicia απέκτησε το πρώτο της παιδί τον γιο της με τον Michael και μιλώντας στους Times εξήγησε τη δυσκολία του να συλλάβει και την αποβολή που είχε:

«Έχουμε ένα παιδί τώρα αλλά μας πήρε καιρό», προτού αναφερθεί στην επώδυνη αποβολή που είχε πριν μείνει έγκυος στον γιο της.

Συνέκρινε μάλιστα την περίοδο εκείνη με την ταινία στην οποία συναντήθηκε με τον Fassbender, τονίζοντας πως ζούσαν όσα έζησαν στο The Light Between Oceans.

https://www.instagram.com/p/C9zGI5ENwUT/

Η Vikander δεν θέλει να μιλάει δημόσια για τα παιδιά της και το κάνει σπάνια όπως το 2022 στο Harpers Bazaar:

«Με τη μικρή μου οικογένεια, το σύζυγό μου και τον γιο μας, ταξιδεύουμε πολύ, μαζί, αυτός είναι ο κανόνας, κάνουμε τις δουλειές μας έτσι ώστε να μπορεί ο ένας από μας να είναι πάντα με το μωρό» ενώ στο ίδιο περιοδικό εξήγησε πως όσο προσπαθούσε να μείνει έγκυος μέσα στην πανδημία δυσκολεύτηκε πολύ και θεώρησε πως δεν θα τα καταφέρει.

Τη δύναμη να μιλήσει γι’ αυτό της την έδωσε ο αγώνας που ξέρει πως κάνουν πολλές γυναίκες εκεί έξω.

France Cannes 2023 Firebrand Red Carpet
Alicia Vikander, left, and Michael Fassbender pose for photographers upon arrival at the premiere of the film 'Firebrand' at the 76th international film festival, Cannes, southern France, Sunday, May 21, 2023. (Photo by Scott Garfitt/Invision/AP)2023 Invision