Η Καλομοίρα καμάρωσε την κόρη της Αναστασία ως παρανυφάκι - Η συνάντηση με τους γονείς της Σάκκαρη

Η Καλομοίρα καμάρωσε την κόρη της Αναστασία ως παρανυφάκι - Η συνάντηση με τους γονείς της Σάκκαρη

Η Καλομοίρα συνεχίζει τις οικογενειακές διακοπές της στην Ελλάδα και αυτή τη φορά βρέθηκε στον παραδοσιακό γάμο στενών τους φίλων από την Αμερική. 

Η τραγουδίστρια μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη και τα τρία τους παιδιά, τα 12χρονα δίδυμα αγόρια της, τον Νίκο και τον Δημήτρη και τη μικρότερη κόρη της Αναστασία, η οποία είναι σήμερα 8 χρονών, συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και αυτή τη φορά έχουν παραμείνει περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Μετά τη Μύκονο, η Καλομοίρα βρέθηκε στη Λακωνία, στο χωριό Νιάτα από όπου κατάγεται και ένας γάμος καλών τους φίλων ήταν η αφορμή. Παρανυφάκι στον γάμο ήταν η κόρη της και από τη φωτογραφία που ανήρτησε ο σύζυγός της, φάνηκε και η εκπληκτική τους ομοιότητα.

Σε αυτό τον γάμο όμως, συνάντηση και τους γονείς μίας πολύ γνωστής μας αθλήτριας που αγωνίζεται αυτές τις ημέρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

https://www.instagram.com/p/C8qxFVZokNv/

Ο παραδοσιακός γάμος και η συνάντηση με τους γονείς της Μαρίας Σάκκαρη

Από τα τέλη Ιουνίου η Καλομοίρα βρίσκεται οικογενειακώς στην Ελλάδα. Μάλιστα σε αυτό το ταξίδι βρίσκονται μαζί της τόσο οι γονείς της, όσο και η οικογένεια της αδελφής της Γεωργίας. Τα παιδιά της έχουν μεγαλώσει πολύ και χαίρονται την κάθε τους στιγμή των διακοπών τους. Η περήφανη μαμά είχε δημοσιεύσει πριν από λίγες ημέρες και μία φωτογραφία με τον Νίκο, τον Δημήτρη και τη μικρή Αναστασία. Γλυκύτατα και τα τρία, με την κόρη της να μην αποχωρίζεται καθόλου την ποδοσφαιρική της μπάλα, ακόμη και όταν βρέθηκαν καλεσμένοι σε βάφτιση.

kalomorapaidia.jpg

Μετά από μία μικρή στάση στην Αθήνα και για λίγες μέρες στη Μύκονο, όλη η οικογένεια βρέθηκε στον τόπο καταγωγής της στη Λακωνία, στο χωριό Νιάτα.

Η Καλομοίρα στις διακοπές της με τα φυσικά της μαλλιά και το remix που θα σε γυρίσει 17 χρόνια πριν

Από μικρό παιδί η τραγουδίστρια βρισκόταν πάντα στο πατρικό της τα καλοκαίρια και καθημερινά στην παραλία της Πλύτρας. Αυτή τη φορά η παραμονή της στο χωριό, συνδυάστηκε και με τον γάμο πολύ καλών της φίλων από την Αμερική που διατηρούν επίσης εστιατόριο στη Νέα Υόρκη όπως και ο πατέρας της. Ο γάμος ήταν παραδοσιακός, με μουσικά όργανα να συνοδεύουν τη νύφη στην εκκλησία.

gamoskalomoira.png

Πρωταγωνίστρια όμως εκτός από τη νύφη ήταν και η 8χρονη Αναστασία που ντύθηκε παρανυφάκι με την Καλομοίρα να την καμαρώνει.. Και στη φωτογραφία που ανήρτησε ο πατέρας της μικρής και σύζυγος της Καλομοίρας, Γιώργος Μπούσαλης υπήρχε και το σχόλιό του για το πόσο πολύ την αγαπά. Διακρίνεις φαντάζομαι την ομοιότητα της μικρής με τη μαμά της.

1722254168250-938153810-kalomoirakori.png

Σε αυτόν τον γάμο, η Καλομοίρα είχε και μία ιδιαίτερη συνάντηση με τους γονείς της τενίστριάς μας, Μαρίας Σάκκαρη. Η Αγγελική Κανελλοπούλου και ο σύζυγός της Κώστας Σάκκαρης, ο οποίος κατάγεται από τη περιοχή, ήταν χαρούμενοι εκείνο το βράδυ, μετά την πρώτη νίκη της κόρης τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με νίκη τους Ολυμπιακούς: Οι δύο αναρτήσεις της περήφανης Μαρέβας Μητσοτάκη

sakkari.png

Με την Καλομοίρα δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται στο χωριό, γιατί κάθε καλοκαίρι όταν και εκείνοι βρίσκονται στο εξοχικό τους, τη συναντούν. Η τραγουδίστρια μας είχε δείξει και παλαιότερα ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο με την Αγγελική Κανελλοπούλου, δείχνοντας την καλή φιλική τους σχέση.

kalomora_kanellopoulou.jpg