Η Ντορέττα Παπαδημητρίου «έγινε» Pamela Anderson και οι followers συμφώνησαν σε ένα πράγμα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου «έγινε» Pamela Anderson και οι followers συμφώνησαν σε ένα πράγμα

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με κόκκινο ολόσωμο μαγιό βούτυξε στη θάλασσα θυμίζοντας το «Baywatch» και τα σχόλια ήταν επικά.

Οι διακοπές δεν ξεκίνησαν ακόμα για την Ντορέττα Παπαδημητρίου, αφού η ηθοποιός επέλεξε αυτό το καλοκαίρι να κάνει θέατρο. Κάπως έτσι, η ίδια συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Τότε, τώρα, πάντα» στο Θέατρο Άλσος.

Κρυσταλλία και Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησαν για τη νέα τους ζωή μετά το διαζύγιο - Τα glam looks

«Ντορέττα σαν Πάμελα»

Για χάρη της παράστασης - απ' ότι καταλάβαμε από τη λεζάντα της ανάρτησής της - η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε ένα γύρισμα στη θάλασσα, όπου βούτηξε σαν άλλη Pamela Anderson φορώντας ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό.

«Η παραγωγή του Θεάτρου Άλσος,έχει τις πιο ωραίες ιδέες.
Κι εγώ έχω δει πολύ Baywatch!» έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια δημοσιεύοντας κι ένα βίντεο με τη βουτιά της και το χαρακτηριστικό σωσίβιο αλλά και κάποις φωτογραφίες της.

https://www.instagram.com/p/C-A4zBJoLCA/

Τα αποθεωτικά σχόλια των followers

Bλέποντάς την πραγματικά σα να έχει βγει από τη σειρά «Baywatch», οι followers αποθέωσαν την Ντορέττα Παπαδημητρίου και συμφώνησαν σε ένα πράγμα, ότι την προτιμούν από την Anderson.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η σχέση της με τον αθλητισμό

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι από τις Ελληνίδες που είναι σε άριστη φυσική κατάσταση. Αυτός ήταν ακόμη ίσως ένας λόγος που βλέποντάς την με το κόκκινο ολόσωμο και το σωσίβιο δεν θα προκαλούσε εντύπωση σε κάποιον αν του συστηνόταν σαν ναυαγοσώστρια κι όχι σαν ηθοποιός.

Το γυμνασμένο σώμα της Ντορέττας Παπαδημητρίου οφείλεται και στον αθλητισμό. Η ίδια ήταν 5 χρονών όταν ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τη ρυθμική γυμναστική. Μεγαλώνοντας, τη θέση της ρυθμικής πήρε ο στίβος, ο οποίος της άνοιξε τον δρόμο για την εθνική ομάδα και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

https://www.instagram.com/p/CjQOB9fIpTZ/

Όπως είχε εξομολογηθεί βέβαια, η ίδια στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα δεν ήταν εύκολος ο πρωταθλητισμός, ειδικά στην ρυθμική, καθώς επειδή δεν υπήρχε επιστημονική φροντίδα γίνοντας μεγάλα λάθη αναφορικά με τη διατροφή των αθλητριών.

«Όλα τα κορίτσια τότε απλά δεν τρώγαμε ή τρώγαμε πολύ λίγο. Θυμάμαι να πεινάω, κάθε μέρα ζυγιζόμασταν και έπρεπε να είσαι πολύ σταθερή. Θυμάμαι ότι τις Κυριακές, επειδή είχαμε ρεπό, μόλις τελείωνα το Σάββατο την προπόνηση, πήγαινα και έτρωγα, γιατί επιτέλους ήταν μία μέρα που μπορούσα να φάω. Είναι ένα θέμα αυτό, ειδικά σε αυτές τις ηλικίες, κορίτσια 12-14 ετών.

Εννοείται ότι στο σπίτι μου έλεγαν να φάω. Όμως όταν εσύ είσαι μέσα σε αυτό και έχεις επίμονους προπονητές, ξέρεις ότι θα το βρεις μπροστά σου. Ντόπινγκ δεν αντιμετώπισα ποτέ, γιατί σταμάτησα πολύ νωρίς. Ήμουν ακόμα στο επίπεδο των κορασίδων, δεν ήρθε κανένας να μου πει ότι πρέπει να συμβεί. Είναι πολύ κακό και επικίνδυνο», είχε πει χαρακτηριστικά.

Τελικά, η ηθοποιός άφησε τον πρωταθλητισμό στα 20, ωστόσο δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται με τη γυμναστική. Άλλωστε, η άθληση είναι τρόπος ζωής.

https://www.instagram.com/reel/CnrX9bBB9k4/