H Celine Dion συγκινεί μετά την καθηλωτική εμφάνιση στο Παρίσι: «Έγινε το όνειρό μου πραγματικότητα»

H Celine Dion συγκινεί μετά την καθηλωτική εμφάνιση στο Παρίσι: «Έγινε το όνειρό μου πραγματικότητα»

Η Celine Dion έκανε όλο τον πλανήτη να συγκινηθεί ερμηνεύοντας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων το κομμάτι «Hymne à l’amour» από τον Πύργο του Άιφελ.

Η ερμηνεία της Celine Dion στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων στο Παρίσι ήταν ίσως το ωραιότερη στιγμή της βραδιάς.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια δεν θα μπορούσε να επιστρέψει πιο δυναμικά στις ζωντανές εμφανίσεις της. Την Παρασκευή το βράδυ η Celine Dion έκανε όλο τον πλανήτη να συγκινηθεί ερμηνεύοντας το κομμάτι «Hymne à l’amour» της Γαλλίδας Édith Piaf από τον Πύργο του Άιφελ.

Η Celine Dion όχι μόνο καθήλωσε αλλά έγινε και παγκόσμιο trend στα social media, ενώ το βίντεο της αναπαράχθηκε από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς του κόσμου.

Το Βατερλό της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, οι βαρκάδες και το chapeau στη Celine Dion

Μετά την μαγική εμφάνισή της η ίδια προφανώς συγκινημένη από την μεγάλη αγάπη που έλαβε από όλον τον πλανήτη θέλησε να επικοινωνήσει με τον κόσμο μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και είπε:

«Είναι τιμή μου που εμφανίστηκα στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 και γεμάτη χαρά που επέστρεψα σε μία από τις αγαπημένες μου πόλεις. Πάνω απ’ όλα, είμαι πολύ χαρούμενη που γιορτάζω αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές, με όλες τις ιστορίες θυσίας και αποφασιστικότητας, πόνου και επιμονής. Όλοι σας έχετε επικεντρωθεί τόσο πολύ στο όνειρό σας και είτε πάρετε μετάλλιο είτε όχι, ελπίζω ότι το να είστε εδώ σημαίνει ότι πραγματοποιήθηκε για εσάς! Πρέπει όλοι να είστε πολύ περήφανοι, ξέρουμε πόσο σκληρά έχετε δουλέψει για να είστε οι καλύτεροι των καλύτερων. Μείνετε συγκεντρωμένοι, συνεχίστε, η καρδιά μου είναι μαζί σας! – Celine xx».

https://www.instagram.com/p/C959saZxZUj/

Μάλιστα πριν λίγες ώρες δημοσίευσε άλλη μια φωτογραφία της στο παράθυρο του δωματίου της και κοιτάζοντας έξω τους δρόμους του Παρισιού έγραψε στη λεζάντα:

«Ουάου, τι νύχτα. Σας ευχαριστώ @paris2024, @olympics και @dior που βοηθήσατε να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Και τώρα, ήρθε η ώρα να φύγουμε! Θα μου λείψεις Παρίσι!»

https://www.instagram.com/p/C98bIvTxZlC/

Το εντυπωσιακό Haute Couture φόρεμα Dior που φόρεσε στην τελετή

Η Celine Dion στην τελετή έναρξης επέλεξε ένα Haute Couture φόρεμα του οίκου Dior, σχεδιασμένο από τη Maria Grazia Chiuri. Το φόρεμα ήταν λευκό μεταξωτό από georgette, κεντημένο με παγιέτες και στολισμένο με πάνω από 500 μέτρα κρόσσια γεμάτα ασημένιες χάντρες. Μάλιστα η δημιουργία αυτή κατασκευάστηκε αποκλειστικά για το σώμα της καλλιτέχνιδας, με πάνω από χίλιες ώρες εργασίας.

Η «σιωπηλή» μάχη της Celine Dion με το σύνδρομο Stiff & ο λόγος που το έκρυβε για 17 ολόκληρα χρόνια

Η ερμηνεία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ήταν για την Celine Dion ένα όνειρο μετά την περιπέτειά της

Η συγκίνηση της Celine Dion ήταν διπλή αφού όπως είναι ήδη γνωστό η ερμηνεύτρια από τον Δεκέμβριο του 2020, είχε ανακοινώσει πως διαγνώστηκε με το Stiff Person Syndrome (Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου), μια σπάνια και χρόνια νευρολογική διαταραχή που προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και μερικές φορές έντονους σπασμούς. Γι αυτόν τον λόγο αναγκάστηκε σταματήσει τις ζωντανές εμφανίσεις της, με την τελευταία να χρονολογείται από την άνοιξη του 2020 στη Νέα Υόρκη.