Μαρία Πρωτόπαππα και Μαριλίτα Λαμπροπούλου άλλαξαν τα μαλλιά τους μετά τον Σασμό και ενθουσίασαν

Κατερίνα Μπούσιου

Η Μαρίνα και η Βασιλική από τον Σασμό, μετά τον επίλογο της σειράς, ανανεώθηκαν. Η θεαματική αλλαγή της Μαρίας Πρωτόπαππα και της πρώην συμπρωταγωνίστριας, Μαριλίτας Λαμπροπούλου. 

Τα τελευταία 3 χρόνια είχαν μία κοινή επαγγελματική πορεία ως Μαρίνα η Μαρία Πρωτόπαππα και ως Βασιλική η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στον Σασμό. Λίγο πριν τις διακοπές τους και πριν ξεκινήσουν τα νέα τους επαγγελματικά σχέδια, αποφάσισαν να κάνουν αλλαγές στην εμφάνισή τους και να ανανεωθούν. Στην περίπτωση της Μαρίας Πρωτόπαππα η αλλαγή είναι θεαματική και ριζική σε κουπ, χρώμα και στυλ.

Λίγο πριν τα Παιχνίδια Εκδίκησης

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μετά τη Βασιλική του Σασμού, είναι η πρωταγωνίστρια στα Παιχνίδια Εκδίκησης του ANT1, την ελληνική μεταφορά της σειράς του BBC Dr Foster, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία κατά την προβολή του στο Netflix. Η ηθοποιός πριν βρεθεί στο πλευρό του νέου της συμπρωταγωνιστή Νίκου Κουρή, θα βρεθεί ξανά στο πλευρό του Μαθιού της, Δημήτρη Λάλου, στη θεατρική παράσταση Ζωρζ & Φρεντερίκ που θα παρουσιαστεί στο Ηρώδειο στις 6 Οκτωβρίου.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δείχνει την αγάπη της για τον Δημήτρη Λάλο με μία αφιέρωση

Για τις ανάγκες του νέου της τηλεοπτικού ρόλου όμως, η ηθοποιός έκανε μία μικρή ανανέωση στο look της. Υιοθέτησε τις αφέλειες, το huge trend από τα 90's και 00's. Τα curtain bangs είναι πολύ ευέλικτα καθώς έχεις τη δυνατότητα να δημιουργείς iconic χτενίσματα. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι μπορείς να «παίζεις» με το μήκος τους χωρίς να θυσιάζεις το συνολικό μήκος των μαλλιών σου. Επιπλέον, οι αφέλειες είναι ένα κούρεμα που τονίζει το βλέμμα.

Όμως την πιο θεαματική αλλαγή αποφάσισε η Μαρία Πρωτόπαππα. Η σπουδαία ηθοποιός του θεάτρου, μπορεί ακόμη να μην μας έχει ανακοινώσει αν θα συμμετέχει σε κάποια τηλεοπτική σειρά την επόμενη σεζόν, αλλά το make over μπορεί να μην έχει σχέση με κάποιον ρόλο. Όχι μόνο έκοψε τα μαλλιά της αφήνοντας curly λεπτομέρειες αλλά έκανε και ξανθές ανταύγειες. Μία αλλαγή που της ταιριάζει απόλυτα.

https://www.tiktok.com/@theodorosmpournel/video/7397428767133535521

Το έγραψαν και οι followers της, όταν δημοσίευσε από το κομμωτήριο το σχετικό βίντεο της μεταμόρφωσης στο επίσημο προφίλ της στο TikTok.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης