H απάντηση για το αν είναι ευτυχισμένη η JLo βρίσκεται στις νέες φωτό με τα 16χρονια παιδιά της

Δες πόσο μεγάλωσαν οι Emme και Max στις νέες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν εν μέσω φημών ότι ο Ben Affelck αγόρασε νέο σπίτι. 

Η Jennifer Lopez χάρισε στους θαυμαστές κάποιες σπάνιες φωτογραφίες των διδύμων παιδιών της τα οποία είναι καρποί του έρωτά της με τον με τον Marc Anthony.

Ειδικότερα, η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός, μοιράστηκε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες με τα 16χρονα δίδυμα παιδιά της, Emme και Max, εν μέσω των έντονων φημών που κυκλοφορούν για τον χωρισμό της από τον Ben Affleck.

Η περήφανη μαμά ανέβασε στο Instagram στιγμιότυπα, γράφοντας στη λεζάντα:

«Όλη μου η καρδιά».

Οι φωτογραφίες απαθανατίζουν κάποιες οικογενειακές στιγμές και έδειξαν πόσο μεγάλωσαν τα αγαπημένα της δίδυμα. Στην πρώτη εικόνα, η Jennifer Lopez, λαμπερή με ένα πράσινο φόρεμα, στέκεται δίπλα στον γιο της Max, ο οποίος είναι αισθητά ψηλότερος από αυτήν. Ο Max είναι πια στην εφηβεία φοράει και αποπνέει αυτοπεποίθηση και στυλ όπως οι γονείς του.

Ο Affleck αγοράζει νέο σπίτι για να μείνει μόνος: Ψάχνει αγοραστή για την έπαυλη που έμενε με τη JLo

Οι θαυμαστές της σταρ δεν μπορούσαν να μην σχολιάσουν πόσο είχε μεγαλώσει, με πολλούς να εκφράζουν την έκπληξή τους για το πόσο κυλάει ο χρόνος. Κάποια από τα σχόλια ήταν:

«Πότε μεγάλωσαν τόσο γρήγορα;».

«Ο Μαξ έχει ήδη το ύψος σου, Τζεν. Θυμάμαι εκείνο το βίντεο όπου μιλούσαν για το ποιος ήταν μεγαλύτερος!».

Η δεύτερη φωτογραφία παρουσίαζε την Jennifer Lopez με την Emme, ο οποίος έδειχνε πολύ cool με ένα casual καρό πουκάμισο και μεγάλα ακουστικά στο λαιμό του. Η εικόνα μητέρας και παιδιού τόνιζε τον στενό δεσμό και την κοινή τους αγάπη.

Στην τελευταία φωτογραφία είδαμε μια εικόνα πιο νοσταλγική, που έδειχνε τα δίδυμα ως μικρά να είναι αγκαλιά με σγουρά μαλλιά και τις γλυκές εκφράσεις τους.

Η σύγκριση μεταξύ των παιδικών και των σημερινών φωτογραφιών ήταν εντυπωσιακή, θυμίζοντας σε όλους τις πολύτιμες στιγμές που περνούν πολύ γρήγορα.

Οι φήμες για τον χωρισμό του ζευγαριού έχουν φουντώσει τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς το ζευγάρι δεν έχει εμφανιστεί μαζί δημόσια για αρκετό καιρό. Επιπλέον, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Affleck έχει αγοράσει ένα νέο σπίτι στο Los Angeles, ενώ το κοινό τους σπίτι παραμένει προς πώληση.

Παρά τις φήμες, η Lopez δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση σχετικά με την κατάσταση της σχέσης της με τον Affleck. Η ανάρτηση των φωτογραφιών με τα παιδιά της, ωστόσο, φαίνεται να στέλνει ένα μήνυμα ότι η οικογένειά της παραμένει το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της.

Ο Affleck αγοράζει νέο σπίτι για να μείνει μόνος: Ψάχνει αγοραστή για την έπαυλη που έμενε με τη JLo

Η JLo σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με τα παιδιά της

Η τελευταία φορά που η JLo μοιράστηκε φωτογραφίες των διδύμων της ήταν τον Φεβρουάριο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Ιαπωνία.

Το ταξίδι ήταν μια ξεχωριστή γιορτή γενεθλίων για την Emme και τον Max, καθώς είχαν εκφράσει την επιθυμία να εξερευνήσουν τον ιαπωνικό πολιτισμό και να απολαύσουν τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει η χώρα.

Η Jlo είπε την πιο μεγάλη αλήθεια στα γενέθλιά της: Ο άφαντος Affleck και όσοι την στηρίζουν

Η Jennifer μίλησε για το ταξίδι κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Live με την Kelly και τον Mark, όπου μοιράστηκε λεπτομέρειες για την περιπέτεια και πώς ήταν ένα σημαντικό ορόσημο για την οικογένεια.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης