Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δείχνει την αγάπη της για τον Δημήτρη Λάλο με μία αφιέρωση

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δείχνει την αγάπη της για τον Δημήτρη Λάλο με μία αφιέρωση

Οι δηλώσεις τους μετά τον «χωρισμό» από τον Σασμό με τις αναμνήσεις τους από τη σειρά και η διακριτικότητα σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. 

Ο Σασμός είναι μία σειρά που έχει μία θέση στο Top 5 των καλύτερων ελληνικών σειρών των τελευταίων χρόνων. Το θεαματικό φινάλε του χωρίς καμία ωστόσο σειρά να βρίσκεται απέναντί του, έκανε ρεκόρ τηλεθέασης, δίνοντας μία ωραία ανταμοιβή στους ηθοποιούς και την παραγωγή. Οι ηθοποιοί εκμηστηρεύτηκαν μετά το τέλος της σειράς κάποιες χαρακτηριστικές στιγμές που δεν θα ξεχάσουν ποτέ, αλλά η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, προχώρησε ένα βήμα πιο μπροστά, στη μετά του Σασμού εποχή, κάνοντας μία ξεχωριστή αφιέρωση στον Δημήτρη Λάλο.

https://www.instagram.com/p/C5qH0gPIlvZ/

The best

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ήταν από τα πρόσωπα στο κέντρο των μεγάλων εξελίξεων στα τελευταία επεισόδια της σειράς, καθώς έχασε τον Μαθιό της, έφτασε στα όρια μεταξύ ζωής και θανάτου και αποφάσισε να αφιερωθεί πια μόνο στην κόρη τους. Γενικότερα ήταν η πιο τραγική φιγούρα της σειράς από την αρχή της. Έχασε, κέρδισε και ξαναέχασε πολλά. Στάθηκε όμως αγέρωχη στο τέλος όπως η καπετάνισσα. Με μία μόνιμη ωστόσο εσωτερική θλίψη. Η τηλεοπτική Βασιλική συγκινήθηκε μιλώντας για τον ρόλο της, όταν πια τελείωσε η σειρά.

Η Λαμπροπούλου εξήγησε το αυτονόητο για τον «χωρισμό» από τον Λάλο μετά τον Σασμό

Της ήταν πολύ δύσκολος αυτός ο αποχαιρετισμός: «Γεμίσαμε συναισθήματα εντός και εκτός λήψης, εξερευνήσαμε μία τεράστια γκάμα της ανθρώπινης ψυχής, ψυχολογίας, συναισθημάτων. Αγαπηθήκαμε, αγχωθήκαμε, μελαγχολήσαμε, κλάψαμε, γελάσαμε πάρα πολύ, ευχαριστηθήκαμε με την αγάπη των τηλεθεατών που μας στήριξαν 3 χρόνια. Με δυσκολία θα αποχωριστώ τη Βασιλική, μου έρχεται να βάλω τα κλάματα μόνο που το λέω, αλλά νιώθω κιόλας ότι δεν την αποχαιρετώ στα αλήθεια, αυτή η ύπαρξη πάντα θα υπάρχει και ίσως αποκτήσει μία ποιητική θέση κάπου. Αυτά είχα να πω, σε άλλα τώρα θα σας συναντήσω με κάποιον τρόπο, σας ευχαριστώ για όλα».

https://www.instagram.com/reel/C9MZw52oXRU/

Η ηθοποιός είναι η νέα πρωταγωνίστρια της ελληνικής μεταφοράς της διάσημης σειράς Dr Foster που θα παρακολουθήσουμε από τον ΑΝΤ1 την προσεχή σεζόν. Με τα γυρίσματα να ξεκινούν εντός των ημερών. Στη σκέψη της όμως, εκτός από τη δική της σειρά, είναι και εκείνη στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Δημήτρης Λάλος.

Έκανε λοιπόν προς εκείνον μία ιδιαίτερη αφιέρωσή, μετά την προβολή του πρώτου τρέιλερ του «Τιμωρού». Στέλοντας με το μήνυμά της την αγάπη της: «Σίγουρα θα είναι εκπληκτικός» Δημήτρης Λάλος #thebest.

labropoulougialalo.png

Όπως καταλαβαίνεις ο θαυμασμός της προς εκείνον είναι πολύ μεγάλος, αλλά πάντα διακριτικά διατυπωμένος. Αυτό ήταν και ένα στοιχείο που ένωσε το ζευγάρι. Ο σεβασμός και ο αλληλοθαυμασμός. Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου έχουν ανοίξει ένα νέο κοινό κεφάλαιο στην προσωπική τους ζωή, δεν το κρύβουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το διαφημίζουν. Είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες σε σχέση με τα παιδιά τους που είναι σε μία τρυφερή ηλικία. Ωστόσο είναι ορατή σε όλους τους φανς τους η αγάπη τους.

lalos.png

Ωστόσο η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είχε δείξει πρόσφατα πως εκείνος θα της λείψει ως παρτενέρ στην ίδια δουλειά και πως της είναι περίεργο που μετά από 3 χρόνια δεν θα είναι μαζί στην ίδια δουλειά. Το είχε δηλώσει και στην πρόσφατη συνέντευξή της στη Ναταλία Γερμανού «Θεωρούμε ότι η δυναμική μας δεν έχει εξαντληθεί όπως το βλέπουμε μεταξύ μας, στη δημιουργικότητά μας. Σίγουρα θα σχεδιάσουμε και θα έρθουν πράγματα. Μας φαίνεται περίεργο που θα είμαστε χωριστά στην τηλεόραση. Μας φαίνεται περίεργο».

https://www.instagram.com/p/C9Hym5zoYRN/