Η εμπλοκή στην αλλαγή ονόματος της Shiloh Jolie

Πατούλια Κατερίνα
Η εμπλοκή στην αλλαγή ονόματος της Shiloh Jolie
Invision

Η 18χρονη κόρη του Brad Pitt και την Angelina Jolie, το πρώτο βιολογικό παιδί που απέκτησε μαζί το άλλοτε ευυχισμένο ζευχάρι του Hollywood θέλει να αλλάξει όνομα. 

Η Shiloh Jolie, η 18χρονη κόρη της Angelina Jolie και του Brad Pitt και πρωτότοκο βιολογικό τους παιδί, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία αφαίρεσης του "Pitt" από το επίθετό της, αλλά η ακρόαση για την οριστικοποίηση της διαδικασίας καθυστέρησε μερικές εβδομάδες λόγω ενός τεχνικού ζητήματος.

Τεχνικό το πρόβλημα στην αλλαγή ονόματος

«Δυστυχώς, το δικαστήριο δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον έλεγχο ιστορικού πριν από τη σημερινή ακρόαση», δήλωσε ο δικηγόρος της Shiloh, Peter K. Levine σε δήλωση του στο E! News 29, εξηγώντας πως η εκ νέου ακρόαση επαναπρογραμματίστηκε για τις 19 Αυγούστου.

Ο δικηγόρος της Shiloh τόνισε ότι αυτού του είδους οι καθυστερήσεις είναι φυσιολογικές και ότι «όποιος υποβάλλεται σε αίτημα αλλαγής ονόματος πρέπει να υποβληθεί σε έλεγχο ιστορικού από τον δικαστικό υπάλληλο, και λόγω ενός τυπογραφικού λάθους, η ακρόαση της Shiloh ορίστηκε να συνεχιστεί σε νέα ημερομηνία».

Η αλλαγή του ονόματος της Shiloh έχει ήδη ξεκινήσει πριν δύο μήνες, καθώς κατέθεσε για πρώτη φορά τα έγγραφα για να μετατραπεί το όνομά της από Shiloh Nouvel Jolie-Pitt σε Shiloh Nouvel Jolie στις 27 Μαΐου 2024, στα 18α γενέθλιά της.

Πρόσφατα, ο δικηγόρος της Shiloh αποκάλυψε στους Los Angeles Times τα σχέδιά της να προχωρήσει με το νέο της όνομα, καθώς ο νόμος της Καλιφόρνια απαιτεί αλλαγή ονόματος να δημοσιευτεί σε τοπική εφημερίδα- ξεκάθαρα τοπική φυλλάδα οι Times.

Πηγή στενά συνδεδεμένη με την υπόθεση αποκάλυψε στο E! News ότι η Shiloh—το τέταρτο μεγαλύτερο από τα έξι παιδιά της Angelina και του Brad—Maddox, 22, Pax, 20, Zahara, 19, και τα δίδυμα Vivienne και Knox, 15— χρηματοδοτεί προσωπικά την υπόθεση προσλαμβάνοντας δικό της δικηγόρο.

Αλλά η Shiloh δεν είναι η πρώτη από τα αδέρφια της που έχει επιλέξει διαφορετικό επώνυμο.

shiloh-jolie-pitt-attends-eternals-85712238.webp

Το όνομα της Vivienne εμφανίστηκε ως Vivienne Jolie στο πρόγραμμα για το μιούζικαλ του Broadway The Outsiders, το οποίο βοήθησε στην παραγωγή μαζί με τη μαμά της Angelina. Και η Zahara παρουσίασε τον εαυτό της ως Zahara Marley Jolie όταν εντάχθηκε στην ομάδα Alpha Kappa Alpha στο Spelman College τον Νοέμβριο του 2023.

Πάντως ακόμη και η Αντζελίνα και ο Μπραντ —οι οποίοι χώρισαν το 2016— έχουν και οι ίδιοι κάνει αλλαγές στο όνομά τους. Η Angelina Jolie Voight—επέλεξε να αφήσει το επώνυμο του πατέρα της Jon Voight υπέρ του μεσαίου της ονόματος—ενώ ο Brad, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι William Bradley Pitt, ακούει στο μεσαίο όνομά του.